najdluzszapodroz 16.03.15, 23:05 mój antyk się rozpada.nie ma kto pomóc w wyborze nowego tel. doradzicie coś? COŚ do 800zł max max max. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elsaga Re: telefon/smartfon 17.03.15, 12:01 Myślę, że w tej cenie najlepsze będzie LG G3-S. Ewentualnie zobacz sobie Moto G Odpowiedz Link Zgłoś
najdluzszapodroz Re: telefon/smartfon 17.03.15, 19:18 elsaga,dziekuję za odp. czy ktoś jeszcze coś podpowie? najlepiej z autopsji rzecz jasna. jakie telefony użytkujecie? moja sis ma 3letniego samsunga ace i klnie na niego że hej. jakby się uparła to telefon by więcej czasu spędzał w serwisach niż w jej dłoniach Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: telefon/smartfon 17.03.15, 19:37 Córka na Boże Narodzenie dostała taki: allegro.pl/kazam-trooper-x5-0-wifi-dual-sim-2x1-2ghz-5mpx-i5161405115.html Na razie jest bez zarzutu. Kupiony w promocji w Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: telefon/smartfon 17.03.15, 20:20 Mam nokia lumia 735, fajny jest, ale mam go od niedawna. Mam nadzieję, że nie będzie się psuł. Na razie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
olesiatrus Re: telefon/smartfon 17.03.15, 20:55 Mam zwykłą nokię na przyciski za darmo smartfona bym nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
najdluzszapodroz Re: telefon/smartfon 19.03.15, 21:11 o,i to jest najczęstsza opinia!! co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: telefon/smartfon 20.03.15, 09:49 a ja mam nokie.od zawsze raz tylko jakis inny i oddałam bo nie mogłam sie przyzwyczaic. teraz mam nokie lumie,niedługo wymieniam i tez pewnie na nokie i tylko ja tak mam bo reszta rodziny ma samsungi,lg,sony xperia. i nie wyobrazam sobie juz teraz nie miec smartfona z internetem....a nokie na przyciski kilkuletnia tez mam,w niej drugi numer,to jest telefon który trzyma mi tydzien i zawsze sie przydaje jak smartfon pada w najmniej oczekiwanym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: telefon/smartfon 20.03.15, 10:26 Bo w pakiecie ze smartfonem powinni sprzedawać powerbank i po problemie Duży wybór, niedrogich, na Aliex. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: telefon/smartfon 20.03.15, 09:43 Niewiele podpowiem, bo się nie znam ALE przez kilkanaście ostatnich lat, gdy miałam komórki, były to tylko nokie. Ostatni - nokia lumia 610 i trochę się z nim męczyłam, miał windowsa i wg mnie był mało intuicyjny. Teraz wymieniłam na nowy i zerwałam z nokią - mam sony xperia M2. Dopiero się jej uczę ale zachęcił mnie mąż, który ma xperię z serii Z i bardzo sobie chwali. Pooglądaj sobie testy wybranych smartfonów na youtube. Odpowiedz Link Zgłoś