julit.a 19.04.16, 10:22 Ktoś wie jak zniżka za włączenie się w akcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolciab125 Re: World recycle week HM 19.04.16, 10:30 Przeczytaj na fb - za torbę ciuchów dostajesz dwa vouchery o wartości 5 zł. Jeden możesz wykorzystać przy zakupach pow. 40 zł. ŻENADA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: World recycle week HM 19.04.16, 10:31 Acha, nie wiedziałam, wydawało mi się, że nic. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: World recycle week HM 19.04.16, 10:59 ta akcja jest od kilku lat juz. i zawsze znizka do tej pory była w takiej wysokosci. zenada to liczenie na znizke, nie wiem -na 35 zł ?, jak ktos ma za duzo ciuchów moze wrzucic do kontenera pck i nigdzie nie musi jezdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: World recycle week HM 19.04.16, 12:06 Może poczytaj, co się dzieje z ciuchami z kontenerków PCK ? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: World recycle week HM 19.04.16, 12:53 tak wiem, sa sprzedawane. ale jak juz tam wrzucam to mnie nie interesuje co dalej. jak mam misje to oddaje za darmo i wierze ze idą na przeróbke Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: World recycle week HM 19.04.16, 13:12 Też wolę wystawić pod śmietnik (spod którego błyskawicznie wszystko znika) niż nabijać komuś kabzę. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: World recycle week HM 19.04.16, 14:13 A jak nawet te moje ciuchy ida dalej z tych kontenerow to co z tego? No i dobrze... niech ktos pochodzi jeszcze np. W nojej bluzce za 5 zl ) lepiej tak niz wyrzucic. Skoro nie ma czasami koomu wydac albo obsarowany widze ze jest zniesmaczony ze nie daje mu nowego ciucha firmowego z metka. Wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: World recycle week HM 20.04.16, 18:32 Może w dużych miastach może - w Trzebnicy niby dużo jest tych koszy PCK, ale trzeba polować na moment, żeby nie były zapchane. I jednak z tym, co się z nimi dzieje, to nie chodzi o to, że ktoś je sprzedaje, bo to jest dla mnie OK, tylko o to, że podobno nie nadąża sprzedawać, leżą gdzieś na hałdzie i gniją i to już dla mnie jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: World recycle week HM 19.04.16, 10:31 No własnie nie wiem, czy w ogóle jest jakaś zniżka. Nigdzie o tym nie piszą, wydaje mi się, że chodzi tylko o oddanie starych ciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś