tuszeani
24.02.16, 13:06
Od kilku lat kupuję dla Młodego spodnie z podszewką w NextDirect i dotychczas byłam bardzo zadowolona. Wytrzymywały bez problemu 1-2 sezony bardzo intensywnego używania i bardzo częstego prania (zwykle mieliśmy 2-3 pary, które Młody nosił na okrągło, przy czym po jednym dniu zawsze nadawały się do prania).
Niedawno kupiłam kolejne pary (model mniej więcej ten sam co kupowałam dotychczas) i mam zgryz. Od razu po rozpakowaniu wydawało mi się, że materiał jakiś taki cieńszy niż dotychczas, ale pomyślałam "Next to Next, na pewno będzie ok".
Po pierwszym dniu odbarwił się materiał na jednym kolanie. Po praniu i drugim dniu użytkowania na tym pierwszym się regularnie przetarł, a na drugim odbarwił. Spodnie nadają się do wyrzucenia po dwóch dniach noszenia (dziurę jakoś bym załatała, ale całe kolano jest przetarte i drugie na dobrej drodze).
Kupiłam też inny model i materiał jest zupełnie inny, dużo z kolei grubszy niż te które dotychczas kupowałam.
Czy to tylko mnie się trafił taki egzemplarz i czy to w ogóle jest sens reklamować? Młody tych spodni nie oszczędzał, ale poprzednio przy analogicznym używaniu spokojnie dawały radę.