clio_1 28.11.14, 22:18 Moje dziecko w liście do Mikołaja napisało ze chce kocyk "rip". Wujek Google nic nie chce pokazać. Jakieś pomysły co to jest? Rip kojarzy mi się tylko z jednym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eddzik Re: Kocyk "rip" 28.11.14, 22:26 ja jak pisałam listy i chciałam coś w kubusia puchatka pisałam kp do tej pory mi to zostało, jakoś tak mi sie wydawało ze wszyscy powinni tak myśleć samo, kiedyś esa pisałam że coś tam w kp kupiłam a w odpowiedzi dostałam a co to ma wspólnego z Karmieniem Piersią?? Może tym tropem, jakaś bajka czy coś?? rio może? Odpowiedz Link Zgłoś
eddzik Re: Kocyk "rip" 29.11.14, 05:10 powiedz ze mikołaj dzwonił inie może się rozczytać bo tak nabazgrał Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Kocyk "rip" 30.11.14, 20:53 Oczywiście, ze możesz I to otwartym tekstem: synek, widziałam Twój list do Mikołaj, co to jest kocyk rip? Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Kocyk "rip" 28.11.14, 23:23 Google mówi, że Rip to oryginalne (znaczy angielskie) imię postaci z "Auta 2" - po naszemu Tomek Dodeski. To chyba ten na drugim planie, na tym kocyku Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Kocyk "rip" 29.11.14, 17:45 No wiec właśnie z tym mi się skojarzyło, ale jakoś nie wyobrażałam sobie kocyka z nagrobkiem. Podpytałam syna, powiedział że to właśnie to - kocyk z grobem. Gdzie tego szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Kocyk "rip" 29.11.14, 18:34 Ile syn ma lat tak przez ciekawość? Bo może chodzi o jakąś bajkę? www.cafepress.com/+gothic_tombstone_blanket,1012064825 www.cafepress.com/+halloween_rip_tombstone_baby_blanket,1001241586 Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Kocyk "rip" 30.11.14, 10:55 Ok, dzięki. Nie kupię, nie podoba mi się to. Jako gadżet na halloween - ujdzie, ale do stałego użytku nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Kocyk "rip" 30.11.14, 18:27 nie wiem czy są ładne, ja nawet tych brzydkich sobie nie mogłam wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Kocyk "rip" 29.11.14, 19:10 clio, na serio rozwazasz zakup dla 8latka (jesli dobrze kojarze) kocyka z grobem? Zadziwilas mnie bardziej niz to, ze twoj syn faktycznie chcialby taki kocyk dostac. Jego mozna zrozumiec, bo pewnie zobaczyl go w jakiejs durnej reklamie, ale co Toba kieruje to nie rozumiem. Jakby sobie zazyczyl w liscie do mikolaja kalasznikowa to tez by dostal? Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Kocyk "rip" 30.11.14, 10:50 To że zapytałam nie oznacza że kupię - nigdzie tego nie napisałam. Po prostu nie wiedziałam co to jest, skojarzenie miałam jedno, nie byłam pewna czy nie zapisal czegoś fonetycznie. Chce dostać tez GTA5, bo widział reklamę i uważa ze to wyścigi samochodowe... Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Kocyk "rip" 30.11.14, 11:17 A znalazlas juz ten konkretny o ktory Mlodemu chodzilo? Sama jestem ciekawa. Wiesz w ogole skad mu sie wzial taki pomysl? Sorry, ze tak na Ciebie naskoczylam, ale naprawde sadzilam, ze zamierzasz mu to kupic Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: Kocyk "rip" 30.11.14, 17:05 Nie, nie znalazłam, Młody mowi że widział kiedyś w internecie, ale sam nie pamięta jak to wyglądało... Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Kocyk "rip" 30.11.14, 18:23 Zeby nie było! Pomysl jak i zakup uznaje za...eee...ja bym nie kupila, ALE!!! Nie dziwie sie w ogole!!! Chyba i wy pamietacie szal na monster high? Kiedy to bylo? 2-3 lata temu??? Na forum, w sklepach, poszukiwania, watek na watku, ceny na allegro! Przeciez tam co druga miala jak nie trumne, to jakies inne czaskowo-smierciowe gadzety albo sama byla trupem!!! I duzo mlodsze dzieci(albo ich mamy, trudno powiedziec) za nimi szalaly! Wiec kocyk z nagrobkiem dla 8-latka nadal uwazam za bezsensowny, ale zeby mnie jakos zdziwil? Nie, nie zdziwil... Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Kocyk "rip" 30.11.14, 19:37 Moja córka w zerówce dostała na gwiazdkę jakieś gadżety z MH. Popłakała się, a następnie obraziła się śmiertelnie na Mikołaja "bo jak to możliwe, żeby Święty Mikołaj tak się pomylił i przyniósł dzieciom to brzydkie Monster High" (ja jej od początku tłumaczyłam, że MH, to nie są odpowiednie zabawki dla dzieci w jej wieku). Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kocyk "rip" 30.11.14, 21:57 Jak sie pierze dzieciakowi od dziecinstwa mozg to nic dziwnego,ze na zwykle lalki reaguje placzem. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Kocyk "rip" 30.11.14, 19:46 Z MH jedna na 100 ma wisiorek RIP Wiesz gusta-guściki, ale kobiet-koni to dla mnie nic nie przebije To jest zwyczajnie jednocześnie straszne i nieładne i to połączenie mnie przeraża Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Kocyk "rip" 29.11.14, 19:17 Na akcesoriach ze Scooby Doo bardzo często występują nagrobki z R.I.P- więc może i na kocykach? Odpowiedz Link Zgłoś