Dodaj do ulubionych

szukam ładnych lalek Elsy i Anny

23.11.14, 22:08
Może ktos ma te lalki i mógłby polecić jakieś konkretne? Na allegro zatrzęsienie tego ale wiele z nich juz na pierwszy rzut oka wygląda tandetnie, są też takie grające i świecące ale wolałabym jednak lalki bez dodatków wszelakich. Po prostu ładna Anna i ładna Elsa w typie barie.
A może gdzieś w marketach widziałyście?
Obserwuj wątek
    • sonrisa06 Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 23.11.14, 22:12
      Są w Smyku, byłam w piątek i oglądałam. Bardzo ładne, w różnych ubrankach, ale cena... 169,90.
      • aneta347 Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 23.11.14, 22:25
        zerknij na lalki mattel ...wyglądają na ładne
    • jolinka102 Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 09:57
      Niedawno tez szukalam Elsy i Anny, obejrzalam wszystkie dostepne w sklepach stacjonarnych i moim zdaniem te z Mattela sa nieladne. Najladniejsze lalki sa z Disneya. Nie wiem czy mozna dostac je gdzies stacjonarnie ale sa dostepne na allegro Anna i Elsa, Anna i Elsa lyzwiarki. Dla corki zamowilam ten zestaw Anna i Elsa tylko, ze na stronie Disneya kosztowal on 60 Euro i widze, ze sprzedawce troche ponioslo z cena.
      • dwellajna Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 10:06
        popieram, Disney ma najladniejsze, te powyzej oraz seria Animator (ale to juz nie typ barbie)

https://cdn.s7.disneystore.com/is/image/DisneyShopping/6070040581131?$yetidetail$
      • kamimiki2 Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 11:43
        jolinka102, możesz zdradzić z jakiej strony zamawiałaś ten zestaw?
        • jolinka102 Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 11:57
          Mieszkam w Niemczech i zamawialam z niemieckiej strony disneya ale z tego co widze mozna zamowic do Polski z angielskiej strony Disney store tylko przesylka strasznie droga. Mozesz poszukac tez na amazonie albo ebayu no i moze trafi sie na allegro w bardziej przystepnej cenie.
          • kamimiki2 Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 12:06
            Ale albo jakaś ślepota mnie dopadła albo na UK stronie nie mogę się doszukać tego konkretnego zestawu... smile
            • jolinka102 Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 13:43
              Niestety dobrze widzisz smile, na te lalki trzeba polowac. Pojawiaja sie na stronie przewaznie rano i szybko znikaja. W zeszlym tygodniu byla dwa razy dorzutka i udalo mi sie zamowic w czwartek albo piatek. Takze trzeba czesto strone przegladac.
    • alamakoty2 Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 10:41
      Zdecydowanie te od Disney Animators
      • chubabubba Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 12:42
        My mamy te z disney animators.sa sliczne.kupowane w disneystore.
        • kasikbc Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 14:21
          i my mamy disney animators kupowane stacjonarnie w disney store wyszło na polskie 100zł ale na allegro sa oryginały tez w tej cenie (sorki były widze juz nie ma sklep Bemisie mial oryginalne)
    • 76aga Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 15:54
      My mamy Annę z Mattela i uważam, że jest całkiem ładna a córka uważa, że jest piękna wink

mamy wersję Zaczarowana Suknia Balowa

Chcę jeszcze dokupić Elsę, ale cena mnie zniechęca, jeszcze miesiąc temu można było kupić poniżej 80 zł. a teraz wszystko powyżej 110 zł. i znikają w błyskawicznym tempie ;-( macie jakiś namiar na tanią Elsę? najlepiej taką ELSA BŁYSZCZĄCA
      • 76aga Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 15:56
        nasza "na żywo" wygląda tak:

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/yj/ph/z1em/g5R0Wo61cVGP9psbvB.jpg[/img]
        • 76aga Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 16:35

a tak wygląda Elsa
      • corrina_f1 Re: szukam ładnych lalek Elsy i Anny 24.11.14, 23:17
        Nie wiem czemu Elsa taka chodliwa,Anna jest wszędzie normalnie a po Elsie puste dziury na półkach. Bylam dzis w Smyku w Blue City, w Leclercu na Jerozolimskich i w hurtowni zabawek na tyłach Blue City. W najlepszej cenie była w leclercu, po 99 zl bez promocji. No ale brak...
        Po ile ta Elsa jest w Auchan i Realu? Zastanawiam się czy nie ruszyć na 20%, o ile będzie/ ten model.
    • czarna.perla Disney store 24.11.14, 23:34
      czy macie na myśli dokładnie tę lalke
      www.ebay.co.uk/itm/Frozen-Official-Disney-Store-Elsa-Classic-Doll-BNIB-Seald-/111526616569?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item19f7811df9?
      • jolinka102 Re: Disney store 25.11.14, 08:42
        Tak to ta lalka, tylko z allegro wyjdzie taniej.
        • czarna.perla Re: Disney store 04.12.14, 16:48
          przyszła dzisiaj Elsa Disney Store dla mojej córci i faktycznie jest śliczna, co nie zmienia faktu że 130-140 zł (a są też po 200) to cena kosmiczna za taką zabawkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka