hermes00 16.09.10, 17:31 Gdzie w Ciechanowie można zjeść coś dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: u mnie:) Re: jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 18:06 U mnie w domu jest dobre jedzonko, pieczone karkóweczki, polędwiczki, makaron domowej roboty, pomidorówka, mieloniaczki i buraczki, pierogi....i co tam jescze chcesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 13:01 Ja np. uwielbiam kotlety po hawajsku z Tawerny Zorba :) polecam al tylko na miejscu bo z dowozem jakoś mniej się przykładają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cookie Re: jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 16:40 Polecam mala gastronomie "Delicja" na przeciwko krytej plywalni :) nie drogo ,mila obsluga i pycha jedzonko :) mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: jedzenie IP: *.183.238.143.dsl.dynamic.eranet.pl 17.09.10, 16:48 kebab mc jack ze świńskimi skórkami z penisów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: jedzenie IP: *.tktelekom.pl 17.09.10, 18:15 w Ciechanowie nie mozna zjesc nic dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 21:27 Dobrze karmią w Kolorowej (w Straży Pożarnej). Często tam jem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.myers Re: jedzenie IP: *.icpnet.pl 05.09.13, 13:57 Ponoć San Marino jest dobre. Tak słyszałem. Ale nie lepiej ugotować sobie coś samemu? Przecież to większa przyjemność. Ja nauczyłem się na warsztatach kulinarnych, będąc na wakacjach: www.siedliskoblanki.com/ Świetna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: jedzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.13, 11:23 a mnie smakowało bardzo w Zaciszu w Ciechanowie super jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzeżwy Gość Re: jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 15:34 Piszę to z przykroscią, ale w Ciechanowie nie ma dobrych jadłodajni, co najwyżej garkuchnie.Dobre papu musi kosztować a w naszym mieście jest mało chętnych na droższe potrawy wyróżniające się niecodziennością smaku.Nie widzę też szans na zmianę sytuacji kulinarnej Ciechanowa dokąd zasoby finansowe większości mieszkańców będą tak mizerne.,,Dobrobyt" wymusza zwyczaje w mieście nad Łydynią. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodomór Re: jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 10:11 niestety, odkąd bar Carlos zakończył działalnośc w zakresie dań meksykańskich, to kiepsko sie zrobiło z dobrym jedzeniem w Ciechanowie, w Carlosie jedzenie było smaczne, przygotowywane ze świeżych składników, ech, szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś