mamamisi2005 21.11.24, 15:20 Pobyt kilkudniowy diagnostyczny, oddział niezabiegowy. Czy w swobodnym stroju, ale nie piżamie ani koszuli nocnej w ciągu dnia będę totalnym dziwolągiem, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malia Re: Moda szpitalna 21.11.24, 15:30 Nie, większość ludzi w dresach, dresowych spodniach i koszulkach , leginsach i koszulkach itp Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Moda szpitalna 21.11.24, 15:34 Oczywiście, że nie. Moda szpitalna to jak najbardziej miękki dresik ew. legginsy i tunika.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Moda szpitalna 21.11.24, 15:43 Ja nawet na oddziale zabiegowym chodziłam w ciągu dnia w legginsach i t-shircie 😁 Tylko na noc przebierałam się w coś do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
segregatorwpaski Re: Moda szpitalna 21.11.24, 19:38 W ciuchach tzw. domowych człowiek się od razu zdrowszy czuje. Ci w piżamach i szlafrokach przez dzień cały to takie snujące się zombiaki Wczoraj wróciłam z pobytu w szpitalu, oddział zabiegowy, ale zdecydowania większość pań (taki oddział) w dresach. Wgl to weź poduszkę jakąś, te szpitalne to koszmarne są. Odpowiedz Link Zgłoś