Dodaj do ulubionych

Prezent dla siedmiolatka

20.01.16, 11:44
Pomóżcie proszę....zero pomysłów na prezent dla syna. Po świętach się chyba wypaliłam...a jeszcze wszyscy mnie pytają co kupić więc potrzebuję zapas tych pomysłówsmile
Obserwuj wątek
    • natbar Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 11:53
      Lego Nexo Knights, Lego Ultra Agents, Lego Star Wars, łyżwy+ kask, Transformers Obrotowa Transformacja, gra Monopol, Angry Birds Telepods... tyle na już mi przychodzi do głowy
      • puellae_2007 Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 12:14
        Dzięki zaraz będę szukać smile lego stars Wars znam, a to pierwsze to jakaś nowość? Monopol mamy, ale coś mówił o jakiejś innej wersji, może coś znajdę smile
        • natbar Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 13:35
          chyba od stycznia weszło to nowe Lego
    • koza_w_rajtuzach Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 12:06
      wink)
      Może go gdzieś zabierz po prostu?
      Moje dzieci mają urodziny w styczniu. Od teściów dostają po 100 zł, od nas zazwyczaj jakiś wyjazd. W zeszłym roku byliśmy w kopalni i w parku dinozaurów. W tym roku było trochę mizerniej, bo syn (7-latek) został zabrany na zwykłe kuleczki, a córka na basen, ale to dlatego, że do tych 200 zł od teściów dołożę im pieniądze i kupię im dużą trampolinę. Nawet im nie przeszkadza, że muszą na prezent poczekać.
      • puellae_2007 Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 12:15
        Dzięki, wyjazd niestety mało możliwy obecnie - niemowlak w domu, a mąż czeka na operację wiec jesteśmy uziemieni. Szukam właśnie czegoś co umili czas domowy smile
        • monikaj21 Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 13:15
          Do umilania czasu domowego nadadzą się np audiobooki, książki, zestaw sztuczek magicznych, obrazki piaskowe i inne ciekawe zabawki plastyczne.
          • karinaxy80 Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 13:18
            Gra 5 sekund Junior Trefl , Playmobil....
        • koza_w_rajtuzach Re: Prezent dla siedmiolatka 20.01.16, 14:19
          Na taki wyjazd można namówić kogoś z rodziny.
          Przy niemowlaku niekiedy ma się dość ograniczony czas dla starszego dziecka (przynajmniej ja tak miałam, bo niemowlę było z tych wiecznie płaczących). Skoro więc rodzina też szuka pomysłu, to niech po prostu ofiarują małemu jakiś fajny dzień, bo zabawek pewnie i tak ma już nadmiar po świętach wink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka