bsis 09.12.15, 17:54 tak jak w temacie. Będę wdzięczna za podpowiedź. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eesti_2005 Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 18:04 Na Agito są w dobrej cenie www.agito.pl/search/tangle%20teezer Odpowiedz Link Zgłoś
estragonka Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 18:25 za 30zł w rossmannie kupiłam z tydzień temu Odpowiedz Link Zgłoś
bsis Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 18:36 www.perfumesco.pl/tangle-teezer-compact-styler-gold-rush-%28w%29-zlota-szczotka-do-wlosow wpadła mi w oko taka. Chcę dla siostrzenic kupić po takiej na gwiazdkę. Czy te z tymi nasadkami są ok czy lepiej kupić taką: www.perfumesco.pl/tangle-teezer-the-original-plum-delicious-%28w%29-fioletowa-szczotka-do-wlosow Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 19:29 Też chcę kupić, ale te są dość tanie, mam wątpliwość co do ich oryginalności Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 22:27 Perfumesco sprzedaje oryginały więc nie masz się co martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 21:17 Ta z zatyczką jest fajniejsza. Mamy obydwie, tzn córka z zatyczką, a ja normalną. Jej możemy zabrać na wakacje i wiem, że igiełki się nie powyginają o moją się boją i zabieram traycyjną. Lepiej mi też się rzyma w ręku, ale to już kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 19:24 T tkmaxie jakiś czas temu przez przypadek kupiłam szczotkę drewnianą firmy tex. Mam też oryginalnego teezera (skusiłam się po wpisach na forum) Tek jest zdecydowanie lepszy. Wygląda niepozornie, zwykła drewniana szczota - rozczesuje rewelacyjnie. Skuteczność potwierdzona przeze mnie, przez moją 7 letnią córkę i siostrę wiecznie niezadowoloną ze szczotek i nie mogącą rozczesać swoich kłaków. Cena ok. 50 zł. niestety nie jest tania. Ale jest ręcznie robiona. Odpowiedz Link Zgłoś
makoja Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 15.12.15, 16:16 Skusiłam się i też kupiłam tę szczotkę, faktycznie lepiej niż TT rozczesuje suche włosy, TT którą mamy od kilku lat jest jednak lepsza do mokrych. Dziękuję za polecenie Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 20:01 Agito ma co chwile promocje, ja ostatnio kupiłam właśnie tam za 23zł Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 21:40 Jeśli chcecie dla siebie to polecam TT compact, dobrze leży w dłoni, idealna do torebki Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 21:45 w rossmannie 30 zł, możesz sobie wyrobić kod na 5 zł, z opakowania tic taców Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 21:50 w lokalnej drogerii po 26, rossman 30 i sephora 56 mozna kupic w sephorze jakby w rosmanie było za tanio Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 22:36 Jak ostatnio oglądałam w Rossmanie to było strasznie drogo Ja chcę tę zamykana chyba, dla córki mam Salon Elite więc dla siebie kupię inną. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta IKOO? 09.12.15, 22:41 Widzę w Perfumesco są też podobne szczotki firmy IKOO, znacie je? Jakoś bardziej mi się podobają niż te TT kwadratowe, a te do torebki takie ładne poręczne. Ktoś cos wie, warto? patrzyłam na tą www.perfumesco.pl/ikoo-pocket-black-(w)-czarna-szczotka-do-wlosow ale te domowe w błyszczących kolorkach też ładne Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: IKOO? 10.12.15, 18:39 kupowałam w Agito ostatnio w drogerii Kosmyk była promocja Tangle Angel , moja 7latka zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 10.12.15, 20:33 A masz w pobliżu sklep z akcesoriami fryzjerskimi? W moim mieście właśnie w takich są. W każdym z nich w witrynie plakat z promocją - 29,9 Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 10.12.15, 22:22 w Hebe Odpowiedz Link Zgłoś
niki36712 The Original / Salon Elite 15.12.15, 15:48 Którą wybrać: The Original czy Salon Elite? Odpowiedz Link Zgłoś
ajszak Re: The Original / Salon Elite 15.12.15, 21:10 W rossmanie jest promocja the oryginal są po 26 z groszami a compact tez są przecenione ale nie pamiętam ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
niki36712 Re: The Original / Salon Elite 16.12.15, 09:19 A dlaczego? Ktoś jeszcze doradzi? Bo dzisiaj chcę zamówić Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: The Original / Salon Elite 16.12.15, 21:04 Na forum kilka razy była dyskusja na ten temat, poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: The Original / Salon Elite 19.12.15, 16:52 W Sephorze jest do jutra 20% na kartę. Compact kupiłam za ok. 39zł. W Rossmanie i Hebe były na dzień dzisiejszy droższe. Odpowiedz Link Zgłoś