porzeczka1 16.11.15, 13:29 Czy zwracając produkt musi być ta foliowa torebka z kodem? Wywaliłam przez przypadek.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olesia301 Re: Zwrot limango 16.11.15, 13:38 nie wiem, ja w tej foli wyslałam ale w podartej ale inne mam pytanie - czy koszt odesłania oni płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Zwrot limango 16.11.15, 14:04 W sprawie torebki najlepiej do nich napisać, odpowiadają szybko na maile. A zwrot jest na koszt klienta. Ale ostatnio dowiedziałam się, że sprzedający ma obowiązek zwrócić także koszt wysyłki produktu do klienta (nie nasz zwrot ale ich wysyłkę jeśli była płatna) i limango tego nie respektuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga7878 Re: Zwrot limango 16.11.15, 14:29 Nie? A w formularzu zwrotu mi naliczyli... Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zwrot limango 16.11.15, 14:37 respektuje,respektuje.ja pisałam w innym watku niedawno o tym ze jak drukujesz dokument zwrotu to jest tam info ze "koszty wysyłki i odesłania towaru nie podlegają zwrotowi" napisałam maila, odpowiedzieli szybko ze chodzi o koszty dostawy-jesli były naliczone do zamówienia to zwracają. i rzeczywiscie odsyłałam dwa zamówienia i zwrócili w obydwóch z wysyłką. pisze o zamówieniach zwracanych w całosci oczywiscie. a kosztów odesłania towaru do nich rzeczywiscie nie zwracają bo nie muszą i o tym informują w regulaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Zwrot limango 19.02.16, 13:10 a jak rozliczają zwroty gdy zakup był z kodem rabatowym? Kupione dwie rzeczy - jedna za 280, druga za 68, minus 50 zł z kodu. Myślę nad zwrotem tańszej rzeczy, wie ktoś ile zwrócą? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zwrot limango 19.02.16, 13:36 rozliczenia bonów: W przypadku zwrotu całego zamówienia złożonego z wykorzystaniem bonu rabatowego, zwrócona zostanie kwota faktycznie przez Ciebie uiszczona. Bon zostanie ponownie przypisany do konta pod warunkiem, że nie utracił ważności. W przypadku zwrotu części towaru podstawą do rozliczania będzie wartość nieodesłanych produktów z zamówienia. Jeśli będzie ona równa lub wyższa od kwoty upoważniającej do wykorzystania bonu, zwrócona zostanie pełna kwota za odesłany towar. Jeśli będzie niższa, zwrócona zostanie kwota za odesłany towar, pomniejszona o wartość bonu. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Zwrot limango 24.02.17, 22:08 Dobra a jak mam zamówienie na 200 zl i bon 50 (od200), odeślę rzecz o wartości 40 to co? Nie zwrócą mi nic? Kwota za pozostawione rzeczy nie uprawnia do skorzystania z bonu. Zaćmienie mam jakieś czy co, że nie mogę się połapać. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Zwrot limango 24.02.17, 22:13 Wynika z tego, że nic. Nie opłaca się zwracać. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Zwrot limango 24.02.17, 22:17 "W przypadku zwrotu części towaru podstawą do rozliczania będzie wartość nieodesłanych produktów z zamówienia.(160 zł) Jeśli będzie ona równa lub wyższa od kwoty upoważniającej do wykorzystania bonu, zwrócona zostanie pełna kwota za odesłany towar. Jeśli będzie niższa,( a będzie) zwrócona zostanie kwota za odesłany towar, pomniejszona o wartość bonu. Tzn ze bedziesz musiała dopłacic 10 zł Odpowiedz Link Zgłoś