Dodaj do ulubionych

Jaką spacerówke????

20.09.04, 11:40
Pomóżcie jaka kupić spacerówkę.Mam 15 miesięcznego synka.
Od urodzenia jeździłam z nim super wózkiem na duzych pompowanych kołach.
Chcemy teraz kupićspacerówke ale nie wiemy jaką wszystkie sa na malutkich
kółkach,strasznie sztywne nie można podjechać pod krawężnik.
Chciałabym dośc lekki łatwy do składania pomóżcie
Magda mama Kubusia
Obserwuj wątek
    • edyta_k1 Re: Jaką spacerówke???? 20.09.04, 13:35
      idz do sklepu i obejrzyj GRACO - city sport. Super leciutki wózek (z małym w
      wózku biegam po schodach). Po złożeniu zajmuje mało miejsca w bagażniku, ma
      regulowaną wysokość rączki i też ona sie składa, oparcie można położyć do
      spania i do siedzenia, ogólnie jest dość wąski i super sie nim jeździ po
      mieście gdzie są wąskie lub zatłoczone chodniki,oprócz tego regulacja przednich
      kółek na obrotowe lub takie co jeżdżą prosto.Poza tym bardzo zgrabny i
      estetycznie wykonany, fajne kolory i siatka na zakupy pod spodem, może
      znajdziesz gdzieś zdjęcie na internecie. Ja jestem naprawdę zadowolona, kupiłam
      w hypernowej w promocji bez dodatków (ochraniacz na deszcz, pulpit na butelki,
      torba) wyszło ok. 350,00 zł na nasze - kupiłam w czechach przejazdem. Niewiem
      ile kosztuje w Polsce
    • iwek33 Re: Jaką spacerówke???? 20.09.04, 20:21
      Poczytaj wątek ( na tej stronie) "Porownanie parasolek P3, Zippy, Max, Tempo
      Light.."POlecam któryś z tych wózków, cena trochę wyższa niż Graco, ale wózki
      fantastyczne, komfortowe, a zarazem lekkie, składane do małych rozmiarów. Mój
      15-miesięczny dzieciak jeździ w Inglesinie Max ( w tej chwili w sklepach w
      ofercie za ok 700 zł) miałam już kilka różnych wózków, ale ten jest
      zdecydowanie najlepszy- niby parasolka, ale kółeczka większe (ok.19 cm)i SUPER
      amortyzatory. Poza tym cała rączka, a nie dwie jak w parasolkach, można bez
      kłopotu prowadzić wózek jedną ręką. zadnego problemu z podjazdem na krawęzniki,
      warto zapłacić większą kwotę, bo komfort prowadzenia wysoki. Widziałam też
      takie na Allegro, można kupić już za 300-400 zł używane, nie martwiąc się, ze
      będą zużyte, bo ta klasa wózków zapewnia ich długą żywotnosc. Poza tym
      tapicerka łatwo zdejmowana do prania. Wiem od znajomych, że Peg-perego Pliko i
      Abc design tempo light to ta sama klasa i warto kupić
    • rika_ja Re: Jaką spacerówke???? 20.09.04, 20:31
      w dobrym, dobrze wywazonym wózku nie ma problemu z prowadzeniem jedna ręka,
      nawet jesli wózek ma dwie raczki. A dwie przydaja sie, gdy chcemy powiesic
      siatki z zakupami. Ja wlasnie z tego powodu sprzedałam swoja Ingesine Max.
      Teraz mam chicco trecking i ABC i ten drugi jest duzo lepszy.
    • ja_an Re: Jaką spacerówke???? 19.10.04, 21:01
      też sie zastanawiam nad lekką spacerówką. widziałam city sport graco, wygląda
      ciekawie, tylko nie wiem, na jak długo straczy, bo strasznie mała. jak kupisz
      coś, to napisz swoją opinię. my mamy jesczze troche czasu , bo młoda ma pół roku
    • coronella Re: Jaką spacerówke???? 19.10.04, 22:31
      ja mam do sprzedania Peg Perego Pliko Matic- lekka parasolka. Jest to bardzo
      dobry wozek. poprzednik P3, ale mniejszy (nie taka masywna konstrukcja) i
      lzejszy.

Odradzam Graco, pisalam juz o nim w innym watku,
      Polecam za to ABC Tempo Light. Mam ta parasolke, i jestem w niej zakochana. Nie
      widze w wozku wad!!!
      A podjezdza pod krawezniki lepiej niz te najbardziej markowe, najdrozsze wozki.
      • ja_an Re: Jaką spacerówke???? 20.10.04, 00:34
        dlaczego chcesz sprzedać Peg Pergo?? i dlaczego kupiłaś ABC?? nie wiem , jak to
        wygląda, bo nie znalazłam jeszcze w necie. ile chcesz za wózek?? mozesz
        przysłać zdjęcie na maila??
      • ja_an Re: Jaką spacerówke???? 20.10.04, 11:46
        no poprzeglądałam sobie spacerówki i wiem jak co wygląda. czy to ty wystawiasz
        na allegro ABC??? tzn. ze chcesz sprzedać Peg pergo o którym piszesz tu i
        ABC??? prezślij proszę na maila zdjęcia i ceny. ile dokładnie ważą
    • coronella Re: Jaką spacerówke???? 20.10.04, 14:51
      ja juz sama nie wiem, co chce sprzedac smile))))

moja corcia juz w wozkach nie jezdi, a mieszkam w bloku, i nie mam miejsca na
      to wszystko!
      Chociaz tego ABC szkoda mi jak..... smile))))
      bo to super wozek.
      Matic mial byc jako dodatkowy, zakupowy, i "zakupowal" sie doslownie 2-3
      razy smile)) Chociaz jemu rowniez nie mam nic do zarzucenia.

Wysle Ci zdjecia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka