Dodaj do ulubionych

Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryginał

09.12.15, 17:54
tak jak w temacie.
Będę wdzięczna za podpowiedź.
pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 18:04
      Na Agito są w dobrej cenie www.agito.pl/search/tangle%20teezer
    • estragonka Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 18:25
      za 30zł w rossmannie kupiłam z tydzień temu
      • bsis Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 18:36
        www.perfumesco.pl/tangle-teezer-compact-styler-gold-rush-%28w%29-zlota-szczotka-do-wlosow
        wpadła mi w oko taka. Chcę dla siostrzenic kupić po takiej na gwiazdkę. Czy te z tymi nasadkami są ok czy lepiej kupić taką:

www.perfumesco.pl/tangle-teezer-the-original-plum-delicious-%28w%29-fioletowa-szczotka-do-wlosow
        • afroddytta Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 19:29
          Też chcę kupić, ale te są dość tanie, mam wątpliwość co do ich oryginalności uncertain
          • maggi9 Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 22:27
            Perfumesco sprzedaje oryginały więc nie masz się co martwić.
        • agus-ka Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 21:17
          Ta z zatyczką jest fajniejsza. Mamy obydwie, tzn córka z zatyczką, a ja normalną. Jej możemy zabrać na wakacje i wiem, że igiełki się nie powyginają o moją się boją i zabieram traycyjną. Lepiej mi też się rzyma w ręku, ale to już kwestia gustu.
    • saszanasza Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 19:24
      T tkmaxie jakiś czas temu przez przypadek kupiłam szczotkę drewnianą firmy tex. Mam też oryginalnego teezera (skusiłam się po wpisach na forum)
      Tek jest zdecydowanie lepszy. Wygląda niepozornie, zwykła drewniana szczota - rozczesuje rewelacyjnie. Skuteczność potwierdzona przeze mnie, przez moją 7 letnią córkę i siostrę wiecznie niezadowoloną ze szczotek i nie mogącą rozczesać swoich kłaków.
      Cena ok. 50 zł. niestety nie jest tania. Ale jest ręcznie robiona.
      • makoja Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 15.12.15, 16:16
        Skusiłam się i też kupiłam tę szczotkę, faktycznie lepiej niż TT rozczesuje suche włosy, TT którą mamy od kilku lat jest jednak lepsza do mokrych. Dziękuję za polecenie
    • jagodasoft2 Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 20:01
      Agito ma co chwile promocje, ja ostatnio kupiłam właśnie tam za 23zł
      • gosjana Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 21:40
        Jeśli chcecie dla siebie to polecam TT compact, dobrze leży w dłoni, idealna do torebki
    • malowanka06 Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 21:45
      w rossmannie 30 zł, możesz sobie wyrobić kod na 5 zł, z opakowania tic taców
      • patatajowa Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 21:50
        w lokalnej drogerii po 26, rossman 30 i sephora 56 smile
        mozna kupic w sephorze jakby w rosmanie było za tanio wink
        • afroddytta Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 09.12.15, 22:36
          Jak ostatnio oglądałam w Rossmanie to było strasznie drogo uncertain
          Ja chcę tę zamykana chyba, dla córki mam Salon Elite więc dla siebie kupię inną.
    • afroddytta IKOO? 09.12.15, 22:41
      Widzę w Perfumesco są też podobne szczotki firmy IKOO, znacie je? Jakoś bardziej mi się podobają niż te TT kwadratowe, a te do torebki takie ładne poręczne. Ktoś cos wie, warto?
      patrzyłam na tą www.perfumesco.pl/ikoo-pocket-black-(w)-czarna-szczotka-do-wlosow

ale te domowe w błyszczących kolorkach też ładne smile
      • edie70 Re: IKOO? 10.12.15, 18:39
        kupowałam w Agito smile ostatnio w drogerii Kosmyk była promocja Tangle Angel , moja 7latka zachwycona wink
    • joana.mz Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 10.12.15, 20:33
      A masz w pobliżu sklep z akcesoriami fryzjerskimi? W moim mieście właśnie w takich są. W każdym z nich w witrynie plakat z promocją - 29,9
    • scarlett74 Re: Tangle Teezer szczotka - gdzie najtaniej oryg 10.12.15, 22:22
      w Hebe
    • niki36712 The Original / Salon Elite 15.12.15, 15:48
      Którą wybrać:
      The Original czy Salon Elite?
      • eesti_2005 Re: The Original / Salon Elite 15.12.15, 19:48
        Elite raczej lepsza.
        • ajszak Re: The Original / Salon Elite 15.12.15, 21:10
          W rossmanie jest promocja the oryginal są po 26 z groszami a compact tez są przecenione ale nie pamiętam ceny.
        • niki36712 Re: The Original / Salon Elite 16.12.15, 09:19
          A dlaczego?
          Ktoś jeszcze doradzi? Bo dzisiaj chcę zamówić smile
          • eesti_2005 Re: The Original / Salon Elite 16.12.15, 21:04
            Na forum kilka razy była dyskusja na ten temat, poszukaj.
            • dorga1 Re: The Original / Salon Elite 19.12.15, 16:52
              W Sephorze jest do jutra 20% na kartę. Compact kupiłam za ok. 39zł. W Rossmanie i Hebe były na dzień dzisiejszy droższe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka