Gość: kinga IP: *.chello.pl 08.01.06, 17:07 pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Magiczne_rondo_Swidon_schemat.png można sie trochę pogubić :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agrafka18 Re: Magiczne rondo :)) 08.01.06, 20:02 nie mam pytań :)) chyba nie chciałabym się tam znaleźć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Magiczne rondo :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:19 nie mam pytań .... gdybym miała ten rysunek ze strzałkami pewnie jakoś dałabym radę bez rysunku pewnie też choćby mogło być ciężko - tym bardziej że ruch lewostronny .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 Re: Magiczne rondo :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 21:22 fajny bajer i musi być OGROOOOMNE. mógłby byc problem zeby zapamiętać że oni tam odwrotnie jeżdzą, ale tak to cudo - chcetnie bym sie przejechala po takim rondku... może nasze - Katowickie tak powinno wygladac, ale bylaby atrakcja turystyczna, heh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Magiczne rondo :)) IP: *.chello.pl 09.01.06, 10:34 ogólnie troche zakręcone :) projekt ciekawy może rondo Mogilskie w Kraku tak powinno wyglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meee Re: Magiczne rondo :)) IP: *.dq138.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 10:54 a mnie się nic nie otwiera... tzn. wyskakuje, że nie ma takiej pozycji Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Magiczne rondo :)) 09.01.06, 14:06 ja widzialam zdjecie tego ronda prawdziwe i autka p onim jakos normalnie jezdzily, tylko opis dosc skomplikowany..... rondo o ruchu zewnętrzym lewostronnym i wewnetrznym prawostronnym... czy jakos tak hehee ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Magiczne rondo :)) 09.01.06, 15:30 Fotki można zobaczyć tu ---> www.swindonweb.com/life/lifemagi0.htm oraz httm://www.dullmen.com/roundabouting.htm Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Magiczne rondo :)) 09.01.06, 15:32 > oraz > www.dullmen.com/roundabouting.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: Magiczne rondo :)) 09.01.06, 16:14 wlasnie o tym zdjeciu mowilam ;] Odpowiedz Link Zgłoś