Dodaj do ulubionych

C&A zwrot i rabat - raz jeszcze

28.08.15, 13:37
Witam,

czy ktoś może wie jak wygląda zwrot kasy w C&A, gdybym oddawała rzecz zamówioną on-line, do której został wykorzystany rabat 20zł? ile oddają? mam w koszyku 2 rzeczy, rabat nie obniża ceny poszczególnych rzeczy, jest odjęty od całości zamówienia.
mam gazetkę ze sklepu, ale tam nie ma informacji co się dzieje z rabatem w przypadku ewentualnego zwrotu.

z góry dzięki smile
Obserwuj wątek
    • kobieta_jakubowa Re: C&A zwrot i rabat - raz jeszcze 28.08.15, 14:12
      Kiedyś było tak, że nie potrącali tego rabatu. Nie wiem jak teraz. Dla nas było to korzystne, dla nich słabo smile
      • myga82 Re: C&A zwrot i rabat - raz jeszcze 28.08.15, 14:15
        Z tego co pamiętam, to na fakturze cena każdej rzeczy jest obniżona proporcjonalnie, więc rabat też jest tak pomniejszany.
        • kobieta_jakubowa Re: C&A zwrot i rabat - raz jeszcze 28.08.15, 14:23
          No właśnie nie, na końcu faktury jest pozycja bon rabatowy.
      • dialam Re: C&A zwrot i rabat - raz jeszcze 28.08.15, 14:30
        widziałam w wątku z 2012 że tak było, nie wiem, czy nadal tak jest
        no nic, zamawiam, jak rozmiar będzie ok, to dobrze, a jak nie, to się przekonam jak to jest z tym zwrotem wink
        • gaga-sie Re: C&A zwrot i rabat - raz jeszcze 28.08.15, 18:23
          Ja zamawiałam przed wakacjami, jak był rabat kwotowy ( chyba 40 zł). Oddałam część ubrań i zwrócili mi całe kwoty za nie.
          • dialam Re: C&A zwrot i rabat - raz jeszcze 29.08.15, 07:08
            dziękuję za info.
    • aurinko Re: C&A zwrot i rabat - raz jeszcze 31.08.15, 16:42
      Przed chwilą dostałam maila z info odnośnie zwrotu, miałam zamówione 2 pary spodni po 59,90 i rabat 20zł, jedne odesłałam, w mailu jest info o zwrocie 59,90zł więc rabat przechodzi na te spodnie, które zostawiłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka