Dodaj do ulubionych

Scandi loft - odradzam niestety

15.10.14, 13:42
1 października kupiłam w sklepie internetowym SCANDI LOFT Kosz Bloomingville , niestety do tej pory do mnie nie doszedł, na moje malie z zapytaniami raz odpisała łaskawie właścicielka ,ze się przeprowadzają i nie ma czasu na wysyłki w związku z tym wysyłka dopiero możliwa będzie w przyszłym tyg., na stronie sklepu żadnej informacji na ten temat ,że możliwe opóźnienia wynikające z przeprowadzki itp. ani słowa! ( ale czas na wstawianie fotek na konto sklepu na instagramie i facebooku oraz odpisywanie na tych portalach miała, oczywiście moje zapytania odnośnie mojego zamówienia zostały skasowane )
W weekend byłam w trójmieście pisałam do sklepu wcześniej, że będę w Sopocie i mogłabym odebrać osobiście kosz, niestety bez odpowiedzi, dziś jest 15 nie mam ani kosza ani pieniędzy .Mało skandynawskie podejście do klienta!
Obserwuj wątek
    • dwellajna Re: Scandi loft - odradzam niestety 16.10.14, 12:33
      Również odradzam, zamawiałam juz dawno, ale niesmak pozostał. Czekalam na przesylke dlugo, kontakt utrudniony (osoba, ktora wreszcie raczyla odebrac telefon, fuknela, ze mam napisac maila), ok - doprosilam sie o numer do monitorowania PP, i co widze - albo numer nie ten, albo przesylka poszla zupelnie gdzie indziej nie do mnie. Znowu kilka maili bez odpowiedzi, i dopiero na fb udalo sie do nich dobic, wyslali jeszcze raz, ale "przepraszam" nie uslyszalam, a czekalam 2 tyg na rzecz z 24h terminem realizacji.
    • dzialka_sosnowiec Re: Scandi loft - odradzam niestety 06.05.16, 14:24
      Jeżeli ktoś ma stalowe nerwy i ogromnie dużo cierpliwości to może robić zakupy w sklepie Scandi Loft zakupy, bo w innym przypadku odradzam. Właścicielka tego sklepu kręci z wysyłką i w ogóle się nie przejmuje tym, ani nie przeprosi. Trzeba się dzwonić i się przypominać co z wysyłką, a czeka się 2 tygodnie. Szokujące podejście do klienta.
    • foodi4 Re: Scandi loft - odradzam niestety 06.05.16, 14:40
      dzięki za ostrzeżenie - miałam zamówić u nich parę rzeczy, ale znalazłam inny sklep!
      • marta.p-s Re: Scandi loft - odradzam niestety 06.05.16, 16:57
        Ja mam takie same doświadczenia z tym sklepem. Na szczęście mieszkam niedaleko i skończyło się tak, że podjechałam i odebrałam towar osobiście.
        • edzia321 Re: Scandi loft - odradzam niestety 06.05.16, 21:43
          Często kuszą promocjami niby na "wszystko", ale po złożeniu zamówienia okazuje się, że jednak nie na wszystko.... Szkoda czasu i nerwów.
        • dzialka_sosnowiec Re: Scandi loft - odradzam niestety 11.05.16, 09:37
          Ja czekam dalej na przesyłkę i nie wiem kiedy ją otrzymam, bo Pani która odbiera telefon podany na stronie firmy podaje mi, że już zostało odebrane przez kuriera z in postu i to tak trwa tydzień. Najgorsze jest to, że ta dziewczyna nie poczuwa sie do tego, że coś zawalili, tylko kłamie, bez słowa PRZEPRASZAM. Dziewczyny w innych sklepach z podobnym asortymentem mają całkiem inne podejście i kontakt z nimi jest całkiem inny, przede wszystkim nie oszukują klienta. SCANDILOFT zachęca 30 % rabatem ale on nie jest wart takich nerwów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka