Dodaj do ulubionych

Kubek niekapek

08.09.15, 10:13
Polecicie jakiś dobry, trwały, sprawdzony na początek?
Obserwuj wątek
    • smoczy_plomien Re: Kubek niekapek 08.09.15, 13:42
      Bidon z Canpola.
      • delphine_delphine Re: Kubek niekapek 08.09.15, 14:16
        Są różne.... wspomniany wyżej bidon Canpola, bidon z miękkim ustnikiem Nuk, kubek 360 Lovi, kubek niekapek Avent - pytanie co Twojemu dziecku przypadnie do gustu. Przygotuj się, że może nie chcieć danego kubka i dopiero za 3-4 razem utrafisz wink U nas tak właśnie było....... a matka wydała trochę pieniędzy, zanim odkryła właściwy wink
        • sika88 Re: Kubek niekapek 08.09.15, 14:26
          J a bym Lovi 360 polecila, u nas sie sprawdzil
    • mila04 Re: Kubek niekapek 08.09.15, 17:35
      Trwałe to są raczej wszystkie. Mój syn próbował pić z wielu, TT, Avent, Canpol, najzwyklejszy z Tesco a najbardziej przypadł mi do gustu kubek ze słomka z Baby Ono. Mieliśmy też Lovi 360, ale ten dość drogi, nie zawsze szczelny, a uszczelki wymienne też tanie nie są. Dla mnie ważne było też łatwe umycie, zwłaszcza dostęp do wnętrza ustnika. Do rurek można kupić takie małe czysciki-szczoteczki
    • karolina-rzeszow Re: Kubek niekapek 08.09.15, 21:53
      Moja córka nie piła w ogóle z butelki i miała problemy żeby zaakceptować kubek niekapek. Z canpola jej nie podszedł w ogóle, potem mieliśmy doidy cup - super kubeczek do nauki picia, ale niekapek to to nie jestsmile (teraz ma 1,5 roku i z niego pije sama), lovi 360 - z niego trochę piła, ale wolno idzie, czasem się jednak rozlewa i ogólnie jest trochę przereklamowany. Hitem okazał się zwykły niekapek z aventu z miękkim ustnikiem - od razu załapała i długo używaliśmy. Teraz mamy bidon skip hop - też mogę polecić, ale dziecko musi już umieć ciągnąć jak ze słomki.
      • stama133 Re: Kubek niekapek 09.09.15, 07:49
        lovi 360 i canpol mielismy dwa rodzaje.
        Syn lubi z nich jeszcze pic a jest juz w przedszkolusmile
    • magdalenca78 Re: Kubek niekapek 09.09.15, 11:41
      Ja polecam Nuby bidon pstryczek, taki jak ten:
      www.smyk.com/nuby-bidon-pstryczek-niekapek,p1103011571,swiat-niemowlaka-p
      Mój załapał po skończeniu roku, tak może ze 13 m-cy miał. Piersiowy wyłącznie.
      • liance Re: Kubek niekapek 09.09.15, 21:42
        Jeżeli dziecko pije z butelki, to niezły jest z Mam Baby, u nas z twardym ustnikiem zupełnie się nie sprawdzały, z miękkim dobry i ładny wink jest Suavinex, ostatnio podziwiałam też kubki WOW, podobno w 100% niekapki (sposób działania jak w lovi 360)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka