Dodaj do ulubionych

conversy na limango

27.02.15, 10:57
w czesci outlet ,głownie dzieciece ale kupiłam tez wiekszy rozmiar, ceny ok.90-120 zł.
Obserwuj wątek
    • manala Re: conversy na limango 27.02.15, 11:35
      Ciekawe kiedy zrozumienia fenomen conversow. Bo jak na razie to nie wiem czemu ludzie są gotowi za to tyle zapłacić. smile
      • edyta_32 Re: conversy na limango 27.02.15, 11:41
        smile)) to tak jak ja nie rozumiem fenomenu Crocsów smile, ale żeby to zrozumieć kupiłam je w zeszłym tygodniu od "ULUBIONEGO" na allegro (crocsy Crocbandy )w fajnej cenie po użyciu kuponu 10 zł - za 99 zł z przesyłką. Przyszły, na oko fajne smile co do ich "superowości" i wyższości nad podróbkami sie jeszcze nie wypowiem bo nie "latałam" jeszcze w nich smile)
        • dmc1981 Re: conversy na limango 28.02.15, 13:20
          Ja też się załapałam na dwie pary z dziecięcego 38, do tej pory miałam normalne dorosłe 38, nie wiem, czy dziecięce się różnią... Mam nadzieję, że będą dobre, jedne dla mnie, drugie dla siostrzenicy na urodziny. A fenomen Conversów? Może dlatego, że to dobra marka. Miałam już i trampki i inne adidasowate, wszystkie ładne, trwałe, dobrze wykonane. Może za 250zł bym ich nie kupiła, ale wyszły mnie po ok. 90zł para.
      • tweety_28 Re: conversy na limango 27.02.15, 11:42
        Tak jak i z crocs-ami: trzeba w nich pochodzić żeby zrozumieć.
      • patatajowa Re: conversy na limango 27.02.15, 13:11
        nie wiem czemu...gimnazjalistka chce bo koleżanki noszą i bo logo. chyba tylko dlatego.
        w sumie ty pewnie tez kupujesz sobie jakies "firmowe" ciuchy/buty i nie zastanawiałaś sie nigdy czemu te a nie "bezmetkowe" ? wink
    • natka_tonia Re: conversy na limango 27.02.15, 11:51
      Do limango jest teraz kod rabatowy na 20zł. Minimalna wartośc zamowienia 100zł, kod: PRZEDWIOSNIE, promocja obowiązuje do 28 lutego do 23:59.
      • zoja1977 Re: conversy na limango 27.02.15, 12:19
        a jak rozmiarowka typowa, czy wypadają mniejsze większe ?
        • tweety_28 Re: conversy na limango 27.02.15, 12:55
          Z tego co zauważyłam to najlepiej kupować pół nr mniejsze od rozmiaru który się nosi.
      • patatajowa Re: conversy na limango 27.02.15, 12:50
        co do rabatu to od razu mówię że w przeciwieństwie do zalando rozliczają niekorzystnie wink
        a rozmiary przewaznie wypadają wieksze. przewaznie.
    • gaga-sie Re: conversy na limango 27.02.15, 12:49
      Dziękuję, po raz pierwszy przetestujemy. Kupiłam synowi converse za kostkę, a sobie pepe jeans.
    • dixi Re: conversy na limango 27.02.15, 14:41
      a dziecięce jak wypadają rozmiarowo?
      • dzidka79 Re: conversy na limango 27.02.15, 16:12
        zmienili cenę conversów, które mnie interesowały, niewiele,bo wzrosła o 8 zł,ale jednak wink
        często robicie zakupy na limango? ja pierwszy raz i mam naliczone dwa razy koszty wysyłki,
        w koszu mam buty i zabawki, czyli podzielili mi na dwie paczki, a koszt wysyłki 39,90 bez sensu
        • patatajowa Re: conversy na limango 27.02.15, 16:54
          bo u nich cena najczęściej rośnie wraz z rozmiarem.jak masz w koszyku rzeczy z dwóch różnych kampanii to paczki są wysyłane oddzielnie w różnych terminach.stad te koszty.ale jak masz w sumie koszyk na wiecej niż 200 zł to wysyłkę masz free chociaż dzieła na pojedyncze wysyłki.
          • dzidka79 Re: conversy na limango 27.02.15, 17:09
            o widzisz, nie wiedziałam, że będzie się łączyło do darmowej wysyłki
            a cena butów zmieniła się na pewno, bo wrzuciłam do koszyka odpowiedni rozmiar, a po godzinie cena na głównej stronie kampanii była już inna
            • ilonakrzeminska Re: conversy na limango 28.02.15, 19:50
              Ceny na jeden model na pewno wzrosły, wczoraj miałam w koszyku za 87 zł, dziś już 100, w końcu się wkurzyłam na taką politykę i nie kupiłam.
              • patatajowa Re: conversy na limango 28.02.15, 20:33
                no cóz, szybkie decyzje chyba sa premiowane...wink
    • mazia_m Re: conversy na limango 28.02.15, 18:37
      nie wiem czy już było, ale jest kod rabatowy: PRZEDWIOSNIE - 20 zł przy zakupach powyżej 100zł. do dziś, do 23:59.
    • gaga-sie Moja paczka dziś pzryszła 03.03.15, 17:39
      Conversy dla syna za duże, o ho ho, będą na przyszły rok. Nie odsyłam, bo jak mi utną rabat i być może koszty przesyłki (była darmowa przy tym zamówieniu) to wolę zostawić na przyszłość. Dla mnie przyszły trampki TH, całkiem fajne, skórzana wkładka i dodatki skórzane.
      • gaga-sie Re: Moja paczka dziś pzryszła 03.03.15, 17:53
        Dla mnie trampki pepe jeans, nie TH, pomyłka.
    • korelia72 Re: conversy na limango 04.03.15, 15:06
      Fenomen conversów jak i crocsów - mozna zrozumieć jak się chociaż przymierzy,
      wcześniej kilka par conversów miała córka i walczyła o następne jak lew, dziwiło mnie to bo nie miała nigdy parcia na metki. Kupując jej kolejną parę ostatnio, przymierzyłam z ciekawości i zrozumiałam, nie ma porównania z trampkami, miękka, gruba podeszwa, nic nie odstawało jak np w vansach no i odczuwalna jakość po wzięciu do ręki. Doceniłam trwałość (np takie ze skóry zamszowej - noszone na okrągło ponad 2 lata, są brudne ale całe), kupiłam również sobie, będę je nosić przez lata bo raczej rzadko mam okazję. To samo crocsy - oprócz klasycznych - balerinkopodobne, kupowaliśmy ostatnio jedno i drugie w outlecie pod Berlinem, za adriny zapłaciłam 10euro, springi 5, ceny conversów zbliżone do polskich cen. Nie lubię placić za marki, ale kurcze przy wygodnych butach wymiękam
      • agni71 Re: conversy na limango 04.03.15, 15:23
        zrozumiałam, nie ma porównania z trampkami, mię
        > kka, gruba podeszwa,

daj spokój, jak się porówna conversy, czy jakiekolwiek inne trampki, z normalnymi butami, z chociaż trochę amortyzowaną podeszwą, to się nie powie, że conversy mają miękką podeszwę smile Jak załozyłam conversy, to szybciutko włożyłam sobie pod pięty miękką skórzaną wkładkę, i teraz mogę je nosić. Bez wkładek - są koszmarnie twarde.

Moja córka akurat nie ma parcia na conversy, mierzyła i stwierdziła, że nie widzi różnicy w komforcie noszenia pomiędzy nimi a choćby trampkami z Deichmanna. Możliwe jedynie, że Conversy są trwalsze. Jak jej chciałam kupić C, to stwierdziła, że szkoda pieniędzy, skoro inne są równie dobre (jeszcze wyrasta z butów, więc nie byłyby na lata wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka