agagluch 20.10.06, 15:22 Proszę pomóżcie mi. Mam PCOS i doktór przepisała mi orgametril, nie wiem czy się tym wyleczę. Tak bardzo pragniemy z mężem dzidziusia.Co powinnam brać aby działało???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stauros1 Re: orgametril 20.10.06, 15:25 Ja co prawda nie mam PCO, ale brałam kiedyś orgametril na torbiele. Miałam torbiel gigsanta. Zeszła mi po 3 tygodniach, więc może i Tobie pomoże. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aa_zadrozna Re: orgametril 17.09.21, 06:34 jak duży był ten gigant ? orientujesz się jaki to typ torbieli był ? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka761 Re: orgametril 20.10.06, 18:47 Ja 7 lat temu gdy miałam pierwsze podejrzenia Pco i bardzo nieregularne cykle przez poł roku byłam leczona Orgametrilem przez kilka dni cyklu.Podziałało i cykle się bardzo wyrównały ale wtedy nie starałam się o dzidzię.A w jakim celu Ci go zapisała? Na uregulowanie,czy może masz torbiel? Bo jeśli chodzi o starania to wydaje mi się że w trakcie brania tego leku nie można zajść w ciąże ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
agagluch Re: orgametril 21.10.06, 17:15 Dziękuje za odpowiedź. Doktór powiedziała, że mam torbiel. Może sama czegoś nie zrozumiałam. Mam też PCOS juz od ponad 4 lat. Ale wtedy sie tym nie przejmowałam i nie leczyłam się.Rok temu jak byłam u lekarza to powiedział mi, że wszystko jest ok, mimo że miał badania przed sobą. Dopiero teraz dokładnie wytłumaczyli mi co to jest. Może najpierw ona chce wyleczyć torbiel i uregulować cykle??? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś