deleine 01.10.15, 19:03 Sama nie posiadam i polar kojarzy mi się raczej z wychodzeniem na dwór niż spaniem, ale technologia poszła naprzód więc mam pytanie: czy polarowe piżamy się sprawdzają? czy to raczej zupełne nieporozumienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: polar - piżama 01.10.15, 19:06 nieporozumienie.nawet przy niskiej temp. w sypiali. dla mnie oczywiscie. wełniana i owszem.ale ciezko kupic, Odpowiedz Link Zgłoś
pucaluta Re: polar - piżama 01.10.15, 23:23 A ja lubię, zwłaszcza jak jest jak teraz, gdy mieli grzać a nie grzeją Mam polarowe spodnie z HMu a górę dobieram co mi tak popadnie. I dzieciakom na ten czas też kupiłam, wolę polar niż welur - szybciej schnie a to w taką zimnicę dość istotne Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: polar - piżama 01.10.15, 23:19 Moja córka używa pościeli z mikropolaru (tak się to chyba nazywa). Uwielbia ją, nie chce spać w niczym innym, bo "ta pościel jest taka milutka i zawsze ciepła". Ma też takie prześcieradło. Piżamy ma bawełnie, ale jak była młodsza lubiła polarowe pajacyki na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: polar - piżama 01.10.15, 23:20 Wełna mnie straszliwie uczula, więc odpada Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: polar - piżama 01.10.15, 23:44 Mam taką i sprawdza się na jesienno-zimowych wyjazdach, optymalnie przy temperaturze około 15 stopni. W mieszkaniu nie da się w niej spać, mozna się ugotować. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: polar - piżama 02.10.15, 08:39 Ja miałam, ale za gorąco mi było. Synek ma, jak zim ubieram mu, bo ciągle się odkrywa. Ja zdecydowanie wolę trykot. Odpowiedz Link Zgłoś