Dodaj do ulubionych

Twój Styl

16.09.15, 12:00
Wiem, że to może nie ten dział, ale może ktoś ma podobne spostrzeżenia - Twój Styl baaardzo się popsuł ostatnio. Kupuję od lat, porażką była Pieńkowska w roli naczelnej (najlepsza była Kaszuba).
Od jakiegoś czasu jakaś beznadziejna grafika, małe artykuliki o niczym, porady od czapy.

Chciałam kupić październikowy - gruba księga za 8 zł, przekartkowałam w kiosku i może 4 wywiady ciekawe tylko.

Czy tylko mi się tak wydaje?
Obserwuj wątek
    • tagliatele Re: Twój Styl 16.09.15, 12:33
      Taka jest niestety obecna polityka wydawnicza - upraszczać, mniej tekstu, poradnictwo.
      Przestałam kupować jakieś 3-4 lata temu.
    • arizonadreams Re: Twój Styl 16.09.15, 12:39
      Niestety to prawda... kupowałam regularnie, ale od roku to już nie nadaje się do czytania uncertain
    • _diabolique_ Re: Twój Styl 16.09.15, 12:55
      Czytałam, lubiłam, prenumerowałam latami.
      Od dwóch lat nie da się tego czytać... I jeszcze te obowiązkowe śmieci za dodatkowe pieniądze, To przelało czarę goryczy.
      • dixi Re: Twój Styl 16.09.15, 13:16
        dokładnie jak porzedniczki, za czasów Kaszuby miałam cale roczniki, od paru lat nie kupuję. Jednak tak myślę, że w dużej mierze ma na to wpływ fakt że zamiast gazet czytam internet wink Niekiedy przekartkuję w salooonie (a jakżebig_grin) , w sumie fajnie się ogląda te obrazki, ale nie o to chodzi... i ciężkie to jak diabli tongue_out
        • edie70 Re: Twój Styl 16.09.15, 16:16
          zgadzam się , kupuję tylko miesięcznik "Pani" (ten sam wydawca ,ale lepszy poziom)
          • olesia301 Re: Twój Styl 16.09.15, 17:26
            No właśnie myślę czy na Panią albo Zwierciadło się nie przerzucić smile
            Pozostanę chyba jednak przy ukochanych pismach o wnętrzach, bo ploty to mogę w necie a ładne zdjęcia wnętrz muszę mieć na papierze smile
            • agnieszka_mmm Re: Twój Styl 16.09.15, 20:03
              Ja miałam ten ból z Elle. Do tej ppry mam stare wydania (te pierwsze lata wydawane w Polsce) i mogę je czytać i oglądać sesje nie odczuwając, że są sprzed 10 lat. A od mniej więcej 4 lat, może więcej, Elle to dno. Nie da się czytać nic. Kiedyś jeden artykuł był urwany, normalnie poszłam sprawdzić do kiosku czy w moim egzemplarzu nie ma wyrwanej kartki, ale nie, wszędzie było po prostu urwane zdanie. I tak to puścili. Napisałam do nich nawet list żałobny ale zero odpowiedzi.
              Ogólnie wszystkie te gazety schodzą na psy. I to nie jest kwestia tego, że się starzejesmile tylko te wydania są po prostu słabe.
              • olesia301 Re: Twój Styl 16.09.15, 22:07
                Tyle, że kupując Elle (czasem się skuszę) wiem, ze spodziewam się głównie zdjęć, mody, fajnych sesji. Nie czekam na jakieś głębsze artykuły. A w TS nawet z boku napis, że to najchętniej kupowane LUKSUSOWE pismo. No nie wiem, ostatnio poziom coś jak Pary czy inne Show-y.
                • patatajowa Re: Twój Styl 16.09.15, 22:09
                  zrezygnowałam z tego luksusu kilka lat temu, a kiedys nawet prenumerate miałam...
                • agnieszka_mmm Re: Twój Styl 16.09.15, 22:11
                  No wlasnie Elle takie teraz jest. Ale kilka lat temu bylo inne. Powaznie mam u rodzicow bardzo stare wydania polskie i tam poza moda sa artykuly smile
                  TS w sumie juz dawno nie czytalam. Ale moja znajoma od wielu wielu lat kupowala prenumerate i ostatnio mowila, ze juz rezygnuje. Wiec cos w tym jest sad
                  • gosialuty Re: Twój Styl 17.09.15, 12:05
                    Coś w tym jest. ja też wolę Panią, a ostatnio czytałam parę numerów Urody Życia - uważam ,że jest całkiem ciekawe.
    • mamaemmy Re: Twój Styl 17.09.15, 20:05
      Mam to samo spostrzeżenie ,kupuje od lat i co miesiąc obiecuje sobie ,że to po raz ostatni.
      Dodam jeszcze do tego co Ty napisałaś ..te artykuły na temat zdrowia - no po prostu "odkrycie roku" tongue_out
      • tosieuda Re: Twój Styl 17.09.15, 21:59
        Mam podobne odczucia, kupowałam latami regularnie, 2 lata temu zaczęłam mówić, że to ostatni, jaki kupiłam, a od roku nie kupuę wcale, Panią czytałam trochę dłużej, ale też od tego roku przestałam,
        za to Zwierciadło mnie zaskoczyło, ciekawe artukuły, ale nie czytam regularnie, wolę książkę
    • kropkaa Re: Twój Styl 17.09.15, 22:23
      Ostatni nr jest żenujący. Kilka razy przejrzałam w poszukiwaniu TEKSTU. Nie ma. Reklamy, 2 artykułu i tendencyjne wywiady z celebrytami.
      Zwierciadła nie kupuję od jakiegoś czasu, 2-3 lata mniej więcej. Nie było co czytać, w koło ustawienia heilingerowskie i jakiś cymbał od nlp. No żenada.
      Wysokie obcasy extra pod rządami Anety jakieś tam mają rozdwojenie jaźni: są niby feministyczne, ale krytykują feminizm, wspierają mężczyzn. No żenada do kwadratu.
      Nie ma co czytać sad
      • edie70 Re: Twój Styl 17.09.15, 23:04
        no niestety nie ma co czytać uncertain ze Zwierciadłem mam podobne odczucia sad
        • kropkaa Re: Twój Styl 17.09.15, 23:34
          Kiedyś to była fajna gazeta, było co czytać, artykuły były z dziedziny psychologii, życiowe. Potem odjechali w kosmos: pseudoduchowość, jakieś dziwne dziedziny z pogranicza rozsądku. Kupowałam ale i tak nie czytałam. No i w końcu przestalam.
          TS traktowałam jako odmóżdzacz po tygodniu pracy, ale tam już nawet nie ma się czym odmóżdzać... No i te obowiązkowe gratisy płatne. Za miesiąc kolejny kalendarzyk, który od razu pójdzie do kosza. Po cholerę oni zmuszają nas do kupna tych durnych filmów?
          • edie70 Re: Twój Styl 18.09.15, 00:01
            lubię pooglądać ciuchy w Pani , poczytać ich lekki dział "dusza i ciało" ,kino, felieton Sylwii Chutnik,art Bosackiej itd do szału doprowadza mnie dział uroda wrr pokazują jakiś ciekawy odcień szminki,lakieru do paznokci i nie podają nr .Skoro faktycznie testują,polecają , to dlaczego utrudniają życie nie podając konkretów sad nie kazdy ma czas stać w drogerii i zagłębiać sie w 40 odcieni różu wink
      • olesia301 Re: Twój Styl 18.09.15, 08:06
        WO ekstra nie kupuję ale kupuję co tydzień Wyborczą dla tego dodatku, jedyny, który jeszcze w miarę trzyma poziom.
    • argentea Re: Twój Styl 18.09.15, 13:00
      Świetne było Marie Claire - niestety bardzo krótko w Polsce. A TS czytam od jego początków i cały czas lubię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka