Dodaj do ulubionych

Pościel Kraina Lodu

16.12.15, 19:31
Trochę już póznawo, ale zabrakło mi prezentu dla jednej z córek i wymyśliłam pościel z jej ulubioną Krainą Lodu. W empiku i smyku już nie ma i zastanawiam się, czy gdzieś w Krakowie jeszcze znajdę taką pościel. Nie wiem też jak z jakością i powiem szczerze, że boję się kupować przez internet, bo na żywo kolorystycznie może wyglądać zupełnie inaczej niż na zdjęciu. No i czas, żeby zdążyć na święta. Będę wdzięczna za każdą pomoc.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Pościel Kraina Lodu 16.12.15, 20:09
      wczoraj widziałam u mnie w jysku. ładna.
      • patatajowa Re: Pościel Kraina Lodu 16.12.15, 21:06
        na stronie pisze ze to poliester, ja stacjonarnie nie macałam...
        jest jeszcze tu//
        www.limango-outlet.pl/cti/posciel-z-linonu-w-kolorze-blekitnym-z-grafika-135-x-200-cm-3222965
        outlet wiec bedziesz miec przed swietami.
        • patatajowa Re: Pościel Kraina Lodu 16.12.15, 21:15
          www.limango-outlet.pl/disney/komplet-poscieli-frozen-friendship-w-kolorze-niebiesko-bialym-3349439
          www.limango-outlet.pl/walt-disney/poszwa-frozen-world-w-kolorze-fioletowo-bialym-3763583
          www.limango-outlet.pl/cti/posciel-frozen-w-kolorze-lawendowo-rozowym-135-x-200-cm-3689355
          • dorga1 Re: Pościel Kraina Lodu 16.12.15, 21:45
            Patatajowa, dzięki wielkie. Teraz tylko wybrać którąś z nich. Muszę to jeszcze przemyśleć, bo na nieszczęście córa podejrzała mi jak przeglądałam pościele i zachwyciła się tą:
            www.empik.com/kraina-lodu-komplet-poscieli-160x200-cm-faro,p1104537632,dziecko-p
            A ta nie za bardzo mi się podoba. Córce pewnie podoba się, że taka kolorowa, bo inne na zdjęciach są niebieskie i raczej spokojne. Ta jest dość żywa i pewnie tylko dlatego, bo nawet różowego na co dzień unika.
          • dorga1 Re: Pościel Kraina Lodu 16.12.15, 21:48
            Aha, jeszcze pytanie o limango, bo jeszcze jak do tej pory tam nie kupowałam, a czytałam tu, że czasami towar idzie dość długo. Czy masz pewność, że zdąży dojść przez tydzień?
            • patatajowa Re: Pościel Kraina Lodu 16.12.15, 22:00
              ja ci nie moge zagwarantowac smile
              ale to towar z outletu, nie czekasz na zakonczenie kampani.
              jak wybierzesz paczkomat to powinnas miec w piatek, najpozniej poniedziałek do odbioru.
              ale nic sobie nie dam uciąć wink
              • patatajowa Re: Pościel Kraina Lodu 16.12.15, 22:01
                i na pierwszej stronie forum jest watek o limango kodach. jest do polnocy taki na 20 zł.zawsze to taniej.
                • agoosiaa Re: Pościel Kraina Lodu 17.12.15, 09:35
                  Niedawno byly w Netto moze jeszcze sa gdzies..
                  • dorga1 Re: Pościel Kraina Lodu 17.12.15, 12:05
                    Na szczęście przekonałam córę na jedną z pościeli z limango, tylko przegapiłam ten wczorajszy kuponsad Chyba, że jeszcze znajdę gdzieś coś taniej i kupię gdzieś stacjonarnie. Dziękuję za odzew, bo nie lubię zostawiać nic na koniec i trochę jestem przez to w stresie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka