Dodaj do ulubionych

Okulary żelowe.

07.10.15, 10:33
Jak w temacie:gdzie stacjonarnie dostanę takie okulary ? Podpowiedzcie coś,bo są one zbawienne przy ataku migreny ! Z góry dziękuję. smile
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Okulary żelowe. 07.10.15, 10:39
      W rossmanie, superpharmie, mogą być też w zwykłych drogeriach.
    • lucyjkama Re: Okulary żelowe. 08.10.15, 09:27
      >bo są one zbawienne przy ataku migreny

Kupowałam w rossmanie ale nie polecam na migrenę. Mi pomaga tylko nurofen sad
      • aurinko Re: Okulary żelowe. 08.10.15, 09:31
        Mi za to nurofen w ogóle nie pomaga.
        Na każdego co innego działa. Na jednego żelowe okularki, na innego nurofen a na jeszcze innego sen.
        • olga727 Re: Okulary żelowe. 08.10.15, 13:48
          Dziękuję za odpowiedzi,okularki kupiłam dziś w Rossmanie (właściwie maskę żelową). smile Mi w początkowym etapie migreny pomaga Ibuprom sprint,jeśli "rozhula się "za bardzo to sięgam po Ketonal i wtedy zbawienne okazuje się zasłonięcie oczu,aby słońce nie raziło,oraz opuszczecznie wszystkich rolet w pokoju. Takie okularki przydają się też w kilku innych dolegliwościach (łzawienie oczu przy katarze,zapalenie spojówek).
          • zaba133 Re: Okulary żelowe. 08.10.15, 14:17
            nie wiem , jak działają na migrenę, ale potwierdzam,ze są świetne w przypadku tzw. suchego oka, czyli wysuszenia spowodowanego pracą przy komputerze, ciepłe okłady rano i wieczorem- rewelacja ( ja wkładam te okulary do kubka z gorącą wodą, aby je rozgrzać), co do migren na mnie działa solpadeine ewentualnie excedrin migra stop, ale bywa, że przy ostrym bólu nie działa nic.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka