Dodaj do ulubionych

C&A rabat 20zł od 100zł online

20.08.15, 12:05
20zł na zakupy online za minimum 100zł

Kod rabatowy ważny na zakupy o minimalnej wartości 100zł (wyłączając koszty przesyłki). Nie łączy się z innymi promocjami. Jeden kod przysługuje na jedną osobę na jedno zamówienie, wyłącznie w sklepie online C&A, oferta ważna od 19.08.2015 do 06.09.2015

kod: BTS20

Dodatkowo w gazetce dostępnej w sklepach stacjonarnych oprócz powyższego kodu są kupony na -25% na jedną rzecz z działu dziecięcego oraz -25% na jedną rzecz z działu damskiego (jest info że akceptowane są wyłącznie oryginalne kupony więc zeskanowane i wydrukowane nic nie dadzą).
Obserwuj wątek
    • magdalenca78 Re: C&A rabat 20zł od 100zł online 21.08.15, 21:20
      Zamawiałyście? Wszystko OK?
      U mnie coś nie bardzo. Złożyłam 19-ego jedno zamówienie - ok, już podobno wysłane. Złożyłam drugie (na inny adres mailowy), opłacone z góry przez PayU, bo zawsze odbieram w sklepie, kasa ściągnięta, a potwierdzenia zamówienia brak. Napisałam do C&A, odpowiedzieli, ze takiej transakcji nie mają i mam podać dane dot. przelewu, żeby odszukali wpłatę i zwrócili ją. Złożyłam więc dziś drugie zamówienie, tym razem na konto mailowe męża - ta sama sytuacja sad PayU poszło, a potwierdzenia zamówienia brak sad
      • patatajowa Re: C&A rabat 20zł od 100zł online 21.08.15, 22:23
        Jeden kod przysługuje na jedną osobę
        • magdalenca78 Re: C&A rabat 20zł od 100zł online 21.08.15, 22:44
          Wiem, podejrzewam, że dlatego nie potwierdziło mi transakcji nr 2. Ale co z zamówieniem złożonym na konto męża?
          • patatajowa Re: C&A rabat 20zł od 100zł online 21.08.15, 22:50
            konto meza ale dane twoje?
            j.w.
          • aurinko Re: C&A rabat 20zł od 100zł online 21.08.15, 22:56
            Nie ma znaczenia, ja zamawiałam 3x z tym bonem i wszystkie zamówienia są w drodze, na ten sam adres i nazwisko.
            Może nie potwierdziłaś na samym końcu zamówienia? U nich w ogóle coś się czasem chrzani, ja dostałam od nich maile z datą 01.01.1970r wink
            • magdalenca78 Re: C&A rabat 20zł od 100zł online 22.08.15, 07:37
              Wydaje mi się, że wszystko zrobiłam ok, w końcu to nie pierwszy raz. To trzecie zamówienie było na maila i dane mojego męża (imię, nazwisko).
              • magdalenca78 Re: C&A rabat 20zł od 100zł online 22.08.15, 07:43
                Po sprawdzeniu poczty okazało się, że zamówienie nr 3 na męża zostało potwierdzone, ale dopiero po ok. 2 godzinach od jego złożenia. Uffffff....
      • agapk magdalenca78 22.08.15, 08:04
        miałam to samo, mają problem z zamówieniami z odbiorem osobistym,
        zamówiłam, kasę mi wzięło a zamówienia brak,
        zadzwoniłam na infolinię i pani przyznała ze to jakies problemy techniczne,
        zamówiłam jeszcze raz wybierając płatność za pobraniem i dostawę PP - tak mi pani z infolinii poradziła a ona w tym czasie pisała reklamację, i w rezultacie idzie do mnie paczka za pobraniem ale do zapłacenia mam tylko za towar, bez żadnych kosztów wysyłki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka