Dodaj do ulubionych

amazon. de

03.09.15, 15:07
witam.
wybralam na amazon de suplement diety. jest wysylka do Polski. wybralam platosc karta. wpisalam dane I pojawia sie problem gdy mam potwierdzic platnosc trzy cyfrowym numerem z karty. pojawia sie informacja ze numer jest nie ptawidlowy. robilam zakupy w inych sklepach internetowych I wszystko dzialalo. moze ktos mi pomoc?? co robie nie tak?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: amazon. de 03.09.15, 15:45
      wiesz, o jaki numer chodzi, prawda? Ten na odwrocie karty, bodajże sześciocyfrowy, podajesz ostatnie trzy cyfry.
      • 7gosiaczek7 Re: amazon. de 03.09.15, 16:08
        wlasnie ten. na odwrocir jest numer trzycyfrowy u mnie I zawsze go podawalam. robilam zakupy na aliecpress I innych sklepach. mam karte zwykla w deutche banku. dziwne czemu tym razem mi nie wychodza zakupy.

• patatajowa Re: amazon. de 03.09.15, 16:08
        a on nie jest bodajze 3-cyfrowy ....??
        • 7gosiaczek7 Re: amazon. de 03.09.15, 16:13
          tak jest zlozony z trzech cyfr
        • alpepe Re: amazon. de 04.09.15, 09:05
          ja mam na odwrocie 6 cyfr, ale podaję ostatnie 3.
    • sinceramente Re: amazon. de 03.09.15, 16:23
      A jaka to karta?
      Płacę na amazonie i visą i mastercard, ale nie zdarzyło mi się, żeby prosił mnie o CVV. Na mastercard płatności muszą być zatwierdzane sms'em, ale w amazonie przechodzą bez żadnych dodatkowych kodów.
      • 7gosiaczek7 Re: amazon. de 03.09.15, 17:19
        dzieki zavodpowiedz. to zwykla karta deutche bank visa. wpisalam imie I nazwisko z karty, potem numer karty a potem nastepny numer. wydawalo mi sie ze chodzi o wlasnie ten cvv. zadnych pieniedzy mi nie pobralo z banku. pierdzy raz robie zakupy na amazon.de I to bylo po niemiecku moglam czegos nie doczytac.
        • 7gosiaczek7 Re: amazon. de 03.09.15, 17:29
          masz racje prosze o numer bonu upominkowgo a nie numer cvv. gapa ze mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka