Dodaj do ulubionych

reklamować?

11.05.16, 11:39
W butach urwał się "dzyndzel" za który się ciągnie zapinając odpinając zamek. w sumie można pod mechaniczne uszkodzenie podciągnąć, z drugiej strony w końcu za to się ciągnie a bez tego dziecko nie może zapinać ani rozpinać zamka...niestety buty do reklamacji muszę odsyłać(limango-kampania z geoxami)....
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: reklamować? 11.05.16, 12:40
      Ja m chyba spróbowała naprawić we własnym zakresie. Z limango pewnie długo się będziesz bujać, aż ci dziecko wyrośnie z butów...
      • agnieszka_mmm Re: reklamować? 11.05.16, 12:45
        A widzisz ja mam znowu dobre zdanie o limango jeśli chodzi o reklamacje. Nie trzeba nic odsyłać, wystarczy wysłać zdjęcie i odpowiadaja
      • slonko1335 Re: reklamować? 11.05.16, 13:10
        Nie da się samodzielnie bo odłamało się to co trzyma ten dzyndzel, trzebaby wymienić cały suwak a w butach niespecjalnie jest jak. No nic skoro można zacząć od zdjęcia to rzeczywiście spróbuję i zobaczymy co napiszą.
        • edi.k16 Re: reklamować? 11.05.16, 16:22
          Nie musisz wymieniać całego suwaka - jest możliwa wymiana samej maszynki, czyli tego co się suwa.
          Co prawda nie robiłam tego w bucie ale w kurtce tak. Byłam z tym u kaletnika.
          Można też kupić maszynke na własna rekę np na All ale najtrudniej chyba dobrać odpowiedni rozmiar.
          Ale Oczywiście najpierw spróbowałabym reklamacji smile
          • slonko1335 Re: reklamować? 11.05.16, 18:52
            takk pisząc suwak miałam na myśłi to co się suwa. W kurtce czy bluzce to bez problemu mąż sam wymieni w bucie juz nie bardzo bo inaczej z dostępem..
    • agnieszka_mmm Re: reklamować? 11.05.16, 12:44
      ja bym wysłała im maila ze zdjeciem. Limango jest ok jeśli chodzi o reklamacje
      • novanovna Re: reklamować? 11.05.16, 12:56
        Tak, zdecydowanie trzeba się z nimi skontaktować. Na stronie masz formularz do zgłaszania reklamacji, załączasz zdjęcie i opisujesz wadę, określasz żądanie. Jak uznają to dostajesz informację, przysyłają kuriera. Generalnie nic nie ryzykujesz zgłaszając no i butów nie musisz sama odsyłać. Wszystko jest opisane na stronie.
        Ja mam bardzo dobre doświadczenie jeżeli chodzi o reklamację- szybko, sprawnie i miło. Także spróbuj smile
      • verika Re: reklamować? 16.05.16, 17:51
        No nie tak, do końca, kupowałam u nich kąpielówki Geoxa, drogie, za sztukę 50 zł, po dwóch wyjściach syna na basen wszelakie nadruki zaczęły się łupić, odchodzić, kąpielówki wyglądały jak po całym sezonie intensywnego używania. No i nie uznali reklamacji, to dla nich normalne było. Niech ich licho !
    • saszanasza Re: reklamować? 11.05.16, 13:12
      Rzeczywiście w limango wystarczy zdjęcie, tyle, że potem właściwie masz tylko jedno wyjście: zwrócić a oni oddają kasę. Musisz się zastanowić, czy to ci się opłaca.
      • novanovna Re: reklamować? 11.05.16, 13:23
        Nie no, możesz też określić wymianę towaru. Ja tak miałam- mimo ze buty z outletu. Uznali reklamację, odebrali buty reklamowane, przysłali nówki sztuki.
        • saszanasza Re: reklamować? 11.05.16, 17:39
          Z tego co wiem limango rzadko ma towar na wymianę.
          • novanovna Re: reklamować? 11.05.16, 17:44
            To miałam szczęście wink
            Zawsze można spróbować.
      • slonko1335 Re: reklamować? 11.05.16, 18:54
        butów młoda i tak nosic nie może a zaraz w ogóle nie będzie bo się na sandalki przerzuci a szansa na to, że póxnym latem/jesienią będą za małe jest całkiem spora, więc zwrot kasy pasuje mi bardzo w tym przypadkuwink
    • slonko1335 Re: reklamować? 16.05.16, 13:27
      Reklamacja uznana, kazali odesłac i zwrócą kasę-dzięki dziewczyny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka