Dodaj do ulubionych

potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską

08.10.14, 09:17
będę teraz jakieś? do reserved lub house/cropp itp?

gdzie kupujecie kurtki/ ciuchy dla młodzieży?

potrzebuję kupić dwie kurtki zimowe dla syna (na 174cm) więc raczej w większości sklepów dziecięcych już się nie łapie na rozmiarówkę, ostatnio kupiłam softshell w Lidlu, męski rozmiar M, zobaczę może kupie mu jedną kurtkę narciarską w Lidlu, bo teraz mają być.
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 09:22
      Do C&A masz jeszcze dzisiaj 20% zniżki - kod sorry20.
      Jest linia młodzieżowa Clockhouse, kupuję tam czasami ciuchy dla mojego nastolatka.
    • agni71 Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 09:30
      ja mam córkę, nie tak jeszcze wysoka jak twój syn, ale też juz czasem kupuję ubrania w sklepach dorosłych: Orsay (ale tam tylko damskie), Clockhouse, a ostatnio Sinsay (ale też tylko damski). Możesz jeszcze zobaczyć w Reserved, New Yorkerze, być może Carry też, choć tam chyba mają duże ubrania (ja sobie ostatnio kupiłam bluzkę S, choć w zasadzie to jestem duże 38 wink
      • salma75 Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 09:56
        Tylko, że ona chciała z kuponem zniżkowym. Nie wiem jak ze zniżkami w podanych przez Ciebie sklepach, nie orientuję się.
        • agni71 Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 10:03
          odniosłam się do tego fragmentu wypowiedzi:

"gdzie kupujecie kurtki/ ciuchy dla młodzieży? "
          • salma75 Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 10:10
            Aha... A ja do tematu wink.
            • emily_valentine Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 10:14
              Wczoraj byłam w kappahlu i była zniżka 20% na kurtki. Nie wiem jak długo będzie, ale może Cię to zainteresuje.
              • agni71 Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 10:22
                tylko w Kappahl chłopięce są do 170 cm, a męskie pewnie będą duże (damska rozmiarówka jest duża, myślę, że męska też), ale sprawdzić zawsze można....

• agni71 Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 10:20
              a ja do treści wink
              • salma75 Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 10:22
                Ale jakby połączyć jedno z drugim to byłam odrobinę bardziej w temacie, ha! wink
                • agni71 Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 14:01
                  wygrałaś wink
                  • salma75 Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 14:38
                    Toster do paznokci wraz z kuponem zniżkowym "spoko20" wink.
    • tedesca1 Re: potrzebny kupon na kurtkę młodzieżową/męską 08.10.14, 18:49
      jest właśnie w reserved 30% w stacjonarnym i internetowym
    • julit.a Reporten young 08.10.14, 21:17
      W weekend kupowałam dwie kurtki w Reporter Young w tym jedna na syna, który ma 175cm.
      Druga kurtka była za 50% ceny.
      • magda79pn Re: Reporten young 08.10.14, 21:54
        wielkie dzieki smile

a z tego -30% w reserved to jak skorzystać? jakiś kod jest?
        • agni71 Re: Reporten young 08.10.14, 22:13
          chyba jest z automatu na stronie? Jak sie wejdzie w dany produkt, to wyświetlają się dwie ceny, wyższa przekreślona. I raczej nie ma ściemy.
          • magda79pn pilne :) rozmiarówka c&a clockhouse 08.10.14, 22:18
            dzięki Agni, juz widziałam, w każdym razie podoba mi się jedna kurtka w c&a, i teraz nie wiem czy wziąć S czy M...

duża ta rozmiarówka u nich jest?
            niby jest tabela wymiarów, zmierzyłam mojego syna, w klatce piersiowej ma tyle co S, a w pasie tyle co M big_grin i do tego długie ręce, a tego wymiaru nie podali sad
            • agni71 Re: pilne :) rozmiarówka c&a clockhouse 08.10.14, 22:25
              nie wiem, jak z męskimi/chłopięcymi, bo ja kupuję dla dziewczyny. Córka ma 12 lat, biorę jej xs, i tak np. bluzy są w tej chwili takie akurat, nawet rękawy nie sa za długie (albo urosła albo się trochę zbiegły w praniu), a jedyna kurtka jaką ma z Clockhouse ma za długie rękawy (też xs), z tym, że kurtka jest bawełniana i podejrzewam, że może się trochę skurczyć w praniu. Córka lubi luźne ciuchy.
              Może decyzje rozmiarową uzależnij od tego czy syn woli luźniejsze ciuchy czy bardziej przylegające? Ja bym chyba brała M na twoim miejscu. Zresztą, u nich zwroty sa darmowe, więc spokojnie możesz wziąc dwa rozmiary, przymierzyć na spokojnie w domu i odesłać jedną kurtkę.
            • salma75 Re: pilne :) rozmiarówka c&a clockhouse 08.10.14, 23:13
              Bierz raczej M. Mój 15-latek przy wzroście 182 nosi L z Clockhouse.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka