patatajowa 27.02.15, 10:57 w czesci outlet ,głownie dzieciece ale kupiłam tez wiekszy rozmiar, ceny ok.90-120 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manala Re: conversy na limango 27.02.15, 11:35 Ciekawe kiedy zrozumienia fenomen conversow. Bo jak na razie to nie wiem czemu ludzie są gotowi za to tyle zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: conversy na limango 27.02.15, 11:41 )) to tak jak ja nie rozumiem fenomenu Crocsów , ale żeby to zrozumieć kupiłam je w zeszłym tygodniu od "ULUBIONEGO" na allegro (crocsy Crocbandy )w fajnej cenie po użyciu kuponu 10 zł - za 99 zł z przesyłką. Przyszły, na oko fajne co do ich "superowości" i wyższości nad podróbkami sie jeszcze nie wypowiem bo nie "latałam" jeszcze w nich ) Odpowiedz Link Zgłoś
dmc1981 Re: conversy na limango 28.02.15, 13:20 Ja też się załapałam na dwie pary z dziecięcego 38, do tej pory miałam normalne dorosłe 38, nie wiem, czy dziecięce się różnią... Mam nadzieję, że będą dobre, jedne dla mnie, drugie dla siostrzenicy na urodziny. A fenomen Conversów? Może dlatego, że to dobra marka. Miałam już i trampki i inne adidasowate, wszystkie ładne, trwałe, dobrze wykonane. Może za 250zł bym ich nie kupiła, ale wyszły mnie po ok. 90zł para. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: conversy na limango 27.02.15, 11:42 Tak jak i z crocs-ami: trzeba w nich pochodzić żeby zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: conversy na limango 27.02.15, 13:11 nie wiem czemu...gimnazjalistka chce bo koleżanki noszą i bo logo. chyba tylko dlatego. w sumie ty pewnie tez kupujesz sobie jakies "firmowe" ciuchy/buty i nie zastanawiałaś sie nigdy czemu te a nie "bezmetkowe" ? Odpowiedz Link Zgłoś
natka_tonia Re: conversy na limango 27.02.15, 11:51 Do limango jest teraz kod rabatowy na 20zł. Minimalna wartośc zamowienia 100zł, kod: PRZEDWIOSNIE, promocja obowiązuje do 28 lutego do 23:59. Odpowiedz Link Zgłoś
zoja1977 Re: conversy na limango 27.02.15, 12:19 a jak rozmiarowka typowa, czy wypadają mniejsze większe ? Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: conversy na limango 27.02.15, 12:55 Z tego co zauważyłam to najlepiej kupować pół nr mniejsze od rozmiaru który się nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: conversy na limango 27.02.15, 12:50 co do rabatu to od razu mówię że w przeciwieństwie do zalando rozliczają niekorzystnie a rozmiary przewaznie wypadają wieksze. przewaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: conversy na limango 27.02.15, 12:49 Dziękuję, po raz pierwszy przetestujemy. Kupiłam synowi converse za kostkę, a sobie pepe jeans. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: conversy na limango 27.02.15, 14:41 a dziecięce jak wypadają rozmiarowo? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka79 Re: conversy na limango 27.02.15, 16:12 zmienili cenę conversów, które mnie interesowały, niewiele,bo wzrosła o 8 zł,ale jednak często robicie zakupy na limango? ja pierwszy raz i mam naliczone dwa razy koszty wysyłki, w koszu mam buty i zabawki, czyli podzielili mi na dwie paczki, a koszt wysyłki 39,90 bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: conversy na limango 27.02.15, 16:54 bo u nich cena najczęściej rośnie wraz z rozmiarem.jak masz w koszyku rzeczy z dwóch różnych kampanii to paczki są wysyłane oddzielnie w różnych terminach.stad te koszty.ale jak masz w sumie koszyk na wiecej niż 200 zł to wysyłkę masz free chociaż dzieła na pojedyncze wysyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka79 Re: conversy na limango 27.02.15, 17:09 o widzisz, nie wiedziałam, że będzie się łączyło do darmowej wysyłki a cena butów zmieniła się na pewno, bo wrzuciłam do koszyka odpowiedni rozmiar, a po godzinie cena na głównej stronie kampanii była już inna Odpowiedz Link Zgłoś
ilonakrzeminska Re: conversy na limango 28.02.15, 19:50 Ceny na jeden model na pewno wzrosły, wczoraj miałam w koszyku za 87 zł, dziś już 100, w końcu się wkurzyłam na taką politykę i nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: conversy na limango 28.02.15, 20:33 no cóz, szybkie decyzje chyba sa premiowane... Odpowiedz Link Zgłoś
mazia_m Re: conversy na limango 28.02.15, 18:37 nie wiem czy już było, ale jest kod rabatowy: PRZEDWIOSNIE - 20 zł przy zakupach powyżej 100zł. do dziś, do 23:59. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Moja paczka dziś pzryszła 03.03.15, 17:39 Conversy dla syna za duże, o ho ho, będą na przyszły rok. Nie odsyłam, bo jak mi utną rabat i być może koszty przesyłki (była darmowa przy tym zamówieniu) to wolę zostawić na przyszłość. Dla mnie przyszły trampki TH, całkiem fajne, skórzana wkładka i dodatki skórzane. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Moja paczka dziś pzryszła 03.03.15, 17:53 Dla mnie trampki pepe jeans, nie TH, pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
korelia72 Re: conversy na limango 04.03.15, 15:06 Fenomen conversów jak i crocsów - mozna zrozumieć jak się chociaż przymierzy, wcześniej kilka par conversów miała córka i walczyła o następne jak lew, dziwiło mnie to bo nie miała nigdy parcia na metki. Kupując jej kolejną parę ostatnio, przymierzyłam z ciekawości i zrozumiałam, nie ma porównania z trampkami, miękka, gruba podeszwa, nic nie odstawało jak np w vansach no i odczuwalna jakość po wzięciu do ręki. Doceniłam trwałość (np takie ze skóry zamszowej - noszone na okrągło ponad 2 lata, są brudne ale całe), kupiłam również sobie, będę je nosić przez lata bo raczej rzadko mam okazję. To samo crocsy - oprócz klasycznych - balerinkopodobne, kupowaliśmy ostatnio jedno i drugie w outlecie pod Berlinem, za adriny zapłaciłam 10euro, springi 5, ceny conversów zbliżone do polskich cen. Nie lubię placić za marki, ale kurcze przy wygodnych butach wymiękam Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: conversy na limango 04.03.15, 15:23 zrozumiałam, nie ma porównania z trampkami, mię > kka, gruba podeszwa, daj spokój, jak się porówna conversy, czy jakiekolwiek inne trampki, z normalnymi butami, z chociaż trochę amortyzowaną podeszwą, to się nie powie, że conversy mają miękką podeszwę Jak załozyłam conversy, to szybciutko włożyłam sobie pod pięty miękką skórzaną wkładkę, i teraz mogę je nosić. Bez wkładek - są koszmarnie twarde. Moja córka akurat nie ma parcia na conversy, mierzyła i stwierdziła, że nie widzi różnicy w komforcie noszenia pomiędzy nimi a choćby trampkami z Deichmanna. Możliwe jedynie, że Conversy są trwalsze. Jak jej chciałam kupić C, to stwierdziła, że szkoda pieniędzy, skoro inne są równie dobre (jeszcze wyrasta z butów, więc nie byłyby na lata Odpowiedz Link Zgłoś