slonko1335 02.12.14, 09:18 Można poprosić o opinie? w wyszukiwarce znalazłam dwie sprzeczne zupełnie ale może przez ten czas ktoś się dorobił i się podzieli. Zegarek miałby być dla sześciolatka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amalota Re: Zegarek Lego 02.12.14, 14:05 My mamy taki na rękę. Jest w porządku. Działa bez zarzutu ponad rok. Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Zegarek Lego 02.12.14, 14:06 a wygoda? nie jest sztywna ta bransoletka i czy się nie rozpinają te części? Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: Zegarek Lego 02.12.14, 20:57 Dziecko moje nie narzeka na wygodę noszenia zegarka - bransoletka jest modułowa, łatwo dopasować do ręki, plastik jest dość elastyczny. Bransoletka nie rozpina się sama. Jedynie podczas przekładania modułów nie tak łatwo je rozłączyć - "udało" mi się wyłamać jeden zaczep. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Zegarek Lego 25.03.15, 08:00 Slonko, kupiłaś ten zegarek? Jak wrażenia? Może ktos jeszcze coś napisze na temat tego zegarka? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Zegarek Lego 25.03.15, 08:11 Nie kupiłam bo w międzyczasie dostał z C&A ale pokazywałam mu ostatnio w toys'rus i ku mojemu zdumieniu jakoś szczególnie nie był zainteresowany... Odpowiedz Link Zgłoś