cubus1 14.09.04, 15:23 Czy ktoś ma i poleca? Cena 170zł zachęcająca a jak jakość? Czekam z niecierpliwościa na wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszulczewska Re: Baby Dreams Buggy 15.09.04, 14:39 Ktoś ma. I chwali sobie. Jak do naszych celów - typowo przewozowy wózek (dziecko jeździło od ok. 1,5 roczku do 2 latek - potem wolało nóżki) sprawdził się rewelacyjnie. Wiadomo - nie ma resorów, ma małe kółka etc...No ale to jest przecież parasolka. Pałąk może ciut dziwnie umieszczony (lekko w górę), ale my zrezygnowaliśmy z niego całkowicie. Bardziej przeszkadzał. Ale poza tym - mały, lekki, z koszykiem, o to nam chodzilo. No i my jeszcze zalapalismy sie na cene 130 zl Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Baby Dreams Buggy 15.09.04, 15:05 Bardzo Ci dziękuje. Ja mam 2,5 latka i potrzebuje małego wózeczka.Mamy Peg Perego P3 ale jest on cięzki i duży a mi chodzi o coś w czym Mały będzie mógł usiaść po powrocie z długiego spaceru. Widziałam Buggy na spacerku i spodobał mi się.A jeszcze bardziej spodobała mi się jego cena jak zajrzałam na stronę Bebe Dreams. Bardzo się cieszę że go zachwalasz. Czy możesz mi napisać gdzie go kupiłaś??? A nie chcesz przypadkiem sprzedać swojego???? Odpowiedz Link Zgłoś
benita30 Re: Baby Dreams Buggy 15.09.04, 15:24 Mój synek ma 2,7 i jeździ takim wózeczkiem. Kupiliśmy go w Wawie w sklepie ADI (jakoś tak) Pojeździliśmy 5 m-cy i złamał się krzyżak pod wózkiem W sklepie powiedzieli ze to pierwszy taki przypadek. Aktualnie czekamy aż wróci z naprawy w ramach gwarancji. Serwis jest tam gdzie przedstawicielstwo. Ogólnie jesteśmy zadowoleni, ale jak synek ma do wyboru , to wsiada do Raidera AT+. Raczej kup nowy ,tak w razie czego (masz gwarancję). Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Baby Dreams Buggy 15.09.04, 18:13 Ja mam od kwietnia zeszlego roku- Ania miala wtedy 1,5 roku, teraz ma prawie 3 latka. Uzywany dosc intensywnie, raz sie wylamalo kolko, ale to byla ewidentnie moja wina- producent kolko doslal bez problemu. Dla wiekszego dziecka (takiego ponad rok) to jest fajny wozek za niwielkie pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: Baby Dreams Buggy 16.09.04, 08:34 Jak na przewozowy - jak najbardziej się nadaje. Ja go kupowałam w Poznaniu (sklep Dyzio lub Bobomarket - chyba jakos tak). Swojego narazie nie sprzedaje - w planach mamy kolejne dzieciaczki Pozdrawiam serdecznie, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Baby Dreams Buggy 16.09.04, 13:51 Nastraszyłyście mnie tą jego awaryjnością. Ale o Chicco London też słyszałam złe opinie a cena dwa razy większa. Ale z drugiej strony jest przecież roczna gwarancja... Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: Baby Dreams Buggy 16.09.04, 14:35 Z rozmowy z pania w sklepie - Buggy jest bardzo mało awaryjne (oczywiscie nie w 100% - jak to ktos mial nieszczescie doswiadczyc). Ona nie miala zadnych reklamacji. A jeszcze dodam "+" dla firmy: kiedy zgubilismy taki haczyk, ktorym spina się wozek po zlozeniu, wystarczyl 1 mail do producenta i po 3 dniach mielismy przesylke z kilkoma zapasowymi Mala rzecz, a cieszy. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
benita30 Re: Baby Dreams Buggy 16.09.04, 15:46 > > A jeszcze dodam "+" dla firmy: kiedy zgubilismy taki haczyk, ktorym spina się > wozek po zlozeniu, wystarczyl 1 mail do producenta i po 3 dniach mielismy > przesylke z kilkoma zapasowymi Mala rzecz, a cieszy. > > Ewa Mi się taki haczy też zawieruszył ! Jaki jest mail do serisu?? Odpowiedz Link Zgłoś
eszulczewska Re: Baby Dreams Buggy 16.09.04, 16:00 E..jakos na ich stronie byl kontakt... Czekaj...o: serwis@babydreams.com.pl biuro@babydreams.com.pl Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
benita30 Re: Baby Dreams Buggy 16.09.04, 15:45 buggy też ma roczną gwarancję. Może ja trafiłam na jakiś felerny egzemplaż - sprzedawca mówił że u niego to pierwszy taki przypadek. a w chicco koślawią się kółka i przy opuszczonym podnóżku nogi dziecka nie trafiają w podstawkę... Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Chyba nic z tego... 17.09.04, 13:46 Niestety w magazynach już go nie mają a produkcja wstrzymana do stycznia... Nici z tego wózka. Gdyby ktoś w Warszawie go widział to będę wdzięczna za informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Baby Dreams Buggy 17.09.04, 16:06 Na allegro można kupić nowy z gwarancją.... Odpowiedz Link Zgłoś