Dodaj do ulubionych

Rowerek dla dwulatka :)

17.09.04, 06:57
Poszukuję adresów stron sklepów internetowych z fajnymi rowerkami dla dwuletniego chłopczyka. Chodzi mi o stabilny rowerek trzykołowy z pedałami przy nóżkach, nie przy kółku przednim. A może mogłybyście mi mamusie polecić jakąś sprawdzoną firmę? Z góry bardzo dziękuję smile
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Rowerek dla dwulatka :) 17.09.04, 22:05
      Przylaczam sie do pytania, niekoniecznie musza to byc sklepy internetowe.

aga
      • iwek33 Re: Rowerek dla dwulatka :) 19.09.04, 09:47
        Bardzo fajne rowerki trzykołowe z pedałami w środku, a nie przy kółku przednim
        są produkowane w kraju, kiedyś nazywały się Turbo, teraz chyba Magic.Są
        metalowe, stabilne i praktycznie nie do zdarcia. Kosztują około 200 zł,
        widziałam je w większym sklepie z artykułami dzięcięcymi, chyba w Plejadzie,
        kiedyś można było je kupić w normalnych sklepach rowerowych. Proponuję poszukać
        w przeglądarce internetowej " rowerki dziecięce" czy coś wtym stylu i myślę, ze
        się da znaleźć.
        • dorotadu Re: Rowerek dla dwulatka :) 19.09.04, 11:51
          nie miałam takiego rowerka ale poprzez sklep internetowy mozna go już kupić
          za ok 120zł
    • iwek33 Re: Rowerek dla dwulatka :) 19.09.04, 09:54
      O znalazłam! www.rowerki.com, ( wybrać asortyment, potem rowerki trójkołowe,
      potem rower z napędem łańcuchowym z rączką)
      • iwek33 Re: Rowerek dla dwulatka :) 19.09.04, 09:58
        No i jeszcze raz ja: miałam taki rowerek pożyczony dla starszej pociechy,
        jeździliśmy nim dwa lata, potem poszedł dla następnego dzieciaczka, a przed
        moim synkiem jeździło nim już dwoje dzieci. Solidna konstrukcja, z tym, że tak
        jak pisałam nazywał się Turbo. Teraz te nazywają się Magic, nie wiem, czy jest
        to ta sama firma czy inna robiąca takie same rowerki, ale tych Turbo już nie
        ma, a ja mam zamiar kupić właśnie taki Magic młodszemy synkowi, bo myślę, że to
        najlepszy rowerek dla maluszka. Też nie przekonują mnie te z pedałkami przy
        kółku.
        • agni71 Re: Rowerek dla dwulatka :) 19.09.04, 22:08
          iwek33 napisała:

> myślę, że to najlepszy rowerek dla maluszka. Też nie przekonują mnie te z
          pedałkami przy
          > kółku.

Dzieki za opinie, tez poszukam takiego, bo i cena zachecajaca. Najpierw
          myslalam o takim z pedalami przy przednim kole, ale ortopeda nam odradzil ten
          pomysl.

aga
    • guga74 Re: Rowerek dla dwulatka :) 19.09.04, 15:42
      Wielkie dzieki dziewczyny, zdecydowałam się na Magic (na Allegro nowy za 124,99) Dam znać jak do nas "dojedzie" czy udany zakup smile i jak się sprawuje w kontakcie z dwulatkiem smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka