monika78kr 11.02.16, 21:11 Dostane gdzies stacjonarnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludborka Re: Silikonowe foremki LEGO? 13.02.16, 07:21 W Krk w klockowie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Silikonowe foremki LEGO? 13.02.16, 15:09 Wiem ze niestacjonarnie ale może komuś sie przyda. Kupowałam za jakies grosze (typu 1usd) na aliexpress Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Silikonowe foremki LEGO? 13.02.16, 19:13 A do czego używacie i jaki efekt? Ja dodam od siebie ze kupiłam silikonowe foremki do muffinek w kształcie filiżanek i wlasnie na urodziny chrześnicy upiekłam Muffinki + krem+ posypka kolorowa i było wielkie WOW! Foremki tez z Aliexpress, polecam dla dziewczynek Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Silikonowe foremki LEGO? 13.02.16, 19:59 Do kostek lodu, do czekoladowych klocków, świetny efekt z białej czekolady z dodatkiem barwnika, wychodzą klocki, które można zjeść Zrobiły furorę na przyjęciu urodzinowym syna, ale ja je kupowałam 3 lata temu, kiedy takich rzeczy u nas jeszcze nie było. Są formy a'la klocki i ludziki. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Silikonowe foremki LEGO? 13.02.16, 21:21 tez nabylam z miesiac temu troche tego na aliexpress, i ludziki i klocki. Stacjonarnie niestety nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś