Dodaj do ulubionych

strój na jasełka - nietypowo Adam

06.12.14, 23:18
moj syn ma być w przedszkolnych jasełkach Adamem ( po co Adam i Ewa w jasełkach to nie wiem) no i musi miec jakis stroj, nie rozbiore go i nie przewiążę liściem wink potrzebuje czegos ( getry, koszulka) w kolorze jak najbrardziej zblizonym do koloru ciała. kamizelke taka wlochata, jakby z siersci jakiegos zwierza mam wink
gdzie szukac ubran w kolorze cielistym w rozmiarze 110? bylam dzis w smyku, h&m, reserved, przegladam allegro ale albo nie umiem znalezc albo nie ma
Obserwuj wątek
    • megi-84 Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 06.12.14, 23:20
      współczuje wink ja mam zalatwic stroj pastuszka wink
      • magdagg2 Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 06.12.14, 23:26
        dziekuje smile pastuszka mam, w zeszlym roku w ciucholandzie znalazłam i myslałam że będzie na ten rok, a tu dupa, Adamem został wink
        • megi-84 Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 06.12.14, 23:28
          a co sie na tego pastuszka sklada?? bo ja oczywiscie nie mam nic- nawet pomyslu wink
          • magdagg2 Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 07.12.14, 00:02
            oj stroj pastuszka to taka jakby sukienka, tylko w wersji chlopiecej
            o cos takiego allegro.pl/stroj-pastuszek-roz-110-116-i4849614423.html
            pastuszka prosto,pelno strojow jest wink
    • kinga_owca Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 06.12.14, 23:53
      Ja bym założyła białą bieliznę termiczną (bo takową posiadam) i przypięła liść albo jakąś liściastą przepaskę zrobiła - dziecko i tak zapewne traumę będzie miało jak za kilka lat zdjęcia zobaczy wink
    • kanna Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 07.12.14, 00:00
      ja bym Adama ubrała "jak człowieka" - po co dziecko ma mieć obciach na zdjęciach wink
      • magdagg2 Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 07.12.14, 00:04
        no wlasnie chce uczlowieczyć wink mam kamizelkę - taką jąkas włochatą, ze niby ze zwierzecia wink i chcialam mu zalozyc getry, rajstopy cos takiego przyleglego do ciała i koszulke w kolorze cielistym. ale ni hu hu nie moge nic takiego znalezc. sie wybiore moze do pepco czy innego kika. w ostatecznosci zaloze białe ale wolalabym cieliste, bezowe czy cos takiego
        • magdagg2 Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 07.12.14, 00:09
          i jeszcze gdzies w pudle z zabawkami ma węża to też weźmie wink jak może nazywać sie kolor cielisty? probowałam beż, brąż, ecru
          • kinga_owca Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 07.12.14, 00:26
            nie mogłam się oprzeć big_grin

https://image.ceneo.pl/data/products/3545280/i-kostium-kulturysta-25348.jpg
        • lifecolor Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 07.12.14, 06:01
          Może w sklepach z bielizną termoaktywną takie cudo sie znajdzie
          • mak-111 Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 07.12.14, 12:08
            A moze na zwykla podkoszulke w kolorze cielistym ponaszywac sztuczne listki, do tego krotkie zielone spodenki tez z naszytymi liscmi.
    • peeska Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 07.12.14, 12:37
      Tu są cieliste getry:

getry.com.pl/galeria/?jesien-zima-ocieplane-getry-bawelniane-rozm-104
      • niektorymodbija Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 07.12.14, 13:30
        Ją bym inaczej podeszła do tematu. Darowalabum sobie.liść figowy i ubrala normalnie na biało. Jeśli to Adam przed zerwaniem jabłka,to po prostu biały.jeśli po - pobrudzony jakąś (spieralna wink sadza.
        • dolores12 Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 07.12.14, 13:40
          A może strój tarzanawink ?
          • mamahonki Re: strój na jasełka - nietypowo Adam 07.12.14, 15:11
            w corci grupie w tamtym roku tez byl adam na jaselkach,mama chlopca kupila kalesony w pepco koloru cielistego uszyla pas z liscmi z filcu i berzowa podkoszulke na krutki rekaw tak zrobila caly stroj i wyszlo naprawde fajnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka