Dodaj do ulubionych

Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent.pl

03.12.14, 05:32
Niektóre ceny naprawde ciekawe, troche ksiazek dla dzieci, kucharskich -Ramsay z 59 na ok.17, albumy malarstwa, muzyki w dobrych cenach , encyklopedie, np Wielka encyklopedia krajoznawcza Polski z 69 na 21zł, kryminały od 3 zł.
Darmowa dostawa od 100 zł, poczta 9,95; kurier-14,95zł
Obserwuj wątek
    • niemogewtouwierzyc Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 03.12.14, 08:34
      a czy to jest sprawdzona księgarnia?
      • lifecolor Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 03.12.14, 08:41
        To jest sklep grupy wyd. Publicat
        ksiegarnia.publicat.pl/
        Zamawiałam raz ksiazke pomyliłam tytuł wpłaty i kwotę wpłaty ( na swoją niekorzyść), szukali mnie listownie, zwrócili nadwyżkę, więc myśle, ze ok
        Więcej jednak już nie korzystałam z tej ksiegarni, bo przerzuciłam sie na arosa
    • agnieszka_mmm Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 03.12.14, 08:51
      Dzięki! zamówiłam multum książeczek i kolorowanek dla córki, pół roku mam z głowy smile
    • agni71 Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 03.12.14, 08:52
      Oj, miałam juz ksiązek nie kupowac w grudniu, a ty tak kusisz, że nie mozna się oprzeć wink Wzięłam 4 pozycje smile
      • lifecolor Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 03.12.14, 09:00
        Hehe ja jednak sie oparłam smile, po wczorajszym dniu darmowej dostawy nie mam juz co szukac smile
    • neellka Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 03.12.14, 10:58
      Skorzystałam smile Część prezentów zgromadzona.
    • niemogewtouwierzyc Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 03.12.14, 10:59
      Dzięki, zamówiłam 10 książek smile
    • beawu Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 03.12.14, 11:35
      ja również dziękuję, napakowałam sporo wink
    • tzka Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 03.12.14, 13:13
      Dzieki za info. Wezme pare pozycji. Wiesz moze do kiedy ta wyprzedaz? Na stronie nie znalazlam informacji.
      • lifecolor Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 03.12.14, 13:43
        Niestety nie wiem, nic w mailu na ten temat nie było
        • mamawaw Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 03.12.14, 13:56
          nie lubię Cie wiesz!!!smile)))
          oczywiście nie mogłam sie oprzeć.......
    • olaf2011 OT i po promocji Wyprzedaż książek do 90% 05.12.14, 10:45
      Takiego maila dostałam sad

Dzień dobry,

Dziękujemy za złożenie zamówienia.
      Niestety podczas wprowadzania promocji świątecznej wystąpił błąd w
      wyświetlaniu stanów magazynów w sklepie.
      Z tego powodu możemy zrealizować jedynie część zamówienia. Resztę wpłaty
      za brakujące książki zwrócimy na konto.
      Oczywiście jest możliwość anulowania całego zamówienia i zwrot całej wpłaty.

Przepraszam za zaistniałą sytuację
      Proszę o maila z danymi do zwrotu i informacją jakiej wpłaty mamy dokonać.

• estepona Re: OT i po promocji Wyprzedaż książek do 90% 05.12.14, 11:08
        Ja też takiego dostałam.
        • olinek_01 Re: OT i po promocji Wyprzedaż książek do 90% 05.12.14, 11:26
          Ja jeszcze nie mam żadnych wieści, brałam za pobraniem z przezorności smile
          • monikaj21 Re: OT i po promocji Wyprzedaż książek do 90% 05.12.14, 11:57
            Ja też przy takich promocjach biorę pobranie, bo różnie to się kończy.
            Tym razem dostanę komplet - paczka już w drodze.
            • agni71 Re: OT i po promocji Wyprzedaż książek do 90% 05.12.14, 12:01
              Ja dosłownie przed chwilą odebrałam zamówione książki, w komplecie.
      • beawu Re: OT i po promocji Wyprzedaż książek do 90% 05.12.14, 14:09
        ja też to dostałam i jestem zła uncertain akurat tych, co najbardziej chciałam niet!! wrrrrr
      • neellka Re: OT i po promocji Wyprzedaż książek do 90% 05.12.14, 16:25
        Niestety moich zamówionych też nie ma sad Dostanę zwrot na konto,ale co z tego,skoro szukanie prezentów trzeba zaczynać od nowa.
      • gaga-sie Re: OT i po promocji Wyprzedaż książek do 90% 05.12.14, 19:53
        Też dostałam takiego maila dziś wieczorem. Zamawiałam za pobraniem, tak, że mam ich z głowy. Niezły falstart mają po tej zmianie...Ja tym państwu już podziękuję.
    • niemogewtouwierzyc Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 05.12.14, 11:32
      podejrzewałam, że będą braki, bo drugiego dnia promocji niektóre tytuły były już niedostępne, zadzwoniłam i niby brak jest tylko jednej pozycji - niestety tej na której zależało mi najbardziej - ilustrowany atlas świata, zobaczymy jak będzie w praktyce, mam nadzieję, że wszystkie pozostałe dojdą
      • agafu Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 05.12.14, 12:31
        no to masz szczęście że je dostałaś. Ja zamawiałam 3-go i dziś taki właśnie mail chociaż liczyłam że dołączę do prezentów mikołajkowych. Dodzwoniłam się wreszcie do nich i niestety z 10 sztuk, mają dla mnie tylko dwie i to te najtańsze i Pan powiedział , że mogą zniknąć w każdej chwili-dziwne. Poprosiłam o zwrot. ŻENADA!!! Nie wspomnę że napaliłam się na te albumu, które córeczka kocha jak szczerbaty na suchara-ech ....
        • kasiaszara Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 05.12.14, 12:43
          ja też dostałam maila że brak sad najbardziej wkurza mnie to, że nie napisali ilu i których pozycji brak...
          • mmarta1982 Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 05.12.14, 13:31
            A ja właśnie rozpakowałam swoje zamówienie z 35 pozycji są wszystkie. Mikołaj jest przeszczęśliwy. Dzięki autorce wątku jestem spłukana ale szczęśliwa.
            • agafu Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 05.12.14, 14:00
              nie denerwuj nas! wykupiłaś nam wszystkie książki...wink. Mi powiedzieli telefonicznie, że nie wie jakie książki ale ma zamówienie na 22 pln zamiast na ok. 100 pln no i że nawet w tym momencie nie wiadomo czy te z 22 pln są.

Mam nadzieję, że uruchomią nową promocję i nas mailowo o tym poinformują bo jakiś "apsmak" smile pozostał...
              • beata_17 Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 05.12.14, 21:24
                U mnie z ok. 30 została połowa, poprosiłam o maila z pozycjami niedostępnymi i mi przysłali. Teraz tylko nie wiem jaka była cena jednostkowa tych skreślonych pozycji, bo nie ma wyszczególnionej w zamówieniusad
                • konto_na_zakupy Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 06.12.14, 11:29
                  Jak się zalogujesz do księgarni to będziesz miała podgląd zamówień ze wszystkimi pozycjami i cenami w jakich zamawiałaś.
                  • beata_17 Re: Wyprzedaż książek do 90% na najlepszyprezent. 06.12.14, 13:15
                    Dzięki, już znalazłam.
    • gaga-sie I jak sytuacja u osób, które nie dostały zamówień? 08.12.14, 22:12
      Ja dostałam maila z automatu, jak wyżej, że bla bla, pomyłka, nie wszystko jest dostępne, mam zdecydować o dalszej realizacji, dostanę z powrotem pieniądze ( a zamawiałam za pobraniem). Wysłałam ze 3 maile, że czekam na informację, które pozycje są dostępne,żebym mogła podjąć decyzję i ciiiiisza. Dawno nie spotkałam się z taką ignorancją, przyznam. Na książkach jakoś specjalnie mi nie zależy, chociaż dodatki do prezentów miałabym dla dzieciaków, ale nie lubię, jak ktoś mnie tak traktujesad A jak u was?
      • niemogewtouwierzyc Re: I jak sytuacja u osób, które nie dostały zamó 08.12.14, 22:28
        ja zadzwoniłam dzisiaj i dostałam informację, że paczka została wysłana właśnie dziś, dostałam też sms z pocztexu, rozmawiałam z miłym konsultantem, wszystko mi sprawdził, co jest, a czego nie ma, zresztą domyślałam się, bo wszystkie książki oprócz jednej są obecnie dostępne, więc tylko jednej nie ma z 6 różnych pozycji, dwie książki zamawiałam podwójnie, zapłaciłam przelewem, zatem zobaczymy, kiedy dostanę zwrot za brakujące 2 sztuki jednej książki, mam nadzieję, że szybko
        • gaja246 Re: I jak sytuacja u osób, które nie dostały zamó 09.12.14, 07:41
          Ja dostałam tego samego maila i informację że realizacja przedłuży się do 7 dni. Czekam na info których pozycji nie będzie. Plus dla nich taki, że nie naliczą kosztów wysyłki, jeśli ostateczne zamówienie będzie poniżej 100zł.
          • kasiaszara Re: I jak sytuacja u osób, które nie dostały zamó 09.12.14, 10:42
            gaja246 napisała:

Plus dla nich taki, że nie naliczą
            > kosztów wysyłki, jeśli ostateczne zamówienie będzie poniżej 100zł.

Jak to? Ostateczne? Czyli te pozycje, które dostanę, a nie te które faktycznie zamówiłam? Jeżeli tak zrobią i doliczą mi przesyłkę, mimo iż zamówiłam powyżej stu złotych i nie otrzymałam kompletu nie z mojej winy, to baaardzo mi się to nie spodoba. Tym bardziej, że nikt mnie nie poinformował o takiej polityce wcześniej.
            • kasiaszara Re: I jak sytuacja u osób, które nie dostały zamó 09.12.14, 10:43
              A, sorry, nerwową noc dzisiaj miałam i przeczytałam "powyżej" zamiast "poniżej" smile No, to trochę mi lepiej..
    • lifecolor Tym razem do 80% 06.02.15, 10:42
      ksiegarnia.publicat.pl/wyprzedaz.html?utm_source=Newsletter%2Bokazjonalny&utm_medium=e-mail&utm_campaign=Reklama+1
      ciekawe jak tym razem poradzą sobie z wysyłką
      • niki36712 Re: Tym razem do 80% 06.02.15, 11:47
        Dzięki serdeczne!
        Ale po akcji z merlinem i tak już prawie poszliśmy z torbami...
      • fajna_myszka Re: Tym razem do 80% 06.02.15, 11:51
        nie ma szału z wyborem, co wybrałaś?
        • lifecolor Re: Tym razem do 80% 06.02.15, 11:58
          Ja nic, merlin mnie wykończył uncertain
          Poza tym, co ciekawsze pozycje to dla przedszkolaków raczej, np.zabawy plastyczne za 3,99 czy jakieś łamigłówki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka