Dodaj do ulubionych

torebka o bag

31.01.15, 09:31
jest na forum jakaś użytkowniczka tych toreb. Przymierzam się do zakupu i chciałam podpytać jak ten kauczuk się sprawdza, jak z jakością tych torebek.
Obserwuj wątek
    • gibon301 Re: torebka o bag 31.01.15, 18:25
      ja mam już jeden sezon (używana lato-jesień) i bez zarzutu.lubię ją ale ja lubię duże torebki. w tym roku myślę o kupnie tej mniejszej.
    • crakersowa Re: torebka o bag 31.01.15, 19:10
      Zaklądaj na profil instagram.com/p/yfCd17DYNn/?modal=true
      I na jej kanał na YouTube, gdzie w 2013 roku pokazywała torebkę.
    • levoonia Re: torebka o bag 01.02.15, 00:17
      Ja mam. I lubię - kupiłam na lato ale nie mogłam sie z nią rozstać i zimą. Traci powoli świeżość ale chyba kupie jeszcze jedną.
      • emma_me Re: torebka o bag 03.02.15, 07:18
        Uwielbiam duże torebki, czy duża jest Różnica między ddużą a małą. Dokupiłyście organizer? I jeszcze jedno pytanie, jakie macie rączki, lepiej zainwestować w te że skóry naturalnej?
        • gibon301 Re: torebka o bag 03.02.15, 10:17
          ja mam organizer, zawsze trochę bezpieczniej bo ma zamek, dla mnie jest ok, poza tym mniejszy bajzel w torebce się robi, rączki mam ze sznurka bo takie mi się bardziej podobały - kwestia gustu chyba. duża jest trochę większa, jalepiej popatrz sobie na rozmiary w cm i porównaj, ale mała też jest fajna, jak wybierałam moją (nie stacjonarnie) to tylko dużą brałąm pod uwagę, potem widziałam na żywo u kogoś mała białą i b. mi się spodobała stąd rozważam drugi zakup...
          • emma_me Re: torebka o bag 03.02.15, 11:49
            Wielkie dzięki za podpowiedź. mam jeszcze chwilkę na decyzję, bo torebka w kolorze jaki sobie wybrałam jest jak na razie niedostępna sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka