mama_vinca 08.05.11, 10:35 chcialam sie z Wami podzielic ta strona. Ja sie dowiedzialam o niej dopiero wczoraj. Maja fajne ogloszenia kupie/sprzedam dla dziecka.Moze komus sie przyda. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clonek13 znam 08.05.11, 11:41 jesli chodzi o londynek to jest najbardziej popularny, ale ostrzegam na ogloszenia o prace(bardzo duzo oszustow) dokladnie czytajcie i patrzcie z dystansem ogloszenia tam sa platne, darmowe tylko 3 pierwsze gdy sie zarejestrujesz na dany email. ja korzystam ze strefa.co.uk ,tam sa darmowe ogloszenia, ale mniej ich zdecydowanie, to jest mlodszy portal znam jeszcze portal poloniusz,ale nie korzystalam nigdy Odpowiedz Link
aniaheasley Re: znam 08.05.11, 11:46 Korzystam z roznych portali czasami szukajac pracownikow. Nie wiem czy to przypadek, ale jak wezme kogos 'z londynka' to sa prawie zawsze klopoty :) Jest jeszcze mojawyspa.co.uk, emito.net Odpowiedz Link
clonek13 Re: znam 08.05.11, 18:32 aniaheasley napisała: > Korzystam z roznych portali czasami szukajac pracownikow. > Nie wiem czy to przypadek, ale jak wezme kogos 'z londynka' to sa prawie zawsze > klopoty :) > > Jest jeszcze mojawyspa.co.uk, emito.net o tak moja wyspe tez znam , ale to drugie widze 1szy raz,dzieki Ania! Odpowiedz Link