Dodaj do ulubionych

Figurki trzody chlewnej

13.11.15, 21:33
Chce skompletowac zestaw kilku krow/prosiakow/baranow etc. bo moje dziecko wielbi, problem w tym ze to dla 1,5 roczniaka ladujacego wszystko do buzi, wiec wiekszosc widzianych odpada, bo sa 3+ i rzeczywiscie bywaja takie, ze np nogi daloby sie latwo odgryzc smile

Polecicie cos?
Chodzi mi o cos w tym gatunku: www.smyk.com/megacreative-zwierzeta-domowe-figurki-6-szt,p1065833859,zabawki-gry-dla-dzieci-p ale moze jest cos innego o czym nie pomyslalam, zdatne dla malucha?
Od razu zaznacze, ze nie chce wydawac fortuny.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Figurki trzody chlewnej 13.11.15, 21:57
      krowy,barany ,etc to nie trzoda chlewna.
      • haus.frau Re: Figurki trzody chlewnej 13.11.15, 23:15
        No dobra, ja z miasta jestem nad czym ubolewam wielce, nie pamietam zebym swinie na zywo widziala tongue_out.
        Chce kupic, no... Zwierzaki zagrodowe? wink
    • firz Re: Figurki trzody chlewnej 13.11.15, 22:12
      Kupilam z miesiąc temu w pepco, zestaw figurek za 9,99. Wygląda jak ten z linka. Jest krowa, byk, świnka, baran, koza i kon. Moja 20m również uwielbia, jest to aktualnie nr 1. Maz zbudował z LEGO zagrodę i ciągnik i wozimy trzodke całymi dniami smile
      • agni71 Re: Figurki trzody chlewnej 14.11.15, 00:11
        Bałabym się pozwolic dziecku brać do buzi takie figurki, a juz z pepco na pewno. Dla dziecka póltorarocznego polecam figurki Duplo, mozna pewnie kupic na sztuki na Allegro.
    • verika Re: Figurki trzody chlewnej 14.11.15, 09:19
      Nawet bym się nie zastanawiała tylko kupiła zwierzynę z duplo, na sztuki, te wybrane na allegro. Systematycznie, jak dorośnie można uzupełniać zestawy o całą farmę itp.
    • verika Re: Figurki trzody chlewnej 14.11.15, 09:22
      Te z twojego linku nie są dla takiego malucha, nie wiesz co im odgryzie, już na zdjęciach widać,że są tam "cienkie elementy", z którymi łatwo sobie może poradzić, no i na pewno nie są przeznaczone dla dziecka 1+ .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka