Dodaj do ulubionych

brafitterka Wroclaw- szukam

11.04.15, 21:14
Szukam sklepu w ktorym Pani profesjonalnie dobierze mi biustonosz i to taki zebym nie zbankrutowala, ale zeby byl dobry jakosciowo smile Po urodzeniu i wykarmieniu kolejnego dziecka chce zrobic cos tylko dla siebie i poczuc sie super kobieco smile
Nie podam ceny, bo dawno juz nie kupowalam sobie jakiejs szczegolnej bielizny i nie mam pojecia jak to teraz wyglada ale jesli sie orientujecie w markach i cenach- doradzcie, prosze.

Dodam, ze biust mam maly, ale najlepiej pasuja na mnie biustonosze bardzo zabudowane, takie wychodzace spod pachy i majace bardzo szerokie laczenie miedzy miseczkami.
Moze wiecie, ktora firma posiada takie biustonosze? Bardzo trudno mi taki znalezc- jestem wiec gotowa specjalnie podjechac do Wroclawia smile

Doradzcie, prosze. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • b.bujak Re: brafitterka Wroclaw- szukam 11.04.15, 23:06
      skoro nie mieszkasz we Wrocławiu to może tu będzie Ci po drodze:
      idealnystanik.pl/
      • zielonakoniczyna b.bujak 12.04.15, 10:07
        Ha! Tu bylam juz smile Niestety Panie nie potrafily mi nic dobrac... Musze miec biustonosz az pod pachy (po ciazach i karmieniu piersia zostaly mi takie brzydkie jakby guzy miedzy pacha a piersia i koniecznie trzeba to schowac)... i niby sprowadzaly biustonosze specjalnie dla mnie, ale to wciaz nie to, wiec same tez sie poddaly przepraszajac...
        Musze wiec gdzie indziej szukac.
        • b.bujak Re: b.bujak 12.04.15, 22:32
          no to rzeczywiście jesteś trudny przypadek - jedź do stolicy regionu smile

ale trzeba przyznać, że dziewczyny z Wałbrzycha są przemiłe i bardzo się starają
      • kasia_wp Re: brafitterka Wroclaw- szukam 12.04.15, 10:41
        polecam Onlyher na ul. Jagiełły we Wrocławiu.
    • mika_p Re: brafitterka Wroclaw- szukam 12.04.15, 10:43
      Poszukaj na tym forum:
      forum.gazeta.pl/forum/f,32203,Lobby_Biusciastych_.html
    • madzik29 Re: brafitterka Wroclaw- szukam 12.04.15, 19:27
      a przymierzałaś biustonosze firmy Felina? przymierz model Passion , mam problem z nadmiarem skóry pod pachami, jak jest cienki pod pachami to mi sie taki kule pod pachami robią własnie, model passion sięga mi do samej pachy i nic nie wyłazi, na zdjeciach nie widać ze jest tak zabudowany.
      • zielonakoniczyna Re: brafitterka Wroclaw- szukam 12.04.15, 20:23
        Nie mam nadmiaru skory- jestem szczupla, z malym biustem, ale mam takie wiszace guzy pod pachami- bardzo rzadki przypadek- powinny zniknac po skonczeniu karmienia piersia, tak bylo- po pierwszym dziecku, ale po drugim i trzecim juz nie sad((

Biustonoszy Fellina nie mierzylam
        • koala0405 Re: brafitterka Wroclaw- szukam 12.04.15, 21:52
          Ja po 3 dzieci w końcu wybrałam się do takiego nowego sklepu gdzie profesjonalnie dobierają biustonosze. Mam mały biust /niby przed ostatnią ciążą był r, 75 B/ ale teraz też mały ale sporo go pod pachami. Wybrała mi Pani 70 E i szok bo super pasuje. Kupiłam aż 3 sztuki w różnych kolorach i wzorach. Za każdy 140 zł ale dostałam rabat. Jak masz ochotę to przyjedź do Opola.
          • magdalenkaad Re: brafitterka Wroclaw- szukam 13.04.15, 14:43
            jaki sklep w Opolu ?
            • koala0405 Re: brafitterka Wroclaw- szukam 13.04.15, 19:15
              nowy sklep z bielizną przy ul. Sosnkowskiego 4 Stanikowe Atelier
              stanikowe.pl/o-nas/
              • dammma Re: brafitterka Wroclaw- szukam 14.04.15, 13:27
                Wypisałam Ci pełno sklepów we Wrocławiu, ale nie mogę wrzucić, bo mi wywala, że to spam. Tu znajdziesz adresy:
                www.google.pl/search?q=braffiterka&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=uvIsVYCQLoO1afrHgNAF#nfpr=1&q=brafitterka&spell=1
                Na jednej stronie są pod artykułem w komentarzach.
                • dammma Re: brafitterka Wroclaw- szukam 14.04.15, 13:27
                  www.bra-shop.pl/
                  • dammma Re: brafitterka Wroclaw- szukam 14.04.15, 13:28
                    www.royal-bra.pl/
                    • dammma Re: brafitterka Wroclaw- szukam 14.04.15, 13:31
                      tu cytuję komentarze:

We Wroclawiu sa obecnie 3 sklepy ze stanikami w szerokiej rozmiarowce oferujace brafitting:
                      2 sklepy Milla na Ruskiej 34 i na Stawowej 2
                      oraz Onlyher na Jagielly 3 (niedaleko Pl. Jana Pawla)

W Onlyher ceny sa troche bardziej przyjazne smile
                      2015-01-17 10:30:02
                      smile (gość)

smile. www.milla.net.pl
                      • dammma Re: brafitterka Wroclaw- szukam 14.04.15, 13:32
                        to tak na raty się jakoś udało wink
                      • ma.malina Re: brafitterka Wroclaw- szukam 14.04.15, 13:50
                        Na Ruskiej nie ma już tego sklepu sad
    • malowanka06 Re: brafitterka Wroclaw- szukam 14.04.15, 17:08
      to może to?
      www.facebook.com/events/1567241500219922/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka