slonko1335 11.08.15, 07:58 szukam na prezent dla męża. Warunek konieczny to stelaż?(nie wiem jak to się nazywa), taki system odciągający plecak od pleców: Może któraś z Was albo partner użytkuje i coś poleci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: Plecak rowerowy/trekingowy 11.08.15, 09:04 Mój mąż używa Deutera Cross Air od kilku lat. Świetnie się sprawdza zarówno na rower, wycieczki i jako codzienny plecak. Używany właściwie non stop. Plecak można wymontować ze stelaża i wrzucić do pralki. Niezniszczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
agar-ar Re: Plecak rowerowy/trekingowy 11.08.15, 10:52 Ja właśnie zakupiłam mężowi na urodziny Deuter Race Exp Air. Mąż zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: Plecak rowerowy/trekingowy 12.08.15, 12:15 mogę polecić ci plecak z decathlonu: www.decathlon.pl/plecak-30-l-forclaz-air-szaro-czarny-id_8207915.html mąż ma ten na wyjazdy, ja wersję 22. pojemność większa niż ta opisywana. plecaki były z nami w górach już dwukrotnie, spisały się znakomicie. bez żalu pozbyłam się mojego dojechanego jacka wolfskina. same w sobie są lekkie, świetnie rozkładają ciężar na ramionach. biorąc wypakowany plecak w rękę sprawia wrażenie ciężkiego, po założeniu przestajesz go czuć. ma pokrowiec przeciwdeszczowy, niezły system nośny, siatka dystansowa odsuwa plecak od pleców. ja swojego używam także do jazdy na rowerze, jest wygodny. co prawda nie jest to plecak stricte rowerowy, jest większy, ale jak ktoś potrzebuje ma miejsce na camelback, można rurkę wyprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś