monai81 08.11.15, 20:37 Macie jakies doswiadczenia z Qixelsami? Syn zobaczyl reklame i zamarzyl. Gdzie to mozna kupic w dobrej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiab75 Re: Qixels 09.11.15, 12:05 o cenach nic nie wiem ale sie chetnie dowiem bo moj dostal na urodziny i bardzo polubil. sama sie dobrze bawilam fajne, troche jak te koraliki z ikei, tylko nie trzeba prasowac tylko wystarczy spryskac. no i do tego sa matryce fajne i tez dla chlopcow. trudne jest doczekac sie to 30 minut potem ale wszystko dziala tak jak mialo, jak odpadnie mozna znowy spryskac i sie przykleja. ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
enoma Re: Qixels 09.11.15, 13:01 Kasiab75 a czy te zlepione elementy są trwałe? Napisane, że koraliki są wielokrotnego użytku. Tzn., że trzeba je potem na siłę rozczepić i znów można się bawić? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiab75 Re: Qixels 09.11.15, 13:15 nie widze jak to moze byc wielokrotnego uzytku, my zrobilismy figurki i sa. mozesz z tego zrobic zawieszke do torby na przyklad. wyglada ze sie trzyma niezle ale musialam nie doczytac instrukcji Odpowiedz Link Zgłoś
majk-anet Gdzie kupiłyście qixels? Który polecacie? 11.11.15, 18:53 Czy zestawy różnią się liczbą elementów, postaciami czy jeszcze czymś? Który zestaw polecacie dla chłopaka lat 9. Zainteresował się reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Gdzie kupiłyście qixels? Który polecacie? 22.11.15, 12:11 Podbijam, bo mój też zainteresowany. Od jakiego zestawu zacząć, co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Gdzie kupiłyście qixels? Który polecacie? 22.11.15, 13:23 Ja zmaowiłam zestaw kreatywny-wydaje mi sie najsenowniejszy na pcozatek-bo wszystko co potzrebne zawiera. Najtaniej wyszedł w selgorsie ale przez net bo stacjonarnie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Gdzie kupiłyście qixels? Który polecacie? 22.11.15, 15:01 Słonko a mogłabyś podrzucić jakiegoś linka? Bo grzebię na stronie Selgrosa ale nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Gdzie kupiłyście qixels? Który polecacie? 22.11.15, 18:21 no bo nie ma juz na netowym z tego co widzę....kupiłam taki zestaw bo wydawał mi sie najsenswniejszy na pocżatek: e-zabawkowo.pl/pl/p/COBI-KOSTKI-PIKSELE-QIXELS-ZESTAW-KREATYWNY-87020/8052 w selgrosie był za 78 bodajże z darmowym kurierem Odpowiedz Link Zgłoś
pasja23 Re: Qixels 22.11.15, 13:49 A jest wersja dla dziewczynek? Nie mogę znaleźć . Odpowiedz Link Zgłoś
laleczkamajeczka Re: Qixels 31.10.16, 08:14 Który zestaw polecacie ? warto kupić zestaw 3d ? Odpowiedz Link Zgłoś
anetam1984 Re: Qixels 29.12.16, 22:33 No wlasnie tez mam pytanie jak je rozszczepic? Moze ktos kto ma dluzszy czas juz to podpowie. Syn dostal pod choine, jest napisane, ze sa wielokrotnego uzytku. Poza tym czy wasze tez sie tak kleja? Po 30 minutach schniecia, gdy zdjelismy figurke z szablonu ona sie dalej kleila, pozostawilismy na kartce dalej do schniecia to chyba dopiero po 2h juz sie tak bardzo nie kleila, od spodu dalej sie troche klei. To tak ma juz byc? Dodam, ze wszystko bylo robione zgodnie z instrukcja. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Qixels 29.12.16, 22:45 jak to moze byc wielokrotnego uzytku? syn ma jakis mini zestaw -cos a'la minecraft, to by trzeba jakos nozem rozciąć? zreszta tu w opisie producenta nad specyfikacją masz napisane: "Kostki Qixels nie są przeznaczone do wielokrotnego uzytku." cobi.pl/zabawki/qixels/wyrzutnia-na-wode,art,8226.html Odpowiedz Link Zgłoś
anetam1984 Re: Qixels 29.12.16, 23:03 Hmmm z tego co pamietam na pudelku mojego zestawu bylo napisane wielokrotnego uzytku, osoby powyzej tez pisaly, ze wielokrotnego uzytku, ale mnie tez sie wydaje niemozliwe ich rozdzielenie. E tam dobrze, ze to nie ja kupowalam, bo jak dla mnie to w takim razie wyrzucanie kasy w bloto. Jeszcze sie lepia na dodatek i jakoekolwoek paproszki sie do nich przyklejaja. Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Qixels 30.12.16, 13:22 Nasze się nie lepią, nic się do nich nie przykleja. Ale fakt, więcej raczej nie kupię, bo to za drogo wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
anetam1984 Re: Qixels 30.12.16, 16:03 Już wiem czemu nasze sie lepiły, napisałam do producenta. Młody za duża ilościa wody spryskał i bardzo długo musiały schnac, po całej nocy leżakowania wzory w końcu wyschły i teraz sie nie lepia. Ja tez tego nie kupie, Młody uwielbia budowac, rozwalac, znowu budowac takze jak skończa się mu kostki to juz bedzie po frajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś