Dodaj do ulubionych

Puzle 3d Ravensburger

16.12.14, 19:36
Czy takie puzzle mogą się spodobać dziewczynce 12 lat? Chodzi mi o takie, jakie były w ofercie Biedronki, tzn. wieża Eiffla i.t.p. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi puzzlami?
Obserwuj wątek
    • arti321 Re: Puzle 3d Ravensburger 16.12.14, 20:27
      Jak najbardziej. Bardzo fajnie się składa. Z tyłu puzzle są ponumerowane, więc właściwie łatwo się składa. My mamy wiatrak i latarnię, kupiłam je dla siebie.
      • kurczaczek77 Re: Puzle 3d Ravensburger 16.12.14, 20:47
        Dzięki, to chyba zakupię, bo nie mam innego pomysłu. Ciekawe tylko, czy jeszcze są w jakiejś Biedronce w W-wie wink
        • vanila.sky27 Re: Puzle 3d Ravensburger 16.12.14, 22:12
          my mamy Eifflę i jest super, choc przyznam, że pod koniec sił mi zabrakło i mąz dokończył. Ogólnie rewelacja smile Ostatnio widziałam w carefour za 49 zł, ale nie wiem po ile chodziły w biedronce wink
          • marta2202 Re: Puzle 3d Ravensburger 16.12.14, 22:22
            Puzzle podobaja sie 21-latce i 28-latce, moja 7-latka zazyczyla sobie pod choinke tak ze 12-latce tez sie spodobaja wink
            • carpediem30 Re: Puzle 3d Ravensburger 16.12.14, 22:40
              A ja jestem rozczarowana...
              Kupiłam domek Trefla dla córki 12-lat i powiem, ze żadnej przyjemności w tym składaniu nie było sad Puzle na odwrocie są ponumerowane, więc składa się je machinalnie, wręcz taśmowo bez żadnego kombinowania i dopasowywania. Córka złożyła w 30 minut, pod koniec dość znudzona.
              Na plus ładne wykonanie, dość trwałe (elementy plastikowe), ale ze zwykłymi puzzlami dużo więcej zabawy, kombinowania, dopasowywania - świetnie się bawi cała rodzina, a z tymi 3-D porażka, więcej nie kupię...

Zastanawiam się za to czy warto kupić puzzle dostępne teraz w Lidlu, takie?
              www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=26694
              Ktoś miał i może się wypowiedzieć co to za efekty specjalne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka