Dodaj do ulubionych

Kurtka Promod

13.01.16, 10:59
Hej, Czy któraś z Was mierzyła bądź posiada taką kurtkę i mogłaby się podzielić opinią na jej temat? chodzi mi o grubość i krój.
www.promod.pl/kobiety/plaszcze-i-kurtki-puchowe/kurtki-puchowe/kurtka-puchowa-oversize-czarny-R3240019001.html
Z góry dziękismile
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Kurtka Promod 13.01.16, 11:12
      widziałam w sklepie. jedna z brzydszych kurtek,fason beznadziejny,gruba bardzo tez nie jest. za cene pierwotna to nieporozumienie.za wyprzedazowa raczej tez nie warto.
      ładne sa te:
      www.promod.pl/kobiety/plaszcze-i-kurtki-puchowe/kurtki-puchowe/damska-kurtka-z-kapturem-bezowy-R3240031024.html
      www.promod.pl/kobiety/plaszcze-i-kurtki-puchowe/kurtki-puchowe/damska-kurtka-z-kapturem-niebieski-R3240018014.html
      i stacjonarnie sa takie dłuzsze płaszcze puchowe i nie tylko ale online juz nie widze.
    • natbar Re: Kurtka Promod 13.01.16, 11:30
      wczoraj mierzyłam w sklepie i zamówiłam, na pierwszy rzut oka fajna, lekka i długa, zobaczymy jak przymierze w domu, mierzyłam tez inna
      www.promod.pl/kobiety/plaszcze-i-kurtki-puchowe/kurtki-puchowe/damska-kurtka-z-kapturem-czarny-R3240031001.html ale jest bardzo krótka
      dodatkowo zamówiłam tez granatowy płaszczyk. Opinią podziele się jak przyjdzie paczka.
      • katie313 Re: Kurtka Promod 13.01.16, 17:21
        A możesz mi napisać jaki rozmiar zamówiłaś? Czy taki który nosisz normalnie czy w związku z tym, że to krój oversize wzięłaś rozmiar mniejszy?
        • natbar Re: Kurtka Promod 13.01.16, 17:32
          wzięłam 40 i 42, normalnie noszę 40, ale kurtkę zimową lubię mieć większą, chociaż w moim przypadku rozmiary promodu to rosyjska ruletka
    • katie313 Re: Kurtka Promod 13.01.16, 11:41
      Dzięki dziewczyny za Wasze opinie. Ja poszukuję dłuższej kurtki i stacjonarnie nic mi się nie podoba, ale na maksa przebrane rozmiary. Pomyślę jeszcze nad tą kurtką, a może wybiorę coś z Mango. Idealnie na mnie leżała ta kurtka www.promod.es/mujer/abrigos/abrigos/parka-plumas-con-capucha-negro-R3240017001.html, ale zanim się na nią zdecydowałam to mi ją wykupilisad. Jest dostępna tylko w jednym sklepie i to nie w moim rozmiarzesad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka