puellae_2007 20.01.16, 11:44 Pomóżcie proszę....zero pomysłów na prezent dla syna. Po świętach się chyba wypaliłam...a jeszcze wszyscy mnie pytają co kupić więc potrzebuję zapas tych pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natbar Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 11:53 Lego Nexo Knights, Lego Ultra Agents, Lego Star Wars, łyżwy+ kask, Transformers Obrotowa Transformacja, gra Monopol, Angry Birds Telepods... tyle na już mi przychodzi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 12:14 Dzięki zaraz będę szukać lego stars Wars znam, a to pierwsze to jakaś nowość? Monopol mamy, ale coś mówił o jakiejś innej wersji, może coś znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 13:35 chyba od stycznia weszło to nowe Lego Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 12:06 ) Może go gdzieś zabierz po prostu? Moje dzieci mają urodziny w styczniu. Od teściów dostają po 100 zł, od nas zazwyczaj jakiś wyjazd. W zeszłym roku byliśmy w kopalni i w parku dinozaurów. W tym roku było trochę mizerniej, bo syn (7-latek) został zabrany na zwykłe kuleczki, a córka na basen, ale to dlatego, że do tych 200 zł od teściów dołożę im pieniądze i kupię im dużą trampolinę. Nawet im nie przeszkadza, że muszą na prezent poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 12:15 Dzięki, wyjazd niestety mało możliwy obecnie - niemowlak w domu, a mąż czeka na operację wiec jesteśmy uziemieni. Szukam właśnie czegoś co umili czas domowy Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 13:15 Do umilania czasu domowego nadadzą się np audiobooki, książki, zestaw sztuczek magicznych, obrazki piaskowe i inne ciekawe zabawki plastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
karinaxy80 Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 13:18 Gra 5 sekund Junior Trefl , Playmobil.... Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 14:19 Na taki wyjazd można namówić kogoś z rodziny. Przy niemowlaku niekiedy ma się dość ograniczony czas dla starszego dziecka (przynajmniej ja tak miałam, bo niemowlę było z tych wiecznie płaczących). Skoro więc rodzina też szuka pomysłu, to niech po prostu ofiarują małemu jakiś fajny dzień, bo zabawek pewnie i tak ma już nadmiar po świętach . Odpowiedz Link Zgłoś