Dodaj do ulubionych

Parka Zara dla chłopca pytanie

31.10.15, 15:35
Witajcie. Czy Któraś z Was ma może taką parkę z Zary?
www.zara.com/pl/pl/dzieci/niemowl%C4%99-ch%C5%82opiec-%7C-3-miesi%C4%85ce---3-lata/p%C5%82aszcze/parka-z-kapturem-obszytym-futerkiem-c269286p2815597.html
Czy jest ona ciepla, nada sie na taka pogode jak teraz? Bylabym wdzieczna za odpowiedz smile
Obserwuj wątek
    • haus.frau Re: Parka Zara dla chłopca pytanie 31.10.15, 21:28
      Ja taka mialam, ale oddalam, wzielam ta czarwona 'gumowana' jakoby, bo jakos fajniej mi lezala na dziecku.

Obie sa umiarkowanie cieple, tzn na taka pogode jak teraz (10 st. i wiecej) sa moim zdaniem ok, jesli pod spodem dlugi rekaw. Na duzo nizsza temp. bez czegos cieplego pod spodem bym dziecka nie puscila, takie srednio-jesienne sa.

Futerko wewn. w tej musztardowej jest wszyte tak od gory do 3/4 wysokosci, ale jest sztuczne i dosyc cienkie, za to na calej wysokosci kurtka ma z 0,5mm wypelnienia, wiec nie robi to duzej roznicy.

Kurteczka jest sliczna i fajnie wykonana, dosyc dluga wiec nie bedzie wialo po pupie, ale mnie sie wydawalo ze material jakos sie tak 'nieporzadnie' uklada, jakby stale byla troche pomieta. Z tym ze ja bralam rozmiar za duzy zeby byla tez na wiosne, moze to kwestia tego.
      Jak Ci to nie robi roznicy to bierz, ale pamietaj ze Zara ma rozmiarowke zanizona smile
      • malami66 Re: Parka Zara dla chłopca pytanie 31.10.15, 22:05
        Dziękuję smile A ta czerwona też jest taka dluzsza? Ona nie jest zbyt szeroka? A czemu gumowana, przeciez 100% bawełny ? smile
        • haus.frau Re: Parka Zara dla chłopca pytanie 01.11.15, 01:10
          Nie wiem, taka nazwa widnieje na stronie ale ani nie czuc w rekach zeby byla czyms pokryta, ani tak nie wyglada. Licho ich wie skad nazwa.
          Czerwona tez jest dluzsza, na moim brzdacu fajniej lezy ale cos za cos: nie ma futerka na kapturze, to w srodku nie jest tak miekkie jak to w musztardowej, no i nie ma od zewn. 'klapki' oslaniajacej zamek (tylko od wewn).

Ja zrobilam tak, ze zamowilam obie (darmowa dostawa i zwrot), po czym jedna oddalam, polecam jesli mozesz sobie pozwolic, bo wiadomo - na dziecku najlatwiej ocenic smile
          • mw115 Re: Parka Zara dla chłopca pytanie 02.11.15, 20:19
            to ja sie podłączę z pytaniem, tyle że z działu dla większych chłopców
            ktoś widział tę: parkę zara

czy ona jest na zimę ok, tak na codzień do szkoły, nie na zimowe wyjazdy, bo na te ma narciarską kurtkę, z bluza/ polarem będzie ok?
            • patatajowa Re: Parka Zara dla chłopca pytanie 02.11.15, 20:33
              jest ok i bardzo fajna,ale dla wiekszosci tego forum to tzw.przejsciowka wink
              aha i tylko granatowa wink
              • mw115 Re: Parka Zara dla chłopca pytanie 02.11.15, 22:42
                patatajowa, to super, w najblizszym czasie nie będe miała okazji zajrzeć do sklepu dlatego licze na opinie innychsmile
                oczywiście myslałam o granatowej, to mój ulubiony kolor wogólesmile
                waham się jeszcze nad gap gap parka i next Tekst linka
                ale ta zara a) najtańsza b) najłatwiej zwrócić, next taka bardzo "świecąca" na tych zdjęciach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka