Dodaj do ulubionych

Trampki na wiosnę

19.02.15, 11:24
Szukam trampek na wiosnę dla mojej córki. Rozmiar 24/25. Czy może ktoś mi polecić dobrą firmę na wąską stopę. Jakie są dobre firmy poza befado. Nie interesują mnie drogie trampki. Maksymalnie mogę wydać 50zl.
I drugie pytanie czy trampki to dobry wybór na wiosnę?
Obserwuj wątek
    • silje78 Re: Trampki na wiosnę 19.02.15, 11:30
      jak córka miała podobny rozmiar to kupowałam befado. w zeszłym roku (co prawda rozmiar miała większy) biegała w trampkach i balerinach american club. ja podobnie. jakość jak na cenę bardzo dobra (płaciłam 25-35zł w zależności od modelu).
    • patatajowa Re: Trampki na wiosnę 19.02.15, 11:30
      jako jedne do wyboru z kilku -oczywiscie.
      jako jedyne-nigdy.
      • silje78 Re: Trampki na wiosnę 19.02.15, 11:38
        do wyboru smile . mi baleriny wyjątkowo podeszły, córce w sumie też. trampki w kilku kolorach, noszone na zmianę z innymi butami.
        • lipcowycud Re: Trampki na wiosnę 19.02.15, 13:16
          Swojej córce mam zamiar takie nabyć z decathlonu
          www.decathlon.pl/buty-dla-maluchow-canvas-id_8326762.html

A co kupujecie dla chłopaków ? Potrzebuję rozmiar 29 (sznurówek nie ogarnia, cenowo do 50zł)
          Befado mi się nie podoba, wspomniany wyżej American Club fajny, ale może coś jeszzce podpowiecie ?
          • agni71 Re: Trampki na wiosnę 19.02.15, 13:56
            Ja lubie trampki z H&M tego typu, zamiast sznurowadeł sa gumki, a jesli buty sa za luźne, to mozna te gumki sobie jeszcze bardziej ściągnąć (robiłam tak dla córek, bo mają szczupłe stopy):
            www.hm.com/pl/product/75911?article=75911-B

są tez chlopięce:

www.hm.com/pl/product/58749?article=58749-D

rozmiary do 34, większe są juz normalnie sznurowane

cenowo są ok, szczególnie z rabatem 25%, jakościowo też - sezon wytrzymują, w każdym razie smile
    • magdalenca78 Re: Trampki na wiosnę 20.02.15, 12:46
      Ja dla starszego kupuję takie:
      www.decathlon.pl/buty-turystyczne-niskie-dla-dzieci-arpenaz-50-rzep-niebieskie-id_8300368.html
      Sprawdzają się na wiosnę i chłodniejsze dni lata oraz początek jesieni.
      Do tego będzie mieć na lato 1-2 pary niskich trampek oraz sandały i klapki typu crocsy.
      Trampki kupowałam w zeszłym roku w sklepie www.butki.pl
    • margaretka103 Re: Trampki na wiosnę 20.02.15, 15:55
      ja miałam takie dla dziewczyn z dechaltony ale różowe i się sprawdziły tylko moim zdaniem trzeba wziąść o rozmiar większe i na deszcz się nie nadają przemakają na deszcz kalosze a ja w tym roku zamierzam kupić trampki american club takie różowe z literkami albo te z kotkami z reserved
    • tweety_28 h&m z gumkami 20.02.15, 16:09
      Polecam z h&m-u z gumkami smile Kupujemy co rok, wytrzymują cały sezon. Aktualnie mamy takie www.hm.com/pl/product/64532?article=64532-A#article=64532-A w kolorze jasnoniebieskim ( oczywiście za niecałe 30 zł. wink ). Na żywo prezentują się super.
    • katarzynka791 Re: Trampki na wiosnę 20.02.15, 16:38
      Syn ma z reserved. Kupione we wrześniu za 19,99. Od razu wzięłam drugą parę rozmiar większy. Jedne męczy w szkole i jeszcze nie zmęczył.
      Teraz w reserved są niektóre trampki po 27,99 zł.
    • izi_7 Re: Trampki na wiosnę 20.02.15, 17:39
      też kupujemy co roku w h&M te z gumkami - bez problemu wytrzymują sezon, łatwo założyć - nam pasują
      • mmala6 Re: Trampki na wiosnę 21.02.15, 09:05
        Syn, lat prawie 5,ma linkowane z decathonu tylko czerwone,linkowane trampki z h&m z supermanem i jeszcze mu kupie jakies sportowe krótkie. Na lato crocsy i sandalki i obleci.
        Większy problem mam ze starszym,10 lat...rozm. 38. Musi miec sportowe do grania w piłkę (korki),sportowe normalne na rower czy hulajnogę, jakies zwykle do chodzenia....pewnie zaraz zacznie wymyślać..sandałów nie lubi wiec crocsy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka