toslawa 29.09.15, 11:36 Jak z rozmierowka dziecięca? Dla trzylatka 98/104 ? Czy sa w miarę luźne bo syn alergik się drapie przy obcislych ciuchach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmaszy Re: Kalesony z hm 29.09.15, 11:44 wypadają większe, na mojego chudziaka wyglądają jak dresy Odpowiedz Link Zgłoś
emakowka Re: Kalesony z hm 29.09.15, 11:48 To zależy jak wysokie dziecko,mój trzylatek nosi 116. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Kalesony z hm 29.09.15, 11:52 Mój ma 109cm wzrostu i nosi 110/116 te kalesonki z h&m, w pasie są ok, nogawki nie opinają nóg. Ale niestety tegoroczne są cieniutkie, o wiele cieńsze niż z zeszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
toslawa Re: Kalesony z hm 29.09.15, 12:23 Aurinko to poproszę wymiary Hmm czyli warto je kupić czy nie? bardzo cienkie ? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Kalesony z hm 29.09.15, 12:39 pas bez rozciągania 24cm, rozciąga się do 30cm na siłę do 32cm cała długość 65cm długość od kroczku (nogawka po wewnętrznej) 46cm szerokość uda na wysokości kroczku 15cm na płasko mierzyłam te w drobne paseczki www2.hm.com/pl_pl/productpage.0319973001.html jak je kupiłam to się rozczarowałam co do grubości, porównałam z zeszłorocznymi (takimi w poprzeczne paski) no i niestety są sporo cieńsze. Mój mały nosi je do przedszkola na salę, bardzo je lubi, dziur jeszcze nie porobił ale spodziewam się, że szybko będą. Zamówiłam też z C&A takie (w zeszłym roku też miał) ale jeszcze nie przyszły więc nie wiem jak z grubością w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
toslawa Re: Kalesony z hm 29.09.15, 14:00 Dzięki wielkie Dla nas za duże wiec musiałabym jednak te 98/104 brać. A myślisz ze te koesonki mogłyby uchodzić za spodenki przedszkolne? U nas zima jest bardzo gorąco a dla chłopaków ciężko kupić coś cienkiego w małej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaszczecin Re: Kalesony z hm 29.09.15, 14:34 Te z C&A to jest dopiero tragedia, miałam i oddałam. Dziecko przymierzyło w domu i od razu kolana wypchane, kalesony cienkie jak papier. Tegorocznych z H&M nie mam, mam zeszłoroczne i jeszcze starsze i były boskie... Odpowiedz Link Zgłoś
mila04 Re: Kalesony z hm 29.09.15, 15:01 W zeszłym roku mieliśmy z kappahl i jakość lepsza wg mnie niż h&m. W tym kupiłam na próbę z Kiku, niby termoaktywne, ale one z tych obciskajacych. Kosztowały 15 zł i na razie czekają na swoją premierę, pogoda nie sprzyja Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kalesony z hm 29.09.15, 15:09 termoaktywne czyli albo całe z poliestru albo z dużą jego przewagą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasial24 Re: Kalesony z hm 29.09.15, 22:06 Syn 4 lata używał własnie jako spodni przedkszolnych w zimę i nic się nie działo, Mieliśmy h&m,c&a oraz smyka wszystkie super.W tym roku też będziemy ich uzywać Odpowiedz Link Zgłoś