Dodaj do ulubionych

patelnia...

24.01.16, 20:21

polećcie proszę patelnię....taka do użytku na co dzień - a nie do zadań specjalnych
Obserwuj wątek
    • dixi Re: patelnia... 24.01.16, 20:36
      steka z ikei
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/96225800/

Wszystkie porządne leżą głęboko, używane własnie do zadań specjalnych.
      Tylko dość szybko się zużywa, po ok. pół roku wymieniam na nową.
      • haus.frau Re: patelnia... 25.01.16, 03:06
        A ja nie polecam, żadnych tańszych z Ikei. No chyba że ktoś lubi co drugi dzień sprawdzać, czy nie zjadł już połowy teflonu. U mnie przy intensywnym użytkowaniu nie wytrzymują nawet pół roku, a grillowa to już w ogóle tragedia.

Na co dzień i od święta (tzn. do wszystkiego poza jajecznicą) mam nierdzewną z tefala - trzeba pilnować przywierania, ale poza tym jest świetna i od jakichś 2 lat nie do zdarcia.
        • zeusowa Re: patelnia... 25.01.16, 06:00
          patelnie za 9 zł? chyba bym się bała ze teflon zjem z kotletem....smile

ma kupon do empiku
          która polecacie z tego sklepu :

www.empik.com/szukaj/produkt?q=patelnie&qtype=basicForm&sort=priceAsc
          smile
          • dixi Re: patelnia... 25.01.16, 08:18
            nie no kotlety to już zadanie specjalne wink
          • patatajowa Re: patelnia... 25.01.16, 09:13
            ale jesli ma byc na codzień, do czestego używania to chyba powinna byc własnie bardzo dobrej jakosci ??? ja mam lidlowe,wytrzymuja dłużej niz tefala. co roku sa w ofercie takie głębsze z przykrywką i uchwytami,robie w nich prawie wszystko i czesto,syn do jajecznicy czy sadzonego ma małą patelenke z ikea.ale taka sobie...
            • puma_ Re: patelnia... 25.01.16, 09:42
              Ja też polecam patelnie z Lidla. Są w ofercie lidla co parę miesięcy. Te większe 28cm to koszt ok 50-60zł. Mam kilka już parę lat i ciagle są jak nowe.
              • olesia301 Re: patelnia... 25.01.16, 16:55
                Ja skorzystałam kiedyś z promocji firmy Ambition (?)w Almie - patelnie były po 100 zł ale za naklejki ok 50 zł
                Kupiłam i super.
                Ciężka, gruba i teflon widać porządny.

Przerabiałam różne tańsze, ale u nas często używamy i musi być dobra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka