Dodaj do ulubionych

CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!!

15.09.04, 09:01
Zagladacie tam czasami bo ja czesto i sie nie wstydze szczegolnie kupuje dla
dzieci jest tam pelno markowych ciuchow po 2 , 3 zlote jak wy sie na to
zapatrujecie
Obserwuj wątek
    • blecku Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 09:30
      Ja też kupuje ubranka w ciucholandach i też się tego nie wstydze. Bo nigdzie
      indziej nie kupie ślicznych spodenek za 70 groszy. Ostatnio kupiłam cieplutki
      sweterek z kapturem. Mała ślicznie w nim wygląda. Pozdrowionka.
      • joanna1982 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 20:20
        Witajcie! JA też mojej córeczce kupuje tam ubranka. Wole jej kupić kilka rzeczy
        używanych (choć zdarzają się i nowe) niż mam wybierać czy kupić jej pajacyk czy
        może body. Ostatnio kupiłam jej śliczne spodenki na szelkach ( coś jak dzins)
        za 9 zł.
    • alex05012000 Re: CIUCHOLANDY! - ależ oczywiście !!!!! 15.09.04, 09:32
      witaj,
      wstyd to kraść jak to mówią, czego się wstydzić? ja ubieram córeczkę wyłacznie
      w ciucholandach i z tego co mi przekazują znajomi po swoich dzieciach, a ja
      przekazuję dalej.... zwracam uwagę wyłącznie na funkcjonalność i estetyczność
      ubrań, no i na cenę!, nie interesują mnie gdzie kupione, w ciucholandach można
      wygrzebać naprawdę ładne ubranka i czasami prawie nowe - pozdrawiam - maria
      mama oli
      • annakto Re: CIUCHOLANDY! - ależ oczywiście !!!!! 15.09.04, 09:40
        moja mama zaraziła tym połowe rodziny,znamy wszystkie w naszym miescie, wiemy
        kiedy jest dostawa i przecena.
        a w dzisiejszych czasach naprawde ciezko i to jedyne wyjscie, lubie tak jak wy
        markowe i funkcionalnme ciuchy . dla mnie liczy sie tez to ze nikt takiej
        bluzki jak ja nie ma po prostu lubie byc nie tuzinkowa, a ostatno kupiłam buty
        za 2 zł kozaki z jasnego nubuku firmy esprit no i to dopiero cos.
        własciwie tez to lubie czasem cos sobie wygmerac z boksu jak mam chandre,
        szczególnie malenkie ciuszki dla synka.
        pozdrawiam fanka "peweksów"
        • mama21 Re: CIUCHOLANDY! - ależ oczywiście !!!!! 25.09.04, 17:27
          ciucholandy są jak najbardziej w porzadku.dość czesto do ich zagladam i zawsze
          wychodzę z czymś w ręku.dzięki ciucholandom mój synek ma mnóstwo firmowych
          ubrań na które na pewno nigdy nie mogłabym sobie pozwolć.większość moich
          znajomych ubiera dzieciaczki w ten sposób. to naprawdę fantastyczne miejsca
    • antonina_74 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 09:39
      A czego się wstydzić? Jak dla mnie nie ma różnicy pomiędzy sukienką po kuzynce
      a sukienką z ciucholandu smile Moje dzieci mają mało ubrań nowych, większość po
      znajomych, z allegro (największy ciucholand w Polsce smile i ze szmateksu.
      • kas2 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!-KRAKOWSKIE 15.09.04, 09:55
        Dzieki podbudowalyscie mnie ja tez trafiam czesto na okazje wspaniale ubranka
        HEMA za grosze a moze jakies mamyz krakowa wybiora sie na wspolne zkupy
        • oyate Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!-KRAKOWSKIE 15.09.04, 09:58
          Ja też kupuję...a raczej biorę od mamy, bo prowadzi duuużżży sklep z odzieżą
          zachodnią używanąsmile)
    • aleksandrynka Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 10:41
      chętnie bym w jakimś ciucholandzie poszperała, ale nie mam pojęcia, gdzie się
      znajdują!
      Możecie podać jakiś adres? Jestem z Wawki!
      • alex05012000 Re: CIUCHOLANDY - warszawa 15.09.04, 11:09
        znam: 1-Plac Narutowicza, koło kościoła; 2-na tyłach Hali Kopińskiej, na
        bazarku, dwa sklepy; 3- na ul. Niemcewicza; 4-przy Hali Banacha, 5- na
        Nowogrodzkiej, a właściwie Brackiej, budynek dawnej Chemii, wolno stojący
        pawilon, dojście od Alej Jerozolimskich, na przeciw Smyka ... pozdrawiam -
        maria mama oli
      • arozanska Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 18.09.04, 20:59
        ja znam jeden przy wilanowskiej (róg wilanowskiej i modzelewskiego), dużo
        rzeczy jest za halą marymącka (w obu wariantach ceny w granicach 10-30 zł).
        Poza tym często kupuję sklepie przy rondzie wiatraczna (wielki sklep, gdzie za
        40 zł za kg można ubrać całą rodzinę - na parterze ubranka dla małych). nawet
        jesli mieszkasz daleko warto sie przejechac. polecam gorąco.
        • agousha Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 18.11.04, 13:04
          a gdzie jest dokładnie ten sklep na rondzie wiatraczna?
    • mamastasia Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 10:54
      Oczywiście, że szukam jak tylko mogę - syn mi w tym skutecznie przeszkadza smile.
      Lubię poszperać, coś znaleźć i kupić za grosze. Poza tym nie zawsze mam kasę na
      nowe, a potrzeby są. I jakoś mniej mi żal gdy mój syn zniszczy ubranko za 3-4 zł
      niż jak za 60zł i w takim układzie on może bawić się jak chce, a ja mam ładnie
      ubranego synka.
      Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!
      • kubbik1 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 14:31
        Witam
        To i ja się dołączę...
        Kupuję często namiętnie i moja córcia ma stertę markowych ubranek za grosze
        często w takim stanie , że wyglądają jak nowe.
        Nie kupuję tylko rzeczy osobistych typu bielizna czy pidżamy.
        Ostatnio znalazłam zaje...zasłonki przepiękne po prostu za niecałe 10 zł.
        Pozdrówka
        MAgda
        • gawliki Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 16:52
          ja takze kupuje-i nie ze wzgledu na oszczednosci-na szcescie nie musze
          oszczedzac,,,
          ale kupuje,bo mozna wyszukac super ciuszki-sama ma taki sklep-z naprawde malo
          uzywana odzieza i dla mojej Laury odlozylam ubranka juz do 5go roku zycia!sa
          piekne
    • mada_br Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 11:06
      Mój synuś również nosi ubranka z ciucholandu, z tym że kupuje je moja
      szwagierka bo ja nie mam na to czasu. I potrafi wygrzebac coś naprawdę fajnego
      i za małe pieniądze.
    • pia_ Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 12:20
      Niestety czasy bardzo ładnych, markowych i w idealnym stanie kupowanych za
      grosze ciuszków się skończyły. Przynajmniej we Wrocławiu lumpexy z wycenioną
      odzieżą dziecięcą podniosły ceny i już robi się mniej atrakcyjnie. W
      największych mega lumpeksach pajacyki dla niemowlaków z 8 zł skoczyły do 12 zł.
      I niestety odzież wyceniona pojawia się w coraz gorszym stanie - brak guzików,
      zepsute zamki itp, a ceny wysokie. Teraz kilka razy się zastanawiam czy kupić
      spodenki używane za 10-12 zł czy nowe w H&M za 19,90.
    • mamabuberka Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 19:18
      Ja własnie jutro ide na szperanie. Zawsze w czwartki jest dostawa i już przed otwarciem sklepu są duże kolejki jak za komuny, a potem szturmem do wieszaków. Zawsze chodzę tam z koleżanką, która ma po prosu "nosa", zawsze mi coś wygrzebie, bo ja sama to bym pewnie nic nie znalazła. Miesięcznie przeznaczam na lumpy około 50zł. Ubieram całą rodzinę.
    • diara Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 11:01
      No jasne ze tak. Mój synek najfajniejsze ciuszki ma właśnie z ciucholandów.
      Można znaleźć naprawde ładne, nie zniszczone rzeczy i do tego markowe. W
      sklepie zapłaciłabym za nie majątek a tu parę groszy.
      Dla siebie nie kupuję, bo jakoś nic nie znajduję ciekawego, ale dla dziecka jak
      najbardziej.
    • daka-78 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 11:50
      Dziewczyny a czego tu sie wstydzić statnio w jednym z ciucholandów na Ursynowie
      spotkałam znaną modelkę Ilone Felicjańską z dwójka dzieci chuchy były wtedy w
      przecenie za 4,90 za kg.Wcześniej się trochę wstydziłam ale jak ją zobaczyłam
      pomyślałam cóż grzebiemy w jednym koszu! I zaczęłam już całkiem pewnie chodzić
      między stertami ubrań.Pozdrawiam!!!
    • mamahuberta Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 16.09.04, 23:11
      cześć
      Mam pytanie do gawliki czy ten sklep z ciuszkami masz w Krakowie, jeśli tak to
      podaj proszę namiary
      Dzieki
      • gawliki Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 20.09.04, 09:30
        mamahuberta napisała:

> cześć
        > Mam pytanie do gawliki czy ten sklep z ciuszkami masz w Krakowie, jeśli tak
        to
        > podaj proszę namiary
        > Dzieki
        HEJ,NIESTETY NIE W KRAKOWIE.NA RAZIE W MILICZU-DOLNYSLASK,ALE PRZYMIEZAM SIE DO
        WROCŁAWIA-GDZIE MIESZKAM.....SZKODA
        POZDRAWIAMY
    • p_swiat Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 17.09.04, 08:19
      W ciucholandach też kupuje - ,mam koło siebie dwa z swietnym towarem. Zwykle
      wyszperam cudne ubranka dl córci i w idealnym staniesmile
      Niestety nic nie moge znaleść dla siebie bo buszując w koszach z dziecięcymi
      ciuszkami na damskim wszystko przebrane, ale czasami miałam strzały- ekstra
      betkismile
      • emilkaq Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 17.09.04, 08:29
        Ja też kiedyś bardzo chetnie kupowałam ubrania dla Synka w ciucholandach. Teraz
        pracuję i nie mam mozliwości zakupów i bardzo tego żałuję, bo udało mi się
        wyszukać naprawdę atrakcyjne fatałaszki. Jestem z Krakowa, może jakaś mama
        wyszukała by coś dla mnie, ja chetnie odkupię... Pozdrawiam aga mama Mikołaja
    • josik11 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 18.09.04, 23:46
      Ja tez kupuje i dzieki temu moja Marta ma same orginalne rzeczy a czesto tez z
      metkami. Mamy zaprzyjaznine dwa ciucholandy to nam panie cos odloza.
      Ciuchow ma tyle ze nie ma tego gdzie chowac bo za 1 czy 2 zl kupuje sie
      nastepne bo tanie a potem jest tak ze nie ma kiedy jej tego ubrac bo za male
      sie robi. Ale kupujemy i takie za 10 zl bo to drozszy lumpeks hihi
      Ostatnio zaczelam sobie rzeczy kupowac. jakies nietuzinkowe bluzki koszulowe a
      nawet spodnie mi sie trafily.
      Nigdy nie kupie butow i bielizny bo tu juz mam opory.
      O! Zabawki tez kupuje. Ostatnio ciocia mi kupila za 5 zl (slownie piec zloty)
      mate edukacyjna z zabawkami!!!! Szwagier sie wkurzyl bo kupil corce za 300 zl
      tyle ze nowa a niczym sie nieroznila od mojej hihihi.
      • josik11 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 18.09.04, 23:48
        chcialam jeszcze dodac ze jak mam sobie kupic jedna bluzke nowa za 60 zl to
        wole miec 10 z lumpeksu.
        Co nie znaczy ze nowych rzeczy nie kupuje, bo kupuje tyle ze rzadziej.
        • kasia_de Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 19.09.04, 11:38
          a gdzie w warszawie można kupić zabawki w ciucholandzie czy komisie?
          Kasia
          • josik11 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 19.09.04, 13:09
            ja jestem z Gdanska to Ci nie pomoge
            • joasiiik25 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 19.09.04, 15:11
              kupuje tzn od niedawna zaczelam do tej pory kupowalam synkowi nowe rzeczy,ale
              skusilam sie za namowa kolezanki za 7,50 kupilam 4 pary dzinsow w tym jedne
              ogrodniczki i dwie super sliczne bluzysmile oczywiscie dla mojego synka...wcale
              nie widac,ze sa kupione wlasnie w ciucholandzie wygladaja jak nowe
            • annap6 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 09:30
              Czy ktos może podać adresy ciucholandów w Gdańsku?
    • joszka30 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 19.09.04, 21:13
      Własnie jestem po 2-tygodniowym buszowaniu po ciucheksach w małym miasteczku w
      Podkarpackim! spędzalismy 2 tyg. u tesciów. i!! Musze się wam
      pochwalic "skarbami". Wygrzebałam m.in. nosidełko za 8 zl, firmy Snuggi, nie
      znam, ale nosidełko ok! Mozna dzieciaka nosic i przodem i tyłem! Poza tym
      znalazłam spiworek do wózka firmy Chicco,za 7 zl. W super stanie. Kompletnie
      bezjakichkolwiek sladów użytkowania! Znalazłam tez dla małej- worek sako- taki
      jak na porodówkach, wypełniony steropianem w sliczym dzieciącym pokrowcu.. A to
      juz za 1 zł( złotówkę!!!). przywiozłam kupę ubrnek H&M juz bez takich okazji,
      bo po 5, 9, 12 zł..wink)
      Bratowo znalazła mi spiochy Mothercare za 1 zł. Ja męzowi koszule Esprita za 8,
      sobie spodnie marks&spencer za 1 zł!!!
      • nadiativoli Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 23.09.04, 13:06
        Albo ja nie mam szcześcia do ciucholandów, albo nie potrafię szukać - jeszcze
        nigdy nic nie kupiłam. Rozumiem, ze ciucholand ciucholandowi nie równy. Gdzie w
        takim razie są fajne sklepy tego typu na Ursynowie?
        Bardzo proszę o radę w tej sprawie.
        Nadia
        • mamamarcela A GDZIE W ŁODZI????:((((((((((( 23.09.04, 15:17
          Witam
          Ja tez mam sporo ubranek dla synaka z ciucholandow, bo czsami moja tesciowa jest
          w warszawie wiec cos mi wygrzebiesmile Ja mieszkam w belchatowie i tu raczej takich
          fajnych ciuszkow nie znajdesad( dlatego zwracam sie do was z prosba o POMOC czy
          mozecie mi podac adresy takich fajnych ciucholandow w lodzi? w tymmiescie
          studiuje wiec czasami w soboty bym mogla sie tam wybrac i cos znalezc ( nie znam
          za bardzo lodzi ale najlepiej w obszrze dworzec fabryczny galeria) z góry dziekuje
          P.S. jak sa na tym forum jakies mamy z Belchatowa i moga mi dac namiary na
          pewexy w belchatowie to bardzo prosze smile
          Pozdrawiam
          • bioo Re: A GDZIE W ŁODZI????:((((((((((( 23.09.04, 18:03
            napisała daka-78 16.09.2004 11:50
            Dziewczyny a czego tu sie wstydzić statnio w jednym z ciucholandów na Ursynowie
            spotkałam znaną modelkę Ilone Felicjańską z dwójka dzieci chuchy były wtedy w
            przecenie za 4,90 za kg.Wcześniej się trochę wstydziłam ale jak ją zobaczyłam
            pomyślałam cóż grzebiemy w jednym koszu! I zaczęłam już całkiem pewnie chodzić
            między stertami ubrań.Pozdrawiam!!!

czy chodzi o ten na ul. Nugat przy telepizzy? mieszkałam tam w poblizu kilka
            lat, lumpex super!!!!

teraz jezdze na rondo Wiatraczna, warto, super
            • nadiativoli Re: Ciucholand przy r.Wiatraczna-do bioo 27.09.04, 09:58
              Kiedy najlepiej wybrać sie lumpeksu przy rondzie Wiatraczna,tzn w jaki dzień
              tygodnia i w jakich godzinach. A na Ursynowie?
              Nadia
              • arozanska Re: Ciucholand przy r.Wiatraczna-do bioo 27.09.04, 15:19
                Z tego co wiem najlepiej udac się tam rano, czyli koło 10, bo wtedy nie ma tak
                dużo ludzi (po południu są straszne tłumy), w soboty często są przeceny np
                20zł/kg, ale jak się pewnie domyslasz w tym czasie tez jest tłoczno. a jesli
                chodzi o dostawy to są chyba codziennie (pewnie prócz sobot).
                Pozdrawiam i miłych łowów zyczę.
                • nadiativoli Re: Ciucholand przy r.Wiatraczna-do bioo 27.09.04, 15:44
                  Oj dzięki bardzo! Gdybyś jeszcze była tak miła i napisała gdzie dokładnie jest
                  ten sklep bo rondo raczej spore...
                  Pojadę sobie w przyszłym tygodniu i zobaczę... może w końcu uda mi się
                  coś "złowić"!
                  pozdrawiam
                  Nadia
          • domelos Re: A GDZIE W ŁODZI????:((((((((((( 07.10.04, 19:57
            róg zielonej i kościuszki-dostawa w poniedzialek-super ubranka dla dzieci i nie tylko.Na jaracza przy wschodniej-dostawa w środy.Oba sklepy blisko dworca fabrycznego.Mam nadzieję że Ci pomoglam.
    • agawka2 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 23.09.04, 19:54
      przekonałyście mnie do ciucholandów, choć przyznam że ja się troche wstydze, nie
      wiem czego właściwie, ale takie są fakty
      • karola71 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!!-do Josik11 23.09.04, 22:51
        A gdzie masz te fajne, zaprzyjaźnione ciucholandy. Też jestem z Gdańska i
        chętnie bym się wybrała
        • bea.bea Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!!-do Josik11 23.09.04, 23:25
          jestem z gdyni...jeśli chodzi o dzieci to są całkiem niezłe rzeczy na dąbrowie
          i na karwinach.....
          wiem że moje koleżanki jeździły na przymorze....gdzieś na kołobrzeskiej w
          falowcu...ale nie znam adresu
    • bea.bea Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 23.09.04, 23:22
      czasem wole kupić rzeczy dla młodego w ciucholandze, moze to głupio zabrzmi,
      ale jeśli rzeczjest po dziecku ....milion razy noszona i przana i wygląda jak
      wygląda, to znaczy , ze jest dobrej jakości i mój jeszcze ponosi......kupując
      nową rzecz nie mam gwarancji, ze nie rozleci mi sie po raniu....

mąz kupił małemy ogrodniczki za 70 zł ( rozmiar 68) po dwóch praniach
      przestały trzymać wszystkie napy w krokusad((
      • anula30 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 09:00
        U ans tzn w lubelskim jest świetny ciucholand. W dniu dostwy cena za kilo to 8
        żl i każdego dnia maleje o 1Zł, a jak dochodzi do 2 zł za kilo to przywożą nowy
        towr. A ico istotne, wszystkie rzeczy na wagę są wywieszone na wieszakachm nie
        trzeba przewracać w koszach czy pudłach. Rewelacja. A ubranka świetna. Wczoraj
        wydałam 10 złotych a mam przynajmniej 8 bluz, pary spodenek i jeszcze koszulki
        dla siebie.
        • agawka2 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 21:34
          anula a gdzie ?
          • anula30 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 25.09.04, 09:40
            w Trawnikach
            • balonik22 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! a ok. SOSNOWCA???? 27.09.04, 23:06
              SZUKAM FAJNEGO W OKOLICACH SOSNOWCA MOZE BEDZINA I DABROWY ALBO NAWET KATOWICsmile
    • malgosia.pyrzyk Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 09:09
      ja bym tam kupowała ale mój mąż mówi, że jego dziecko i ja nie będziemy nosić ciuchów noszonych wcześniej przez kogoś ja też je kiedys lubiałam.
      • olivka27 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 17:37
        Mój mówi to samo,nawet nie wie że tam chadzam...Czasem kupię coś dla niego i muszę kłamać,jeszcze nigdy się nie skapnął że to nie z normalnego sklepusmile
    • zuzu1000 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 12:44
      hej
      ja też jestem "fanką" ciucholandów"
      dla małego mam większość rzeczy właśnie z drugiej ręki. Dla mnie nie ma żadnej różnicy czy mały nosi rzezcy po kimś z rodziny czy z ciucholandów.
      Wyszperam, zapłacę i wypiorę.
      Jak byłam w 6m-cu ciąży i wracałam z kolejnego USG wstąpiłam do takiego sklepu. Kupiłam wtedyśliczny kombinezon rozm, 72 za 9 zł!!!!!!!
      Mały przechodził w nim całą zeszcłą zimę . Oszczędziłam w ten sposób tak na nasze ceny przynajmniej 60-70zł..

Jak dla mnie to nie ma czego się wstydzić!
    • azaporowska Re: CIUCHOLANDY-szukam W BIELSKU-BIAŁEJ 24.09.04, 13:00
      Prosze podajcie adresy sklepów w Bielsku. Gdzie byłam to nie mieli rzeczy dla
      maluchów albo były okropne. Mała ma teraz 14 miesięcy więc potrzebuje więcej
      ciuszków a nie zawsze mogę kupić w normalnym sklepie coś ładnego. Jak była mała
      to miała część rzeczy z ciucholandu ale tam teraz nie ma większych. Więc proszę
      pomóżcie.Mój adres: azaporowska@ath.bielsko.pl lub gg:5107468
    • aniajedra Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 15:50
      a czy ktoś mogłby podać adresy jakiś fajnych, sprawdzonych ciucholandów w
      Łodzi???
      • andzia1976 CIUCHOLANDY w Lodzi 25.09.04, 21:13
        Witam...czasami znajduje fajne ciuchy na ulicy wschodniej ..ostatnio
        wygrzebalismy z malym kurteczke na zime wprawdzie za 20 zl no ale prawie nowa
        i firmowa...
    • solek_2 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 18:19
      Mnie trochę śmiać się chce, jak widzę na allegro używane ubranka H&M w jakichś
      kosmicznych cenach, bo sama ostatnio wygrzebałam sweterek dla synka tejże firmy
      za... 50 groszy! I dodam że to nie była jedyna rzecz tej firmy w tak niskiej
      cenie. No mam wielkie podejrzenie co do pochodzenia tychże ciuszków na
      aukcjach. Oczywiście trzeba mieć trochę szczęścia i dobre okowink
      • katse Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 29.09.04, 11:12
        na allegro czesto wystawiaja ubranka wlasciciele lumpeksow.
        wiem to od pana prowadzacego malenki cicholand u mnie na osiedlu.

• izunia_sz Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! LUBLIN???? 29.09.04, 18:53
          Hej !!!
          CZy może ktoś wie gdzie można kupic fajne ciuszki w Lublinie???
    • olivka27 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 25.09.04, 21:40
      Wczoraj kupiłam mężowi sweter za 6zł(!)-zaj....y poprostu,oczywiscie mąż nie wie gdzie kupiłam,myśli że w sklepie,jest zachwycony!
      • martushka79 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 26.09.04, 12:33
        Ja również mam mnóstwo firmowych ubranek dla synka kupionych właśnie w
        ciucholandzie. Ponieważ zaprzyjaźniłam się z właścicielką, zawsze ma dla mnie
        coś extra "spod lady". Ciuszki są w rewelacyjnym stanie!! Ostatnio kupiłam
        granatowy kombinezon na zimę dla malca za 15 zł (nowy!!!) i podkoszulkę Espirit
        za 1zł!! Nie wyobrażam sobie, że takie sklepy mogłyby nie istnieć!

Pozdrawiam, Martushka - mama Maksia (6.03.2004)
    • saba76 Re: CIUCHOLANDY! ja kupuje ,a wczoraj.... 26.09.04, 17:15
      Kupiłam sliczne 2 sukienki dla córci(5lat) dzins-ogrodniczka,i sztruks
      princeska, firmu H&M za jedyne 10zl,sobie spudniece,długa,elegancke,czrna
      akurat na 1 chłody jesienne za 8zł,kurteczke flausz(dla siebie) za 12zł-
      skożystałam z wyprzedaży,no cóz sa częsciej organizowane niż w "normalnych"
      sklepach i nawet można liczyć na duże rabaty.
      Niezawsze i niewszyastkio tam kupuje,nigdy niekupie bielizny-dzieciecej czy
      dorosłej,a także butów.
    • mysiaola Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 11:32
      Moja Ola też chodzi prawie wyłącznie w rzeczach używanych - ale dostanych od
      znajomych. I wcale nie dlatego, że mam coś do lumpexów. Tylko w moim
      najbliższym nie mogę niczego sensownego wybrać/wygrzebać. Z zachwytem czytam o
      tym, co wy kupiłyście!!! U nas firmowe się nie zdarzają, wszystko mocno
      zniszczone, a i ceny jakby wyższe. Może ja nie umiem szukać? A może któraś z
      Was jest też z Wrocławia i podzieliłaby się ze mną lepszym adresem???
      • etka2 Re: CIUCHOLANDY!!!!!!!!!!!!! 27.09.04, 13:32
        do mysiaola - ja też jestem z Wrocławia. A może masz córcię starszą od mojej i
        mogłybyśmy powymieniać się ciuszkami moje GG 2956814
        PS. bo tak jak pisala pia_ to we Wrocławiu już nie jest tak piękie (czyli tak
        tanio w ciucholandach - NIESTETY sad)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka