Dodaj do ulubionych

Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie

12.10.15, 18:50
na książki, lalki, gry
merlin.pl/browse/promotion/global/Wyprzedaz.html
pytanie czy zrealizują zamówienia
Obserwuj wątek
    • verika Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 12.10.15, 19:29
      Tylko oni nie wysyłają za pobraniem, cwaniacy !
      • amstill Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 12.10.15, 19:42
        O coś się zmieniło?
        W tamtym tygodniu jeszcze odbierałam pobraniową
        • julka-4 Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 12.10.15, 20:14
          Dokładnie ja w sobotę odbierałam paczkę za pobraniem.
      • olga727 Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 12.10.15, 20:14
        verika napisała:

> Tylko oni nie wysyłają za pobraniem, cwaniacy !

Płatność

Za pobraniem
        Za zakupy płacisz gotówką w chwili odbioru przesyłki od przewoźnika.
        Płatność nie jest dostępna przy zakupie pliku elektronicznego lub bonu prezentowego, przesyłce kurierskiej, dostawie do Kolportera, sieci punktów InPost oraz Ruch. Dodatkowa opłata za dokonanie płatności za pobraniem wynosi 2,99 zł.
        Przelewem
        Dowolny przelew:
        Sam dokonasz przelewu, płacisz po złożeniu zamówienia.
        Przelew możesz zrobić przez internet, w banku lub na poczcie. Dane do dokonania wpłaty będą widoczne w opisie zamówienia. Przesyłka zostanie wysłana dopiero, gdy pieniądze wpłyną na nasze konto (środki księgowane są na koncie Merlin.pl do 3 dni roboczych). O wysłaniu paczki poinformujemy Cię osobnym mailem.
        Cena za dokonanie płatności zgodna z cennikiem usługodawcy.

Ja zawsze z Merlina biorę "Za pobraniem"
        • perspektywa13 Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 12.10.15, 20:39
          Dziś odebrałam 2 przesyłki opłacone z góry, kolejna już wysłana.Więc na razie chyba ok.
    • agni71 Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 12.10.15, 20:45
      Dzisiaj mi mąż odebrał mi książke w super cenie ok. 35 zł, gdy gdzie indziej najtaniej widziałam za 80 zł (odbiór w Małpka Express, płatne przy odbiorze), dodatkowo zadziałał podany parę dni temu kod kulturaCA, niby dla płacących kartą z Credit Agricole, ale ja mam Visę i naliczyło dodatkowe 10% zniżki.
      • agni71 Re: I jeszcze 12.10.15, 20:47
        Kilka - kilkanaście książek dziecięcych i młodzieżowych widziałam w dziale dorosłym w "Beletrystyce", warto sprawdzić.
      • magia Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 13.10.15, 11:19
        Dzięki, 6 ksiażek kupiłam.
        Kod na kartę CA zadziałał mimo posiadania klasycznej visy z innego banku.
    • sinceramente Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 12.10.15, 20:53
      Przestraszyłam się, że to jakaś nowa promocja (z ubiegłego tygodnia mam trzy lub cztery zamówienia w Merlinie), ale na szczęście to nic nowego.
    • natalek79 Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 12.10.15, 21:06
      dziś dokończyłam moje weekendowe zamówienie. Do tej pory brałam pobranie w punkcie, ale dziś tej opcji nie było i musiałam z góry zapłacić. Drobne, więc zaryzykowałam...
      • sinceramente Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 12.10.15, 21:10
        Dziwne. Ja dziś o 12.31 (aż sprawdziłam, o której dostałam mail z potwierdzeniem) zamówiłam jeszcze jedną książkę z płatnością w punkcie.
    • flably Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 13.10.15, 09:12
      Dostałam dziś odpowiedź na prośbę o udostępnienie płatności za pobraniem:
      Bardzo nam przykro, ale forma płatności przy odbiorze w przypadku dostawy kurierskiej, została wstrzymana, ze względu na zmiany modernizacyjne systemu.

• magiiia Re: Kto się nie boi -dobre ceny na merlinie 13.10.15, 11:46
        Dziewczyny, chyba nie bardzo jest się czego bać wink. Ja zamawiam zawsze z płatnością z góry i jeśli czegoś finalnie nie ma, kasa wraca na konto. Maksymalnie po kilku dniach. Dziś otrzymałam dwa takie przelewy zwrotne. I choć to niefajne, że brak towaru, to jeśli przy 20 rzeczach zamawianych w fajnych cenach, jestem w stanie im wybaczyć 2 braki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka