Dodaj do ulubionych

Śpiworek do spania

29.10.14, 09:33
Kochane, polećcie jakiś porządny ciepły śpiworek do spania na zimę dla rozkopującej się 5 miesięcznej smile Wolałabym coś stacjonarnie, żeby pomacać, ale nie ma musu. Zwykle fajne były w TK Maxx, ale ostatnio chyba wszystkie wykupione, przynajmniej w Blue City sad
Śpiworek powinien być raczej ciepły bo mamy nieszczelne okna i właśnie nastał sezon hulania wiatru po sypialni sad
Obserwuj wątek
    • agus7 Re: Śpiworek do spania 29.10.14, 09:49
      Polecam sprawdzone przez nas spiworki z Ikei.
      • corrina_f1 Re: Śpiworek do spania 29.10.14, 10:04
        O, dzięki, nie pomyślałam o Ikei, a jest kilka. Któryś konkretnie polecasz model ?
        • agus7 Re: Śpiworek do spania 29.10.14, 11:43
          Moje dziecko ma juz 4 lata i asortyment Ikei ciut sie zmienil od czasu kiedy kupowalam tam spiwory, ale chyba nasz ulubiony byl najbardziej zblizony do tego www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20240693/
          byl bawelniany, troche jak uszyty z kolderki, naturalny, fajny.
    • magata.d Re: Śpiworek do spania 29.10.14, 11:50
      też mieliśmy z ikei, ale to też było jakies 4 lata temu wink
    • dwellajna Re: Śpiworek do spania 29.10.14, 11:58
      Mialam Ikea oraz Sterntaler, z obu bylam zadowolona, w sterntalerze fajne byly odpinane rekawki, w Ikei cena wink
    • nuage8 Re: Śpiworek do spania 29.10.14, 12:39
      w c&a są fajne i ciepłe z odpinanymi rękawkami, kupowałam też kiedyś w smyku.
      • anulka-am Re: Śpiworek do spania 29.10.14, 14:55
        Przerabiałam temat z moim rozkopującym się synkiem, mieliśmy z Ikea, ze Smyka, z TKMaxxa, H&M i Feretti, ten ostatni najcieplejszy ze wszystkich.
    • mammajowa Re: Śpiworek do spania 29.10.14, 17:43
      my mieliśmy grobag. one mają różną grubość do wyboru (na lato 1 tog a na zimę 2,5 tog mieliśmy). właśnie muszę się wziąć i puścić dalej w obieg...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka