mieeke 27.09.15, 15:29 Szukam dla syna kozaczków. Czy te Superfit sprawdzają się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janka39 Re: Superfit Husky 27.09.15, 17:12 są ok, ale brzydkie szerokie bardzo. Wyglądają jak buty z lidla Odpowiedz Link Zgłoś
olusiek81 Re: Superfit Husky 27.09.15, 21:58 moim zdanie wcale nie sa szerokie, wygladaja ok . sprawuja sie super , sa leciutkie Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Superfit Husky 27.09.15, 22:22 Buty bardzo fajne, nie szerokie, lekkie, jak żadne inne, zimą sprawują się idealnie, moim zdaniem przebijają ecco, cenowo stoją też wysoko, ale czasem idzie coś utrafić w sensownej cenie. Gratuluję, że ktoś je porównał do butów z lidla, pewnie lidlowskie ma często w ręce a superfity oglądał, ale na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Superfit Husky 28.09.15, 23:25 Masz rację: ja i cała moja rodzina kupujemy buty w Lidlu oraz biedronce. Superfity, tudzież Ecco oglądamy na sklepowych wystawach i slinimy się do nich.. Dlatego z lubością odpowiadam na pytania dotyczące tych drogich marek na forum. To czysta złośliwość. Skoro mnieie nie stać, to inni też niech się zniechęca. A jeśli chodzi o ten model, cóż, może komuś się podoba. Mnie nie. Kupiłam w zeszłym roku, bo już nic innego w sensownej cenie nie znalazłam. Są lekkie, jak wszystkie superfity. Ciepłe chyba też (zima była wyjątkowo lekka, więc trudno to ocenić. Na feriach się sprawdziły). Ale wizualnie mocno mnie rozczarowały ( na zdjęciu wyglądały lepiej niż w rzeczywistości). Przypominaja tanie śniegowce. I sa szerokie. Przynajmniej dla mojego dziecka Primigi z poprzednich lat były dużo ładniejsze i lepiej dopasowane Odpowiedz Link Zgłoś