gryfny 23.03.10, 16:51 do mie juz je cacy: www.sport.pl/pilka/1,65045,7692288,Legia_kontra_Ruch__Kto_w_polfinale__Na_zywo.html Wieczorym Werder puknie 3:1 a jutro...Pierona Anton ,szykuj sie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anton_28 Re: Pokal 23.03.10, 18:35 a moj Traum je Finale ::: Augsburg - FC Bayern :))) wtedy jada nach Berlin ! Schalkè??? was ist das?? schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=780&pos=23 Odpowiedz Link
anton_28 Re: Pokal 23.03.10, 19:27 berncik napisał: > Feine mosz anton te obroski Danke :) byjs widziou jak se moje Schalker kollegen stowiali jak zeh jym to posuou :))) Odpowiedz Link
berncik Re: Pokal 23.03.10, 19:53 Jo tez lubia gorszyc moich Dortmundziokow a oni mie,jo Ci wieza ze ich to wkurzo.Ciekawe co to jutro bydzie.Bo dzisej Bremen by musiol bez niczego przensc Odpowiedz Link
anton_28 Re: Pokal 23.03.10, 19:57 Augsburg niymo za wiela szansoow, mosz recht Jo myjslou ze w Twojym regionie to FC Osnabrück abo Arminia je beliebt? Odpowiedz Link
berncik Re: Pokal 23.03.10, 20:30 To som male rejonowe kluby.Bielefeld patrza jak tam grajom,ale specjalnie sie nikt nie interesuje.Unos calo rodzina Ojciec,Bracia, Baby dzieci i schwiegersöne wszystko FCB.i to jeszcze jak my we Polsce byli.Internacjonal nie bylo w latach 60-70tych inkszych manszaftow ino FCB.no ja i Gornik.Gornik je na 4tym miejscu jak se trocha postarajom to mozno aufsteigujom.Bezmas majom Gornikowi postawic stadion.Nie wiem czy to prowda. Odpowiedz Link
anton_28 Re: Pokal 23.03.10, 20:37 To cieszam se zech niyje som jako FCB Fan. Gornik tysz zech se interesowou ale zanim zech do Niymiec wyjechou (bis 90er Jahre) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Pokal 23.03.10, 20:48 Augsburg nawet trocha cijsnie - mal sehen jak dugo ... To je moj piyrszy Spiel in HD !!! unterschied pieronowy (ZDF HD) Odpowiedz Link
dede99 Re: Pokal 24.03.10, 16:16 gryfny napisał:> > Schalke-Bayern 2:0 niywierza -2 elwrow niy dostanom,najwyzy jedyn.Chyba ze ten Niymiec Asamoah bydzie grac-tyn to sie chwila przewroco ;)) lg dede Odpowiedz Link
berncik Re: Pokal 24.03.10, 16:40 Fana we ogrodku wisi,Weissbier w lodowce spanung steigt Nie umia dac jakis tip, to moze wyjsc,tak abo tak. Odpowiedz Link
gryfny Re: Pokal 24.03.10, 18:45 berncik napisał: > Nie umia dac jakis tip, to moze wyjsc,tak abo tak. Ja,"nie umia"...dowej, bo ze tak abo tak to wszyskie wiedzom. Dede, ty tysz sie nie migej. Odpowiedz Link
gryfny Re: Pokal 24.03.10, 19:15 berncik napisał: > S04 - FCB.2-2 verlängerung 2-3 Neeee,bloss nicht verlängerung Odpowiedz Link
anton_28 Re: Pokal 24.03.10, 19:20 gryfny napisał: > Anton oblyc sie ciepuo: > > Schalke-Bayern 2:0 WAAAAAAS ???? A kajs Ty tyn Tipp znoud??? :))) Nie im LEBEN!! Schalke - Bayern 1:2 ohne Elfmeter Kolega mo "samagon" psziniyjs, bydzie spannend :) Odpowiedz Link
gryfny Re: Pokal 24.03.10, 19:29 anton_28 napisał: > WAAAAAAS ???? A kajs Ty tyn Tipp znoud??? :))) Nie im LEBEN!! > > Schalke - Bayern 1:2 ohne Elfmeter > > Kolega mo "samagon" psziniyjs, bydzie spannend :) pierona,mosz jutro frei ? Odpowiedz Link
anton_28 Re: Pokal 24.03.10, 19:36 frei ?? uod roboty ja !! uod pyndziauku mom qualifizierung we VW, couki tydziyn w hotelu, na wieczor do dom, bestoosz dzisiej idzie wiyncy polouc ;)) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Pokal 24.03.10, 19:44 Gryfny, wejrzouejs do woontku kaj jo link na galaryjo wrajziou??? Tam je swiynto prowda na tym uobrosku :)) Co to je ? szklane quadratowe i proozne ? Pokalvitrina uod S04 Odpowiedz Link
anton_28 Re: Pokal 24.03.10, 20:25 also, jutro poszkryfloomy. Gutes Spiel winszuja !!! Odpowiedz Link
gryfny Re: Pokal 24.03.10, 21:25 po 45 min powiem,jo: 1-trowa Auf Schalke to je ganba 2-Manuel je lepszy,Joachim 3-nuda chopy,nudaaaaaa 4-elfry przyjdom,kurdebele Odpowiedz Link
berncik Re: Pokal 24.03.10, 23:38 Ufffffffffffffffff.Tacktisches spiel zodyn sie nie spodziewou. Moja fana wesolo wieje na maszcie a somsiady wkurzone,to mi se podobo. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Pokal 25.03.10, 06:48 berncik napisał: > Ufffffffffffffffff.Tacktisches spiel zodyn sie nie spodziewou. > Moja fana wesolo wieje na maszcie a somsiady wkurzone,to mi se podobo. ------------------------------- berncik ale bic sie niy bydziecie albo? Odpowiedz Link
anton_28 Re: Pokal 25.03.10, 18:11 FC Robben :))))) tyn nous zajs uratowou !!! spiel bou tak langweilig zech 3 razy usypiou i se budzioou. Same brutale faule po uobuch stroonach, Schweinsteiger eine NULL, Klose se nic niy starou, Olic suaby. Jedne co to Van Bommel, Robben, Contento i Butt cojs pokozali. Widziouech jusz lepsze spiele uod FCB, ale wichtig je co inne: Schalke je s Pokalu raus !!! Odpowiedz Link
anton_28 Re: Pokal 25.03.10, 19:01 Jak bydzie soweit to i ManU pszewiezymy :) tera Stuttgart momy do wygranio Gryfny, moj Preiswerter Receiver se narazie sprowdzo .) Odpowiedz Link
berncik Re: Pokal 25.03.10, 19:21 Tyn spiel nie mog byc lepszy.Magath kozou we pierwsze polowie ze swojej helfte nie wylazic ino ze kontrom,aBayery czekali na mitelline i przesowali piolka w popszek,poczatek drugej polowy trocha atakowali i zas przestali ,a na koniec S04 colkem spuchli.Co wlasciwie do Magatha nie jest podobne. Odpowiedz Link
anton_28 Re: Pokal 25.03.10, 19:26 bestoosz Robben padou, uon widziou ze S04 je fertig mit den kräften i wciepnou jescze ros vollgas - und sehe - klappuo Hoeneß zacznou tymat ze trouwoom - boua gorzi jak zuo - a Magath mu tromfnoou ze niykorzdy se moge po zimie zaroski nowy rasen leistnoonc Odpowiedz Link