Dodaj do ulubionych

Piórnik herlitz be bag/ jack wolfskin

20.03.16, 09:30
Czy wiecie może gdzie w sklepach stacjonarnych można teraz dostać piórnik? Szukam podobnego do jack wolfskin box pen, ale tańszej wersji niż 65 zł. Ktoś mi mówił że są herlitza be bag też z klapką w środku i kieszonką na zamek, ale nie wiem które. Czy te herlitza też mają usztywnione boki?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Piórnik herlitz be bag/ jack wolfskin 20.03.16, 10:59
      papierniczych?
      piórników tego typu jest naprawde duzo, herlitz, topgal,hama.
      wszystkie które widziałam były usztywnione.
    • maggdi2 Re: Piórnik herlitz be bag/ jack wolfskin 20.03.16, 12:51
      Tydzień temu kupiliśmy właśnie ten z Herlitz. Zmęczyło nas codzienne układanie w piórniku z gumkami. Herlitz sprawdza się doskonale. Boki, dół i górna klapka są usztywnione. W środku mieszczą się spokojnie długie nowe kredki w całkiem sporej ilości.
      Kupiłam w hurtowni za 32 zł. Ale mieli tylko jeden wzór chłopięcy. Na szczęście nam dość przypasował chociaż syn wolałby wzór z samochodem.
      Myślę, że zostaniemy z takim piórnikiem na lata. Tak jak z plecakiem Topgala.
      • krasulas Re: Piórnik herlitz be bag/ jack wolfskin 20.03.16, 14:54
        W okresie wakacyjnym Jack W ma 50% na piórniki...plecaki...bidony itp. Proponuję zerkać na ich www (Horyzont)...miewają 40%. U mnie dwójka dzieci je używa (plus bidon i plecak). Kupione za ok.32zł. Mamy awaryjnie Herlitza...nienoszony. Ale polecam tez Dakine. Niektore modele bywają na all...tanio.
    • silje78 Re: Piórnik herlitz be bag/ jack wolfskin 20.03.16, 17:01
      w tuttu masz go za 45zł. be bag też ma usztywnione boki.
    • mita7 Re: Piórnik herlitz be bag/ jack wolfskin 20.03.16, 23:02
      Mam syna i fioletowy z tuttu nie przejdzie sad Który be bag ma kieszonkę i przegródkę? Podpowiedz jaki wzór to może na allegro kupię, bo niestety rzadko są zdjęcia środka.
      • makoja Re: Piórnik herlitz be bag/ jack wolfskin 20.03.16, 23:37
        hama moim zdaniem jakościowo dużo lepszy niż herlitz ma kieszonkę www.agito.pl/search/PencilDenzel
        tu masz zdjęcie środka allegro.pl/piornik-szkolny-coocazoo-przybornik-hama-kolory-i5468452012.html
        jeśli koniecznie chcesz herlitz to szukaj te w cenie ok 50 zł
        np. allegro.pl/piornik-etui-herlitz-be-bag-beat-box-snowboard-i6066959468.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka