sonia15 18.09.04, 14:23 Hej! Kto wie, gdzie można w Warszawie dokupić akcesoria do tego wózka- chodzi mi o wkład do gondolki ( polarek) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: dodatki i akcesoria do Quinny Formula 20.09.04, 10:21 Zadźwoń do dystrybutora, a gondolka do Formula jest z Freestyle (bo Formula nie ma własnych gondolek). Przynajmniej u mnie tak jest, a mam 3-kołową Formula. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: dodatki i akcesoria do Quinny Formula 20.09.04, 10:49 Jeszcze jedno, do Formula wszystkie dodatki są droższe niż do Freestyle. Ostatnio kupowałam śpiwór do spacerówki i zapłaciłam 450 zł, podczas gdy do Freestyle kosztował 200 zł (ale oczywiście kolorystyka tych dwóch modeli jest całkiem inna). Odpowiedz Link Zgłoś
sonia15 Re: dodatki i akcesoria do Quinny Formula 20.09.04, 17:31 WItaj! A ten śpiworek - przyda się??? Mam jakieś wrażenie, że wcale niepottrzebny. A tel, do dystrybutora??? MAsz może??? moja gondolka jest chyba od Formuły bo ma napis Quinny Formula.... Odpowiedz Link Zgłoś